EDITORIALE

Gând către România – Alexandru Fintoiu

10805736_10152887422535775_6213402260452715490_nS-au împlinit 96 de ani de la Marea Unire, n-ai îmbătrânit, dar ai nevoie de o schimbare. Eşti încă frumoasă şi ai lucruri de care să fim mândri. Dumnezeu lucrează între graniţele tale, n-a uitat de tine, te are în vedere.

Aşteptăm însă cu toţii ceva nou de la tine, să-ţi schimbi ochelarii peste care s-a aşternut iarna regimurilor vechi şi să vii cu lentile noi, dacă ai nevoie de ele, prin care să te uiţi la caractere nu la mulţime.

Vrem să te uiţi la tineri şi să le dai motivaţii reale de a te iubi mai mult decât acum. Vrem puşcării din ce în ce mai puţine şi biserici pline din ce în ce mai multe, pline de oameni care să-L adore pe Cel care te-a creat. Vrem să ne tratezi cu respect, să ne aduci mai multă bucurie şi să ne oferi şanse mai multe să nu mai fugim disperaţi pe meleaguri îndepărtate. Ştim că poţi şi ne rugăm pentru tine. Avem un Dumnezeu mare.

Mai ştim că răutatea oamenilor te-a murdărit, te-a lăsat fără păduri, fără şosele, fără locuri de muncă, fără taţi şi mame, fără copii, poate fără perspective. Noi nu aşteptăm minuni de la tine ci de la Hristos. Dar El le poate face şi suntem optimişti.

Te iubim aşa cum eşti şi te asigurăm că fiecare din noi va încerca să pună umărul spre binele tău. Îţi promitem mai puţine gunoaie şi haine mai frumoase.

Recunoaştem că am şi greşit faţă de tine. Am aşteptat mereu salvarea de la alţii fără să punem umărul la treabă şi să te scăpăm noi. Ne vom schimba şi noi împreună cu tine.

Îţi doresc ani mai frumoşi, mai coloraţi şi mai tineri. Dumnezeu să te binecuvânteze, România!

                                                                                                          Alexandru Fintoiu – www.ciresarii.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: