EDITORIALE

Când cineva pleacă din viaţa ta

La un moment dat în viaţă vine acel moment în care nu mai ai de ales şi trebuie să renunţi la acea persoană pe care ai iubit-o, pentru care te-ai sacrificat şi pentru care ai plâns atâtea nopţi. Aceasta poate fi una dintre cele mai dureroase experienţe pentru un om care a ţinut cu adevărat la cineva, dar e o alegere care nu mai trebuie ocolită. Între Dumnezeu şi om trebuie să-L alegem pe El. Uneori cel mai bun prieten ne poate atrage spre cărări străine şi ne poate influenţa spre rău, iar noi ştim că trebuie să facem o alegere. Trebuie161074124144641531_K98B8ERu_c ca de această dată să renunţăm, chiar cu lacrimi în ochi, şi să mergem mai departe spre ceea ce El are în plan pentru noi. Nu e uşor, dar nici nu trebuie să fie. Nu putem învăţa unele lecţii de viaţă decât dacă am plâns şi am suferit mult înainte. De aceea trebuie să avem grijă de cine ne ataşăm sufletul, pe cine lăsăm să intre în inima noastră. Fiindcă atunci când acea persoană va pleca de lângă noi, va lua cu ea şi o parte din inima noastră. Vom simţi o ruptură şi o durere acută în piept, durerea pierderii cuiva scump. Însă noi ştim că toate lucrurile lucrează pentru binele nostru. Aşa că trebuie să găsim un motiv de a zâmbi şi de a merge înainte, chiar dacă pe dinăuntru vom sângera pentru o vreme.

Nu suntem scutiţi niciunul de oameni care ne rănesc. De prieteni în care ne-am încrezut şi care s-au schimbat dintr-o dată. De iubiţi care nu ne mai iubesc. Sfârşitul lumii nu este atunci când cineva ne va părăsi, când cineva în care am avut încredere ne-a trădat. Este doar sfârşitul unei relaţii frumoase care s-a deteriorat. Să nu suferim prea mult şi să nu intrăm într-o stare foarte proastă pentru o persoană care nu merită. Fiindcă ea ne-a arătat asta! Dumnezeu va scoate în cale pe altcineva pentru noi, iar dacă nu o va face, Îl avem pe El- Prietenul credincios şi Iubitul sufletului. Putem cere mai mult?
Data viitoare când cineva te va dezamăgi sau când va trebui să alegi între o persoană şi Dumnezeu, alege ce-i mai bun pentru sufletul tău. Zâmbeşte şi ai credinţă. Nu se termină totul când cineva pleacă din viaţa ta… cred că la urma urmei este doar începutul unui nou capitol din viaţa ta.

Imagine de pe Pinterest

Scris de Milena Cismașiu – sursa:  intrebarileinimii.blogspot.ro

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: