EDITORIALE

În dragoste nu este frică

Când iubeşti cu adevărat teama dispare, fiindcă dragostea acoperă totul. Atunci când vei iubi oamenii şi viaţa vei suferi de multe ori şi îţi va veni să renunţi la dragostea ce o ai în inimă, vei dori să fii ca ceilalţi. Să nu mai pui atâta suflet în tot ce faci şi să nu mai înfrumuseţezi suflete. c73b242e7aff6911739d1849d7b14304Dar vei vedea că înlocuind dragostea cu ura nu vei ajunge mai fericit şi nici mai mulţumit de starea pe care o vei avea, nu, ci vei deveni disperat şi îţi va fi dor să revii la starea dinainte, fiindcă dragostea întotdeauna biruie. Dragostea adevărată se manifestă chiar şi atunci când nimeni nu o împărtăşeşte şi atunci când i se pare că face totul în zadar. Putem face multe lucruri bune şi frumoase, însă dacă nu punem esenţa magică în ele, vor rămâne lipsite de valoare.
Poate că vom cădea de multe ori atunci când vom iubi, poate că nu vom fi apreciaţi. Însă să nu ne dăm bătuţi, ci să iubim aşa cum am fost şi noi iubiţi de Domnul nostru. Vor fi momente în care vom eşua, însă nu înseamnă că trebuie să renunţăm la dragoste. Înseamnă doar că trebuie să iubim mai mult..

Majoritatea celor care cred că ştiu ce e dragostea, nu ştiu nimic. Dragostea nu o vei putea niciodată cunoaşte pe deplin şi ea nu va dăinui dacă nu a fost mai întâi trecută prin probe de foc. Dragostea nu va fi reală decât atunci când va suferi, când va răbda totul şi când va acoperi greşelile. Este uşor să iubeşti de pe buze sau să iubeşti pe cei care te iubesc. Dragostea agape se manifestă nu doar cu cei care ne iubesc, ci şi cu cei care nu ne plac. Am învăţat că dragostea este întotdeauna cea mai bună opţiune fiindcă niciodată nu vei putea greşi fiindcă ai iubit pe cineva aşa cum Cineva te-a iubit şi pe tine. Mi-am dat seama că dragostea aceasta îţi va produce multă suferinţă şi că nu este confortabilă, ba chiar îţi va cere uneori să faci unele lucruri pe care nu le-ai face.. decât iubind.

Mai avem cu toţii multe de învăţat despre dragoste. Şi niciodată nu vom cunoaşte pe deplin ce înseamnă ea, însă vom cunoaşte atât cât ne va trebui. Îmi cer şi îţi cer să iubeşti.. chiar dacă nu vei primi nimic în schimb. Chiar dacă cel pe care îl iubeşti nu va ştii asta, chiar dacă vei risca să fi urât în schimb. Umple-ţi inima cu dragostea cerească şi vei descoperi ce înseamnă să îi semeni Celui mai iubitor Om care a existat vreodată..

Scris de Milena Cismașiu – sursa:  intrebarileinimii.blogspot.ro

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: