Stiri

Cea mai mare maternitate din tara isi inchide portile pentru avorturi: Trebuie sa aducem vieti, nu sa le luam

iStock_000005013797XSmall-350x232Maternitatea “Cuza Vodă” din Iaşi, cea mai mare din ţară, şi-a închis secţia pentru avorturi. Motivul? Medicii care nu vor să mai facă astfel de operaţii, motivând că vor „să aducă viaţă, nu să o ia”, anunţă Digi 24.

Secţia pentru avorturi va fi închisă până în toamnă pentru reamenajare.  Însă medici din secţie au anunţat că nu vor mai face avorturi nici după reamenajare, excepţie fiind motivele medicale serioase pentru întreruperea sarcinii.

“Sunt medici care, la o anumită vârstă, refuză să mai facă avorturi la cerere. (…) Fiecare îşi reconsideră starea în funcţie de opţiunile religioase şi sunt o serie de medici care nu vor mai face astfel de proceduri. Și nici nu ai cum să îi obligi, fiindcă obstetricianul trebuie să aducă viaţă, nu să o ia, ori un avort înseamnă a ucide”, a spus Maria Stamatin, directorul instituţiei.

În România s-au efectuat, din 1958, până în 2011, un număr de  21.651.277 de avorturi, se arată într-o statistică realizată de Asociaţia Pro-Vita Bucureşti la finalul anului trecut. Sursa: FrontPress.ro

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: