Anunțuri
ULTIMELE STIRI

Mai vindecă Dumnezeu astăzi?

Banner http://speranta.ro/

dreamstime_xxl_39167383-2-900x480Mulţi creştini cred că Dumnezeu nu mai face minuni astăzi şi prin urmare, nici vindecări. Însă medicii creştini susţin contrariul. Ba mai mult, spun că situațiile de care s-au lovit de-a lungul carierei lor le confirmă asta.

Dumnezeu face minuni. Aceasta este credința pe care și-au exprimat-o 240 de medici creştini şi lucrători în domeniul sănătăţii din 38 de ţări, cu ocazia celei de-a 11 întâlniri anuale World Christian Doctors Network (WCDN). În perioada 9-10 mai 2014, aceștia s-au întâlnit la Sofia, în Bulgaria, să discute despre medicină, ştiinţă şi spiritualitate, notează The Christian Post.

Aceşti medici susţin că medicina singură nu poate trata unele dintre cele mai grave boli ale secolului nostru, motiv pentru care „vindecarea spirituală” ajută în acest sens. De asemenea, ei cred că nu orice vindecare pe care nu și-o pot explica este minune și că o astfel de concluzie nu trebuie să fie hazardată. De aceea, cu ocazia conferinţei, câţiva medici au prezentat câteva cazuri miraculoase, însoţite de dovezi pertinente pentru lipsa unor factori umani sau științifici care să fi dus la vindecare. După prezentarea lor, participanţii au avut ocazia să le pună întrebări.

Cirteste mai mult pe semneletimpului.ro

Anunțuri
Despre ADMIN (15498 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: