EDITORIALE

Florin Ianovici – Nepăsarea

article-0-1BEB07B6000005DC-888_634x349“A trimis pe robii Sai sa cheme pe cei poftiti la nunta , dar ei n-au vrut sa vina,” spune Cuvantul Domnului. Ei n-au vrut sa vina- pentru ca primul lucru care ne va ruina nunta noastra este NEPASAREA.
Intrebati-o pe sotia dvs. ce o face sa fie trista? Intrebati pe cel de langa dvs. ce-l face sa fie apasat? Va spun ce ne face sa fim apasati: faptul ca impartim acelasi acoperis fara sa ne uitam unii la altii.  NEPASARE.

Exista un Dumnezeu care in fiecare zi pune un soare pe bolta cerului si nu-L vad oamenii. Exista un Dumnezeu care da un aer de respirat si plamani cu care sa respiri si nu-L vedem si nu-L auzim si nu-L intelegem. Exista o nepasare care domneste in vietile noastre. Exista aceasta nepasare dincolo de care  se ruineaza aceasta poveste de dragoste si aceasta nunta.
Cineva spunea in felul urmator: Nepasarea este indiferenta. Pot sa spun un lucru, dragii mei? Nepasarea nu este indiferenta. Nepasarea este o iubire gresita. Intotdeauna, omul nepasator este omul care are privirea in alta parte. El este omul care are privirea atintita in alta parte. Nepasarea nu este neaparat o lipsa de raspuns datorita dezinteresului, ci datorita faptului ca esti acaparat de alte lucruri.
Intotdeauna, cel rau vrea sa traiesti intr-o bucatica, intr-o patratica mica. Intotdeauna, cel rau vrea sa ne puna intr-o zarva continua, intr-un iures din care sa nu mai iesi niciodata. Intotdeauna, cel rau cauta sa puna pe umarul tau o multime de probleme.
Sursa : AICI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: