StiriSTIRI MISIONARESTIRI VIDEO

La ce ne putem astepta pentru anul 2015: Islamul radical, Orientul Mijlociu

alfa omegaaS-au scurs doar câteva săptămâni din anul 2015, iar extremiștii musulmani au declanșat deja un atac terorist violent în Franța. Atacul a avut loc asupra unui ziar ce satiriza Islamul radical și chiar îl caricaturiza pe profetul Mahomed.
Dale Hurd a fost de mai multe ori în Paris și a scris despre ridicarea Islamului radical acolo. Acesta va răspunde la câteva întrebări.
Ce poți spune despre identitatea acestui grup și despre motivul pentru care a atacat această publicație ?
”I-au spus unui angajat ce le-a deschis ușa clădirii că fac parte din Al-Qaida. ‘Charlie Hebdo’ este o revistă ce publică multe caricaturi, unele chiar profane.
Publicația i-a înfuriat pe musulmani deoarece, prin caricaturile sale, l-a ridiculizat pe profetul lor Mahomed.”
Ce poți spune despre creșterea Islamului radical în Europa și mai ales în Paris ?
Dale a scris niște articole incredibile despre asta. Spunea că, în Paris, există zone în care nici măcar poliția nu merge și care sunt controlate de către musulmani:
”Veți auzi spunându-se că acești bărbați au intrat în contact cu SIIL după care s-au întors înapoi în Franța și s-ar putea să fie așa. Ei au spus că fac parte din Al-Qaida. Vreau însă, să vă spun că nici nu e nevoie de Al-Qaida sau de SIIL ca astfel de incidente să aibă loc și asta din cauza atmosferei toxice din Franța care minimizează amenințarea Islamului radical și îi lasă singuri pe acești oameni în ghetourile lor în care nici măcar poliția nu merge și care sunt controlate de musulmani. Acolo au și plănuit acest atac.”
Crezi că parte a acestei situații este rezultatul corectitudinii politice ? De ce crezi că nu este Guvernul Franței mai vehement în confruntarea Islamului radical ?
”Deoarece, în Franța, eticheta ”islamofobie” ți-ar putea afecta cariera, dacă ești politician sau jurnalist. În perioada Crăciunului, în Franța, două microbuze au intrat în mai mulți oameni. Despre unul se știe că a fost condus de un musulman.
De asemenea, un polițist francez a fost înjunghiat de un musulman, iar Guvernul Franței nu a corelat aceste atacuri cu Islamul. De data aceasta, cu corelat atacul cu Islamul. Pentru că au diminuat problema, acest rezultat a devenit o certitudine matematică. Știam că într-o zi se va întâmpla asta.”
Crezi că a fost un atac asupra libertății de exprimare, nu doar în Franța, ci în toată lumea occidentală ?
”Mie mi se pare o declarație prin care musulmanii spun că ei cred că vor învinge.
Numai în Franța, există peste șase milioane de musulmani, ceea ce e enorm, iar ei îndrăznesc să facă asta. Am făcut reportaje în care spuneam că francezii avertizau că, într-o zi, Franța va deveni Liban și asta din cauza acceptării teroriștilor. Ceea ce s-a întâmplat în Franța s-ar fi putut întâmpla și în Beirut. A fost distrus sediul unui ziar, au fost uciși ziariști, dar, în Franța, acționează o armată foarte mică.”
Vorbind despre Islam, la sfârșitul anului 2014, începutul anului 2015, Autoritatea Palestiniană a înaintat o rezoluție în fața Consiliului de Securitate ONU pentru recunoașterea unui stat independent. Rezoluția a fost respinsă, iar acum încearcă să adere la Curtea Penală Internațională. Yair Lapid, fostul ministru al finanțelor, vorbea despre asta în Israel.
”Israelul nu le va permite palestinienilor să ne târască soldații în fața Curții Penale Internaționale. Armata israeliană este armata cea mai morală din lume.
Ne-am analizat în cel mai mic detaliu, mai mult decât orice altă armată din istoria războaielor. Avem de-a face cu o propagandă josnică pe care nu o vom tolera”, a afirmat Yair Lapid.
Stire difuzata in Jerusalem Dateline 59 – decembrie 2014 – ultimele stiri despre Israel: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: