A PLECAT LA DOMNULARTICOLUL ZILEI

Pastorul ucis avea ambele picioare si o mana rupte

Apar noi informatii despre sfarsitul pastorului. Avea ambele picioare si o mana rupte. Probele ridicate la fata locului sunt in acest moment la Bucuresti pentru identificarea ADN-ului si vor ramane pentru moment in tara. Daca insa nu se vor gasi indicii cel mai probabil acestea vor fi trimise si in strainatate.

sursa: stirileprotv.ro

totul1totul1

Pe Crestin Total – www.crestintotal.ro au aparut mai multe articole despre pastorul bistriţean ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său. CLICK AICI282872_489300977822738_572211707_n

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Mari dureri sufletesti si amintiri de neuitat au lasat in urma un tata si un fiu iubiti de Dumnezeu si familie .
    Nici un crestin nu putea avea asemenea moarte,doar daca gatul lui era si gatul mielului si toate madularele din natura de miel,a Domnului Isus Hristos.
    Au fost injughiati ca un miel de jertfa si au vrut sa li se dea si foc dar Domnul a oprit focul ca sa nu fie mistuiti.Martirii Domnului isi sfarsesc viata in astfel de moarte si trebuie sa se implineasca numarul lor .Noi crestinii suntem zilnic in primejdie de moarte,trebuie sa ne pregatim si pentru o astfel de moarte fiecare crestin nascut din nou ,mai ales cand vrei sa faci binele, atunci diavolul se infurie mai tare caci e vrajmasul binelui .
    Avem multe de invatat si de la aceasta tragedie ,fara nici un raspuns!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: