EDITORIALE

Cine eşti tu cu adevărat?

d0c09213c8bbf60eeee2c8c95e97205aSe întâmplă de multe ori în viaţă să avem dorinţa de a fi ca anumite persoane şi  de a le copia stilul.Dar cine suntem noi să fim cu adevărat? Nişte oameni care copiază pe ceilalţi fiindcă nu sunt în stare să fie ei înşişi, nişte fricoşi care se ascund în spatele vreunui brand scump? Să nu ne fie ruşine de cine suntem! Să nu ne dorim să fim ca oamenii care par a fi de succes, dacă stilul lor de viaţă nu ne reprezintă cu adevărat. De ce să fim ca ei pentru simplul fapt că ei sunt mai băgaţi în seamă decât noi? Ni se pare că unora li s-a dat mai mult decât nouă şi că noi suntem atât de inferiori pe lângă ceilalţi. Păşim pe stadă şi invidiem pe unii oameni numai fiindcă ştiu să privească pe ceilalţi de sus, numai fiindcă poartă mereu ochelari de soare pe ochi chiar şi când cerul este înnorat. Adevărul este că am putea fi ca acei oameni care par a avea o viaţă fabuloasă. Ne-am putea preface că suntem ca ei, că nu mai vedem lumea pe stradă, că suntem mai superiori decât ceilalţi. Dar apoi mă întreb ca cine dorim noi să devenim?

Eu consider fericiţi pe acei oameni care se preocupă de valoarea lor sufletească, care nu ies în oraş numai pentru a fi văzuţi de ceilalţi, ci care merg să se bucure de vremea de afară, care vor pur şi simplu să se relaxeze plimbându-se pe străzi întortocheate. Admir oamenii care în loc să stea pe băncile din parc numai pentru a se uita după ceilalţi şi a-i cataloga după îmbrăcăminte, stau liniştiţi şi citesc o carte bună sau meditează la viaţă. Cel mai important lucru este să ştii cine eşti cu adevărat şi să ştii să valorifici ceea ce Dumnezeu a pus în tine. Nu mai încerca să fii ca restul lumii numai pentru că aşa este „cool”. Fii tu însuţi, aşa cum eşti. Dacă nu îţi place să te îmbraci cu pantalonii aceia pe care toată lumea îi poartă, nici măcar nu te gândi să-i îmbraci. Dacă nu vrei să mergi în localul acela exclusiv unde merg toţi ca să-şi pună lucrurile materiale în valoare, nu te duce! Rămâi cine eşti. Nu cum ar dori ei să te vadă, ci cum ar dori Dumnezeu.
https://youtube.googleapis.com/v/i6RezoHKni0&source=uds
Este mare lucru astăzi să autentic. Să nu te prefaci ca majoritatea, ci să-ţi asumi riscul de a nu purta nici o mască în faţa oamenilor. Poate că ai alte gusturi, alt stil de îmbrăcăminte, îţi place altă muzică. Eşti bine aşa cum eşti! Nu uita asta: nu vei putea niciodată fugi de cine eşti tu cu adevărat!

Imagine: Pinterest Scris de Milena Cismașiu – sursa:  intrebarileinimii.blogspot.ro

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: