ANUNTURIEDITORIALE

Vladimir Pustan a demisionat din Cultul Penticostal

PUSTAN 5 (2)Deoarece au apărut deja în spaţiul virtual afirmaţii că ştirea despre demisia pastorului Vladimir Pustan nu este decât o nouă tentativă de intoxicare a opiniei publice şi că informaţia furnizată de către Agenţia NewsNet Creştin nu este credibilă, suntem în masură să vă comunicam că am primit din partea pastorului Vladimir Pustan următorul răspuns:

Asa am considerat mai bine pentru mine şi familia mea…
În fond asta contează cel mai mult…
Vă mulţumesc…
 Vladimir Pustan

Citeste:

 

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

11 Comments

  1. … din punct de vedere legal e perfect ok, si chiar si din punct de vedere spiritual as spune ca este in regula atata timp cat te desparti de o religie si nu de Dumnezeu! Din pacate in lumea in care traim noi cu atat de multa „libertate” lucrurile par sa stea din ce in ce mai rau…

  2. OARE DE CE ¿ NU INTELEG ! IMI PLACE SA CRED CA A FOST DECIZIA SA SI NU OBLIGAT SA RENUNTE !! DUMNEZEU SA IL AJUTE SA VESTEASCA EVANGHELIA IN CONTINUARE ,,, DACA E PASTOR SAU NU PUTIN CONTEAZA ,,IMPORTANT E SA LUCREZI IN OGORUL DOMNULUI SI SA O FACI CU O INIMA CURATA…
    FRATE VLADIMIR VESTESTE CUVANTUL DOMNULUI INAINTE PANA LA MOARTE !!! DOMNUL VINE CU RASPLATA CURAND !!

  3. Bine ati venit in trupul Lui Hristos ,frate Pustan ,unde suntem toti excomunicatii ,neacceptatii si demisionarii din culte si religi ,dar ne-a primit Isus Hristos .Mai este loc in trupul Lui Hristos pentru toti cei care s-au saturat sa mai fie manipulati si indoctrinati de culte si religii.
    Dumnezeu ne ridica cand altii ne doboara!
    Acum puteti predica linistit si la ortodoxi si catolici si la toate cultele,acum cu adevarat sunteti liber in Hristos, sa nu va mai inscrieti in nici un cult ,ca multi suntem iesiti afara de acolo si putem vorbi fara frica in Numele Domnului Isus Hristos.
    V-am spus ca astia mari din culte va scot afara din adunari ,cu tactica si au ei grija sa va faca sa demisionati ,sangele nevinovatilor e pe mana lor caci sunt manjiti de sangele martirilor ,prorocilor si a tuturor sfintilor Apostoli .
    Domnul ne poarta de grija!

  4. A iesit de multa vreme din tiparele cultului, ca sa nu spun din ,,canoanele cultului” astfel despartirea era de asteptat, oricum de pierdut au doar cei care mereu i-au aratat cartonase galbene, rosii si …articole din statut dar mai putin versete din Biblie.
    Domnul Isus a venit pentru a rascumpara un popor, nu pentru a intemeia organizatii, ar trebui retinut cuvantul Domnului care spune,, oile mele ies si vin dupa Mine…” acelea nu raman in staul ci ies la ocara Lui…

  5. Imi place sa cred ca inainte de a fi pastor fratele PUSTAN afost ALES de DUMNEZEU si PUS DEOPARTE pentru o lucrare sfinta pentru GLORIA LUI DUMNEZEU, si toti care l-au auzit vreodata predicind evanghelia au inteles ca este SPECIAL in ochii lui DUMNEZEU.
    In consecinta UN OM ca VLADIMIR PUSTAN are un scop in viata mai inalt decit vor putea pricepe vreodata multi „oameni” . El are mult de lucru pe pamintul acesta si imi place sa cred ca nu depinde de nici o NOMENCLATURA ( fie subventionata de la bugetul de stat sau nu).
    Cred ca Dumnezeu are planuri mari pentru el si sper sa nu-si piarda nadejdea.
    AMIN!!!!!!!!

  6. apocalipsa 18_4 iesiti afara din Babilonul religios pentru a nu fi partasi la faradelegile lor DOMNUL SA TE INTAREASCA PUSTANE

  7. Ionel Dumitras Pastorul VLADIMIR PUSTAN este pentru Biserica Penticostala,ceea ce a fost IOSF TRIFA pentru Biserica Ortodoxa.Personal am toata admiratia,simpatia si aprecierea pentru acest om a LUI D ZEU.Frate PUSTAN,ampartasesc suta la suta acest mod de abordare a predicarii BIBLIEI,Va ascult cu placere pe internet si mi pare rau ca distanta dintre BOTOSANI si BEIUS face sa nu pot fi memru acestei biserici.
    36 minute · Îmi place

    Ionel Dumitras Si fiindca tot sunt un crestin penticostal,imi permit sa adresez o intrebare tuturor pastorilor penticostali din Romania:daca maine a ti fi dati afara din cult cati din bisericile voastre ar merge cu voi?Daca considerati cumva ca fratii din biserici nu ar merge cu voi,atunci ar trebui sa plecati voi singuri de la conducerile lor.

  8. Ma bucur ca Vladimir Pustan intelege sa-si execite darul pe care l-a primit din partea lui Dumnezeu in afara oricarei organizatii omenesti, condusa de oameni. Va recomand un blog crestin pentru ajutor ; adevarulcrestin.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura