A PLECAT LA DOMNULARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Ancheta în cazul Pastorul Blaga se apropie de final. Se vorbeşte despre crimă şi sinucidere

Ancheta în cazul morţii pastorului Adrian Blaga şi a fiului său se apropie de final, iar surse din cadrul anchetatorilor susţin că toate indiciile duc spre crimă şi sinucidere. Potrivit ziarului Informaţia Zilei Satu Mare, anchetatorii n-au abandonat nici celelalte piste cu toate că spun ei “lucrurile sunt aproape clare”.

“Marţi, 20 august, poliţişti judiciarişti şi criminalişti însoţiţi de mascaţi s-au deplasat la Bistriţa şi Cluj unde au făcut cercetări. Surse apropiate anchetatorilor susţin că lucrurile sunt aproape clare.969826_489301031156066_343270103_n Mai sunt doar câteva amprente, care au fost prelevate de pe partea exterioară a maşinii şi nu se ştie cui aparţin. Fiind vorba de exteriorul autoutilitarei amprentele puteau fi lăsate de oricine. Oamenii legii spun că cele mai multe probe duc spre ipoteza crimei urmate de sinucidere.  Cu alte cuvinte, pastorul şi-ar fi omorât fiul apoi s-ar fi sinucis. Se aşteaptă doar rezultatele oficiale ale testelor ADN şi cele ale probelor prelevate de anchetatori de la faţa locului. De asemenea, zilele acestea va avea loc şi o analiză a dosarului la care vor participa şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de apel Oradea”, scrie Informaţia Zilei.

Ziarul reaminteşte că, în după-amiaza zilei de marţi, 6 august, pe un câmp, la 3 km de satul Aciua, comuna Pomi, pastorul Adrian Blaga (39 ani) şi fiul său, Timotei (9 ani) au fost găsiţi morţi într-o autoutilitară incendiată pe interior.

“Cadavrul băiatului prezenta numeroase urme de violenţă pe când cel al pastorului avea doar o plagă tăiată înţepată penetrantă a gâtului cu secţionarea vaselor sanguine. La examenul intern s-au constatat depuneri de funingine pe tractul respirator, limbă şi mucoasa esofagului care s-au putut produce în timpul vieţii prin inhalare de fum. În cazul băiatului rănile erau mult mai grave. El a suferit un şoc hemoragic ca urmare a unei plăgi tăiate profunde a gâtului cu leziuni de vase sanguine şi de asemenea fractură deschisă comunitivă cu dislocarea cutiei craniene cu dilacerare duro-cerebrală care s-a putut produce prin loviri active repetate cu un corp dur cu suprafaţă relativ mică de impact putând fi şi ea, cauza tanatogeneratoare. Timotei era aproape decapitat, a lăsat să se înţeleagă procurorul, iar din concluziile medico-legale se poate observa că băiatul avea capul zdrobit. Surse apropiate anchetatorilor ne-au informat că el a fost lovit în cap cu un ciocan. Faptul că pastorul trăia când s-a încercat incendierea autoturismului a fost doar unul dintre indiciile care i-au condus pe anchetatori spre crimă urmată de sinucidere. A fost unul dintre indicii dar nu cel mai important. Trebuie menţionat faptul că pastorul nu prezintă alte urme de violenţă, decât cele de la gât. Medicul legist n-a găsit pe corpul pastorului nici măcar urme de autoapărare pe braţe, nici vorbă de fracturi sau alte leziuni. Probele adunate de la faţa locului îi conduc pe anchetatori spre aceeaşi ipoteză. Apoi trebuie menţionat faptul că pastorul s-a oprit la o staţie de unde a cumpărat carburant în canistră”, mai scrie ziarul din Satu Mare.

sursa: www.timponline.ro

totul1totul1

Pe Crestin Total – www.crestintotal.ro au aparut mai multe articole despre pastorul bistriţean ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său. CLICK AICI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

13 Comments

  1. ca de obicei , procuratura primeste mita de mii de euro !!!
    ma tot intreb cate mii de eur au primit cei de la procuratura ca sa poata face o astfel de declaratie !!
    atat de penibili si mizerabili sunt !!
    acel om nu ar fi comis o crima si nu s ar fi sinucis nici daca i ofeream 1 miliard euro !!!!!
    cum pot fi atat de mizerabili acesti procurori care iau apararea unor diavoli satanisti care omoara apoi platesc crima si sunt scosi basma curata !!
    de la o zi la alta nu stiau ce samai minta acum ca sa o faca ” ca la carte ” a fost platita crima si va fi scoasa ” curata ” ! vaaai sa omorat …
    sunte ti penibili domnilor procurori !
    Iesiti afara din tara si impuscati va !
    Ne ati distrus tara pentru mita voastra !

  2. nu cred prostia asta. se mai numesc procurori astia care judeca cazul asta. si un copil de 10 ani isi da seama ca au fost omorati pastorul si fiul lui. Un om al lui Dumnezeu nu ar face asa ceva

  3. Dacă pastorul întradevăr s-a sinucis, atunci UNDE SUNT BANII pe care pastorul îi avea la el?
    Pe de altă parte, nu cred că un om poate fi atât de sadic (în felul în care cică şi-ar fi ucis copilul) şi nimeni să nu îşi dat seama de asta mai înainte, doară sunt simptome.

  4. un om a lui dumnezeu nu poate face asa ceva mai bine ar gasi criminalul nu sai preocupe alte prosti mita le intuneca ochii

  5. fara cuvinte justitia rominiei lasa de dorit,pacat ca printre acesti oameni ai justitiei mai sunt si oameni sinceri dar ce folos caci sunt fara putere in fata celor orbiti de bani

  6. Daca intr-adevar ar fi fost un criminal, cineva trebuie sa fi observat la el ceva ciudat in ultimul timp, ceva care sa sugereze ca nu era intreg la minte. Cel mai bine poate raspunde sotia, care traia cu el in casa, precum si vecinii, enoriasii , rudele apropiate, familia lui de sange, daca a avut antecedente ciudate din pct de vedere psihologic. Cum asa, tam-nisam, ii vine lui sa-l omoare pe fecior-sau si apoi se sinucide?
    E ciudat, nu are logica. Doamne ajuta sa se dezlege mai repede misterul.

  7. …si pe pastor cine l-a legat fedeles? cumva copilul? ca asa se auzi-se de prima data…dar…intrebarea mea: cum el,ca pastor sa isi omoare copilul? el,care dorea sa faca orfelinate pentru copii?
    cred ca „oamenii muncii” procurori,legisti,etc…vor sa scape repede de munca si arunca noroi in credinta crestina dar si in Dumnezeu…diavolul nu doarme…dar ce vor face la urma?

  8. este o rusine tot ce se intampla cu acest caz,ca cetatean liber nu ma simt in siguranta in tara unde justitia functioneaza astfel. nu santem prosti domnilor ce iubiti minciuna

  9. Oameni buni
    Cred în această ipoteză cum cred în extratereştrii, adică deloc. Este o inepţie şi dovedeşte cât de incompetenţi şi neprofesionişti sunt procurorii ce anchetează cazul, de emit astfel de presupuneri după analiza atâtor probe concludente. Deşi au îmbătrânit în funcţia de procurori şi poate au elucidat nenumărate cazuri, totuşi, pe chestiunea aceasta, dovedesc lipsă de fler şi intuiţie. Sau poate prezumţia lor să fie o metodă tip capcană pentru autorii crimelor? Pornind de la acestă absurdă prezumţie lansată public de către procurori, un ziarist de la Jurnalul Naţional, cu grave deficienţe de raţionament şi intelect a debitat retoric: Nu este oare vorba de un ritual sacrificial urmat de sinucidere? Doamne, adu tu lumină asupra acestui caz şi nu lăsa neinspiraţii să dea verdicte.
    La o analiză superficială îţi poţi da seama că dacă i s-ar fi tăiat gâtul pastorului şi apoi s-a incendiat maşina, se prea poate ca între momentul tăierii şi deces să fii trecut câteva minute în care el, fiind inconştient, cu o rană gravă şi incapabil de a se mişca, totuşi el ar mai fi putut răsufla, adică să inspire şi să expire. Aşa s-ar putea explica existenţa funinginii pe căile respiratorii pe care ei o interpretează ca fiind o dovadă a crimei urmate de sinucidere.
    Câteva întrebări ajutătoare pentru raţionamentul anchetatorilor:
    – Unde sunt actele? Unde sunt telefoanele? Unde sunt banii?
    – De ce să mergi atâta drum ca să comiţi o crimă şi să te sinucizi? Nu o poţi face local?
    – Dacă vrei să îţi omori băiatul şi să te sinucizi de ce nu ai alege metoda unui accident frontal cu un tir, la viteza maximă?
    – Dacă vrei să ucizi, apoi să incendiezi şi în urmă să te omori, de ce să cumperi motorină şi nu benzină? Benzina este mult mai inflamabilă. Nu cumva ai cumpărat motorina ca rezervă pentru maşina ta şi nu pentru incendiere?
    – Dacă sunt amprentele pastorului pe cuţit chiar este asta o dovadă aşa de indubitabilă? Oare suntem singurii care am văzut filme în care arma crimei este pusă în mâna victimei de către un făptaş ce are mănuşi?
    – Unde şi cine sunt celelate persoane surprinse de videocamerele de pe traseu?
    – Dacă vrei să faci faptele astea de ce mai cumperi mâncare? Oricum ai să mori, nu?
    – Dacă pastorul nu era consumator de bere şi ţigări cum poţi spune că el le-a consumat? La autopsie a avut bere în stomac?
    – Faptul că pastorul nu prezintă urme de violenţă sau urme ale unei lupte nu poate conduce la ipoteza crimei. Oare cum ar acţiona un tata care are lângă el pe singurul lui fiu, la gâtul căruia un criminal ţine un cuţit, ameninţând că orice mişcare a tatălui va conduce la moartea fiului?Am convingerea că deasupra incapacităţii umane veghează însă Dumnezeu şi El are o vreme pentru toate. Va veni şi momentul elucidării.

  10. Ma bucura increderea oamenilor in fostul pastor dar unde gasim in Biblie ca trebuie sa acuzam noi pe cineva de ceva? Domnul stie ce s-a intamplat acolo si trebui sa ne incredem in El si in judecata Lui. Daca procuratura are dreptate pastorul isi va primi pedeapsa vesnica. Daca procurorii mint atunci ei isi vor primi aceasta pedeapsa. Cine ne da noua dreptul sa judecam? NU Dumnezeu! Nici pe pastor si nici pe cei ce ancheteaza nu-i putem acuza de ceva atat timp cat nu avem toate detaliile si nici chiar daca le-am avea.

  11. Pana nu se gasesc cutitul si banii, nu se poate spune cu precizie cine a avut mana in tota crima asta

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: