EDITORIALE

Devoțional | Luptă lupta cea bună

Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; şi râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, şi flacăra nu te va aprinde. – Isaia 43:2

Cred că una dintre minciunile cu care adesea avem de-a face este că suntem singuri în lupta împotriva diavolului. Diavolului îi place să ne izoleze și să ne facă să ne gândim că nimeni altcineva nu mai trece prin ceea ce trecem noi.

Adevărul este că toți luptăm și nu ești singurul care obosește. Nu ești singurul ostenit de rezistat în fața minciunilor diavolului și chiar propriilor tale simțăminte.

Și eu trebuie să lupt lupta cea bună a credinței, la fel ca tine, și sunt nenumărați alți creștini care luptă la fel ca noi împotriva vrăjmașului.

În toate acestea, este bine să îți reamintești că Dumnezeu este cu tine la fiecare pas pe care îl faci pe cale. Isaia 43:2 promite că vom reuși în timpuri de încercare, pentru că Însuși Dumnezeu merge cu noi. Când vom trece prin ape, ele nu ne vom îneca, iar când vom trece prin foc, nu ne va arde, pentru că El este cu noi.

CITESTE MAI MULT: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14231-devotional-lupta-lupta-cea-buna?fbclid=IwAR3xpbJRiVycAIEwdYlBkTLC1n5fyUEegCK7gxhw8AiYN-0eLNfJnGcFRfQ

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: