ANUNTURIComunicateEDITORIALE

Comunicat video Vladimir Pustan – Conducerea şi toata biserica (402 de membri) Sfânta Treime a demisionat din Cultul Penticostal!

anigif

Comunicat video Vladimir Pustan – anigif PERSONALIZAMConducerea şi toata biserica (402 de membri) Sfânta Treime a demisionat din Cultul Penticostal!

Citeste:

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

49 Comments

 1. Domnul Isus sa vegheze asupra voastra sa va caluzeasca Frate Pustan pe dumnavoastra si Biserica Sfinta Treime din Beius sa iesiti biruitori din furtuna. Ma rog pentru voi Domnul sa va intareasca si sa va binecuvinteze

 2. Pace sa fie cu voi !
  Acum si Dv si conducerea Cultului Penticostal trebuie sa dati dovadà de intelepciune ! Ora este la reculegere , analize diverse si calm maxim !
  Atentie la cei care ne privesc din afarà !
  Domnul sa fie slavit !

 3. Domnul sa binecuvinteze biserica “SFANTA TREIME” din Beius. Am ascultat de 2 ori ce a-ti spus, nu-mi venea sa cred, era prea frumos sa fie adevarat, dar slavit sa fie Domnul ca-i adevarat. Sunteti un om binecuvantat frate Vladimir, cu 2 familii frumoase, una mai mica si una mare, mare dintoate punctele de vedere.
  Domnul sa faca o Betezda si un Betel, in biserica Domnului Sfanta Treime din BEIUS, AMIN!

 4. Biruinta se primeste prin credinta
  Daca crezi cu-adevarat vei biruii
  amin Traiasca Domnul

 5. Multumesc domnului pentru ceea ce faceți pentru programul ce il transmiteți in direct ne ajutati foarte mult in special pe șoferi de tir internaționali căci din motive de munca trebuie sa fim pe drum dar in legătura directa cu dumneavoastră si cu cerul . Domnul sa va răsplătească toată osteneala si fie ca la sfârșitul Vieți sa ne întîlnim in cer amin

 6. va purtam in rugaciunile noastre, Domnul sa va dea putere sa treceti peste toate incercarile….sunteti o mare binecuvantare pt noi si Domnul ne vorbeste prin dvs…

 7. Domnul sa va binecuvinteze!!!o biserica unita ma bucur sa vad asta!!!

 8. ..Si cu acuzatiile cum ramane?Nici o explicatie,dle Pustan?Acest nou inceput debuteaza cu o pagina gri.Ar fi fost mai buna una alba.Sangele lui Hristos mai spala si azi.Cu conditia ca omul care greseste sa se marturiseasca si sa ceara iertare.Poate cerem prea mult unui infatuat ca Vladimir.

 9. Olandezii zburatori (cum le-ai zis) au facut azi o rugaciune speciala pentru aceasta cauza – nu inainte ca cei care au avut chiar si numai un gand nepotrivit la adresa ta, fr. Pustan, sa-si ceara iertare de la Domnu’.

  Cu drag si (sper) pe curand,

  Dan

 10. Dumnezeu sa vegheze asupra cultului penticostal si asupra fratelui Pustan si a intregilor crestini in Domnul Isus Hristos , stiu ca Dumnezeu le are si vede pe fiecare in parte, cred lucrul asta !!!

 11. Pentru Teo:
  Daca pricepi limba romana, iti dai seama ca a facut destul de clar aluzii la declaratii si ca ramane cum s-a stabilit: sunt false!!!

 12. ma bucur sa vad ca nu va impiedica nici o religie sa vestiti cuvantul domnului.

 13. Pentru Teo…

  Daca Pustan a pacatuit sau nu e problema lui cu Dumnezeu si cu biserica pe care a conduso si o va conduce mai departe. Nu trebuie sa iti ceara tie iertare. Cu siguranta daca a fost vreo vina si-a recunoscuto in fata fratilor din biserica locala si dupa cum se vede sunt 400 de oameni cu el, inclusiv nevasta. Ar fi bine sa nu mai avem asteptari nerealiste de la oameni.

 14. LUCRAREA DOMNULUI TREBUIE SA CONTINUE!!!!!!!!!DOMNUL CU VOI!!!!!!!!!!

 15. Slavit sa fie Domnul ca mi-a ascultat rugaciunea ! 🙂
  Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va poarte de grija in tot ce faceti pentru Numele Lui cel sfant !
  Sfintiti Numele Domnului in mijlocul vostru si El va va ajuta sa mergeti inainte pe Calea Lui fara culte si fara alta denominatiune ci ca niste ostasi viteji ai Domnului slujind cu viata si cu moartea proslavind Numele Lui ISUS HRISTOS in orice loc .
  Noi suntem numai ai Domnului ,cetateni ai cerului !
  Filipeni 3: 1-21
  7. Dar lucrurile care pentru mine erau castiguri le-am socotit ca o pierdere, din pricina lui Hristos.
  Amin!

 16. n-am inteles dece a demisionat stie cineva si ce cult ramane in final
  ?

 17. Dumnezeu sa va binecuvanteze in continuare in lucrarea pe care o faceti. Fiti umpluti de puterea Domnului nostru

 18. ceeeee ce s-a intimplat cu el ca asa a spus???? ce a facut ca l-au dat jos????????hmmmm o crima??? sau ce??

 19. dece nu ne spune si noua,cineva,ce pacate a facut fratele pustan???
  vrem sa stim si noi!!!
  nu as vrea sa il sustin cum o fac acuma si sa ma trezesc,ca nu a meritat pretul.
  pana atunci,voi continua,cu familia mea sa il sustinem.
  domnul sa fie cu el s familia lui.
  mai ales cu familia.

 20. Teo,in fata cui te astepti tu sa-si ceara omul acesta iertare si in fata cui sa dea explicatii,in fata ta? Esti tu Judecatorul Suprem stii tu inima lui sau inima celor ce il acuza,stii tu ca cei ce il acuza spun adevarul? In ce calitate te afli incat iti permiti sa vorbesti despre “un inceput cu o pagina gri”..poate ca ai un suflet daltonist,atat poate sa vada..nu fi grabnic in a cere socoteala nimanui, nu doar fratelui Pustan pt ca atunci cand va veni vremea sa ti se ceara socoteala pt ce ai facut sau nu ai facut sa nu ai surprize.

 21. DOMNUL ISUS SA VA BINECUVINTEZE CU MULT HAR SI SA VA AJUTE IN TOT CE VE-TI FACE IN VIITOR

 22. glorie domnului slava domnulu ,,,,marire lui an veci vesniciilor,,,,doamne tu ai facut lumina si,,,ai despartit pe fratele de cei ce nu iubesc ,,,lucrarea duhului sfant,,,,,domnul sa te binecuvinteze,,,frate drag si scump,,,amin

 23. FII BINECUVINTAT TU SI FAMILIA TA SI INTREAGA BISERICA MULTUMESTE DOMNULUI

 24. …nu luati nimanui o aparare oarba, caci multe pot fi surprizele:

  Pe pista vieţii de-alergare

  Pe pista vieţii de-alergare
  Te-ai antrenat cândva creştine
  Pornind spre cer cu-o râvnă mare
  Şi alergai atât de bine!

  Dar cine ţi-a tăiat elanul
  Împiedicându-ţi ’naintarea?
  Nu cumva a venit duşmanul
  Şi-a semănat îngrijorarea?

  Nu cumva grijile şi teama
  Ţi-au micşorat credinţa vie
  Şi dintr-odat’, făr să-ţi dai seama,
  Nu mai ai pace, bucurie…?

  Sau duhul de nemulţumire
  Cuprins-a strâns a ta fiinţă
  Şi nu găseşti nicio-mplinire
  În viaţa ta de pocăinţă?

  Nu cumva lume-aceasta, oare,
  Plină de vicii şi păcate
  Te-a abătut din alergare
  Şi ai rămas de mult în spate…?

  Ce s-a-ntâmplat cu pasiunea
  Şi dragostea-ţi înflăcărată?
  Unde-i acum comuniunea
  Deplină, cu divinul Tată?

  Unde e doru-aprins de Casă,
  De Creatorul tău, creştine?
  Cum oare astăzi nu-ţi mai pasă
  De veşnicia care vine?

  Cum eşti imun l-atâtea semne
  Ce Dumnezeu cu tin’ le face
  Căutând mereu să te îndemne
  Să te întorci la El, s-ai pace…?

  Cât de frumoasă şi măreaţă
  Era-alergarea ta odată
  Şi fericit, duceai o viaţă
  De Domnul binecuvântată!

  Azi, ai rămas în urmă tare,
  Ţi-au luat-o alţii înainte;
  Chiar nu contează? Nu te doare?
  Nu vrei să iei deloc aminte?

  Isus Hristos să te convingă
  De starea-ţi rea, nepotrivită;
  Iubirea-i mare să atingă
  A ta inimă împietrită .

  Azi schimbă-ţi viaţa, cât mai este!
  Nu continua în nepăsare!
  Căci moartea vine fără veste
  Şi-unde te duce-a ta alergare…?
  Amin.

 25. fratilor nu va tulburati ca va veni si lumina si poate nu o sa va placa ce o sa vedeti. pana atunci mergeti in biserica si continuati-va pocainta .ganditi-va ca Solomon zice o desertacine a desertaciunilor deci nu va agitatati prea tare

 26. DUMNEZEU SA VA PORTE IN BRATUL LUI PE DUMNEAVOASTRA SI INTREGA BISERICA CU TOTI RASCUMPARATI DOMNULUI ISUS

 27. DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE FR,., PE TINE FAMILIA SI PE TOTI CE IUBESC PE DOMNUL. POATE ASA VOR INTELEGE MULTI CARE ESTE MENIREA BISERICI SA SIMTA UNI CU ALTI SA FIE UNITATE DRAGOSTE INTRE NOI TOTI FR. CARE VATI ALATURAT SI SUNTETI ALATURI DE FR. PUSTAN.CEL CARE NEA SLUJIT SI NEA BUCURAT CU VESTIREA CUVINTULUI SA FITI BINECUVINTATI DE DOMNUL ISUS.,FR..INTARESTETE IN DOMNUSI DU MAI DEPARTE CUVINTUL.,.,GLORIE DOMNULUI ISUS,.,AMIN,.

 28. va rog care stiti vreau si eu dece sa dat demisia pastorul vladimir postan?

 29. influenta celor care au dubii in loc sa-i atraga pe altii la Hristos , tinde sa-i indeparteze de El vor cauta sa faca ,pe orice cale posibila ,ca tot ce este curat si drept sa fie privit cu dezgust.Nimeni nu trebuie sa se lase indus in eroare de ei. Se poate vedea cu usurinta ai cui copii sunt, al cui exemplu il urmeaza si a cui lucrare o fac Matei 7;16 Apoc.12;10 1Petru 12-13 Cine este fara pacat sa arunce primul cu piatra .

  DARMIR Cugir

 30. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE PE MAI DEPARTE SI ROG PE TOTI COMENTATORI SA NE STRADUIM SA FIM OAMENI CREDINCIOSI SI DEVOTATI PENTRU HRISTOS NU DOAR RELIGIOSI CA LA URMA URMEI NU NE MINTUIE RELIGIA CI DUMNEZEU

 31. D-le Pustan va ascult de foarte mult timp si va apreciez in special predicile D-stra care sunt unice.Totusi prin gestul D-stra consider ca a-ti adus un mare deserviciu bisericii penticostale lovind-o din interior.A-ti tinut mai mult la calitatea D-stra de a ramane pastor si a-ti profitat de influenta pe care o aveti asupra membrilor bisericii cerandu-le demisia din biserica in care s-au nascut si crescut.Ecumenismul D-stra de care nu v-ati dezis niciodata nu este dupa Biblie!Ecumenismul place oamenilor nu lui Dumnezeu!
  Domnul sa va binecuvinteze si sa va pazeasca de Satan!

 32. SLAVIT ESTE REGELE NOSTRU HRISTOS -MARE PREOT AL BISERICII SALE, NOI TREBUIE SA FIM SIGURI CA FACEM PARTE DIN BISERICA SA SI CA SUNTEM UCENICII SAILUCA;9;23 ’14;26-27 ;15;7;AJUTOR TF;0747046683 -GHEORGHITA

 33. Pustaneeeee dragul meu…. ce faci omule?
  Tu pe banii bisericilor si a celor din Cultul penticostal ti-ai facut biserica asta, frumoasa si fundatia si tot ce ai, ca bisericile toate ti-au fost deschise si-ti dadeau toti bani pe unde mergeai, Acuma ti-au devenit toti dusmani pentru ca nu vrei sa te pocaiesti? Tu de ce tu nu te poti pocai? Tu stii foarte bine ca ceea ce ai facut e foarte grav, erai constient si inainte si in timpul si dupa!!!!!
  Fratii din Cult care te-au pus sub disciplina nu sunt niste monstri, au datoria in fata lui Dumnezeu sa-ti ceara sa te pocaiesti! Ce faci omule? Mai bine rupi biserica? Unde vrei sa ajungi, nu vezi ca drumul tau duce la moarte?

 34. Si de ce manipulezi oamenii, Vladimir? – ca vezi ca-i usor, asa-i? Nu ti-e rusine, ai reusit sa schimbi datele problemei, ca sa nu mai fie cea a pacatelor tale ingrozitoare in care traiesti, ci sa devina aceea intre tine, “alesul ” lui Dumnezeu si cei de la cult, nenorocitii aia compromisi care nu stiu altceva decât sa puna piedici lucrarii lui Dumnezeu si sa dea cu bâta! Nu-ti dai seama unde ai ajuns? Cine sunt cei ce te-au pus sub disciplina, spune? nu sunt fratii tai de lucrare pe care-i cunosti de-o viata, nu sunt cei ce te-au sustinut si te-au ajutat sa ajungi unde ai ajuns? ìti fabrici o tesatura de minciuni în jurul tau în care incepi acuma si tu sa crezi! asta e de din IAD, omule!

 35. Fapte 3:17. Si acum, fratilor, stiu ca din nestiinta ati facut asa, ca si mai marii vostri.
  18. Dar Dumnezeu a implinit astfel ce vestise mai inainte prin gura tuturor prorocilor Lui: ca, adica, Hristosul Sau va patimi.
  19. Pocaiti-va, dar, si intoarceti-va la Dumnezeu, pentru ca sa vi se stearga pacatele, ca sa vina de la Domnul vremurile de inviorare
  20. si sa trimita pe Cel ce a fost randuit mai dinainte pentru voi: pe Isus Hristos,
  21. pe care cerul trebuie sa-L primeasca, pana la vremurile asezarii din nou a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfintilor Sai proroci din vechime. Amin!
  Si totusi inca am o incertitudine pentru aceasta adunare, caci daca au iesiti din cult si daca pacatele acuzarii vor mai avansa si nu se vor pocai de toate faptele lor comise fie constraansi din partea cultului ,fie din voia lor ,acum dupa retragerea lor ,nu vor mai avea nici o alta scuza de dezvinovatire inaintea Domnului ca au fost influentati sau manipulati de anumite circumstante doctrinare sau sisteme ,ci fiecare trebuie sa se pocaiasca in dreptul lui si sa traiasca mai departe o viata sfanta si libera in Hristos cu frica de Dumnezeu.Altfel crestinismul isi va pierde valoarea si totul a fost in zadar.In zilele de azi traim cel mai caldicel crestinism, fara valoare si fara sfinti in ea.Cuvantul Domnului ne invata :
  Intoarceti-va la Mine, si veti fi mantuiti toti cei ce sunteti la marginile pamantului! Caci Eu sunt Dumnezeu, si nu altul. (Isaia.45:22).
  Sa nu fie cultul dumnezeul vostru dar nici pastorul ,asa ca aveti grija sa nu cadeti dintr-o extrema in alta .Fiti treji si vegheati asupa credintei si Dumnezeului vostru caruia ii slujiti.
  Dumnezeu este gelos .
  Acum adunarea are dreptul sa isi dea afara pastorul mincinos sau corupt ,nu cultul.De aceea va zic vegheati si nu va lasati pacaliti de nimeni.
  Cred ca fr.Pustan isi va face cu seriozitate si cu mai multa prudenta si frica de Dumnezeu slujirea in fata intregii adunari!
  Dumnezeu sa va ajute!

 36. Cu lacrimi in ochi salut decizia fratelui Pustan si am sa fac pentru voi toti 402 ceea ce ma pricep cel mai bine…am sa ma rog ca Domnul sa va binecuvinteze pentru curajul vostru de a spune adevarul din inima ,dupa scripturi…………ce am eu cu voi fii Teruiei a spus David la un moment dat si si-a vazut de DUMNEZEUL LUI.(nu de un cult sau de o organizatie)

 37. Imi pare rau, pentru ca cei mai multi din cei care scriu comentarii, privesc problema doar din punctul de vedere … Pustan. De ce oare nu se priveste in ansamblu? Daca intr-adevar au fost niste acuzatii si sunt sigur unii martori, de ce atunci cei din conducerea cultului sunt vinovatii?? Ce ar fi trebuit sa faca sa il laude ca a pacatuit?? sau poate sa ii de-a o diploma?? oare nu asta e regula, regula dupa care merge chiar si fratele Pustan. O perioada de disciplina. De ce se arunca vina doar pe cultul penticostal, privindu-l pe fr. Pustan …..sfant??

 38. Va doresc ca Dumnezeu sa va ajute sa puteti sluji in continuare prin a PREDICA cuvintul cu PUTERE sunt un frate care sincer ami pare rau ca ati iesit din cult dar va respectam decizia si ne rugam pentru marea fam sf traime beius si doresc sa vin odata pe la voi cami santeti dragi va scriu din Italia

 39. Ne pare rau dupa tine fr pustan am ramas noi penticostali mai saraci si in minus un luptator lui cristos un pavel de romania nu iau dat voie si lau executat acum cine mai urmeaza ” Gabi ?” sau ,,

 40. Parerea mea este urmatoarea:
  1.Daca pica de la credinta un bun prieten, plangi.
  2.Daca iti este prieten nu-l barfesti si nu il mustri public. Nu uita, iubirea te invata asta… sau bunul simt?
  3.Nu oricine poate lua piatra si sa dea intr-un pastor. Nu TU! Exista slujitori care pot sa o faca si care poate-au facut-o.
  4.Nu avea curajul sa te pui judecator… oricum o va face Dumnezeu si nu ca TINE!!!

  Dumnezeu stie adevarul. Si deci comentariile pro si contra sunt de prisos. Puteti sa imi sariti in cap :)…

 41. Ghedeon a biruit cu 300… asa ca ninainte cu putere frate pustane ca si pana acum.nu te schimba .ramai asa cum te;a asezat divinul….

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: