Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Dupa ce iti tanjeste inima?

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00


Inima lui Dumnezeu a fost foarte multumită când Moise I-a spus: ”Arată-mi slava Ta” (Exodul 33:18). Fiecare părinte de pe pământ cunoaște pledoaria constantă a vocii copiilor care cere lucruri, dar nimic nu încălzește inima părinților mai mult decât glasul unui copil, spunându-I: ”Te iubesc!”

Când Moise și-a exprimat dorința, Dumnezeu a dat imediat curs cererii sale, în măsura în care putea acest lucru. ”Domnul a zis: „Faţa nu vei putea să Mi-o vezi, căci nu poate omul să Mă vadă şi să trăiască!” (33:20). Lumina descoperită a lui Dumnezeu este prea mult pentru oameni să o poată experimenta pe deplin; sfințenia Lui este mistuitoare, dar El a vrut ca Moise să experimenteze o parte din gloria Sa. Domnul i-a spus, de fapt: ”Nu Îți pot arăta fața Mea, dar îți pot arăta efectele prezenței Mele și calea bunătății pe care o las în urmă” (vezi 33:21-23).

Pentru a-l proteja pe Moise, Dumnezeu a spus: ”Şi când va trece slava Mea, te voi pune în crăpătura stâncii şi te voi acoperi cu mâna Mea până voi trece” (33:22). Acest verset ne spune totul despre harul uimitor al lui Dumnezeu din Vechiul Testament. Chiar înainte de cruce – înainte ca Hristos să-Și verse sângele pentru mântuirea noastră – Dumnezeu l-a ascuns pe Moise în harul Său ”în crăpătura stâncii.” După cum explică Pavel, ”Această stâncă era Hristos” (1 Corinteni 10:4).

Scriptura spune că fața lui Moise a fost transformată de gloria lui Dumnezeu – o schimbare atât de puternică încât a trebuit ”să-și pună o maramă peste faţă, pentru ca fiii lui Israel să nu-şi pironească ochii asupra sfârşitului a ceea ce era trecător” (2 Corinteni 3:13). Astăzi nu trebuie să ne ascundem într-o crăpătură așa cum a făcut Moise; slava lui Dumnezeu a fost descoperită pe deplin în Isus și oricine Îl întâlnește, trece prin aceeași transformare – o schimbare atât de profundă încât întreaga lume o va vedea și va fi uimită.

După ce îți tânjește inima?

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/

Reclame
Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22699 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: