ULTIMELE STIRI

Rugaţi-vă pentru România – Vladimir Pustan

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00

A sosit clipa când trebuie să ne adunăm mai strâns ca oricând şi să ne rugăm pentru ţară. Şi nu pentru că oamenii au ieşit în stradă, pentru că dacă interesul televiziunilor s-ar sfârşi pentru acest eveniment mulţi ar pleca repede din Piaţa Universităţii. Nu un anumit partid e soluţia pentru că nu rezolvi nimic schimbându-l pe domnul Boc cu domnul Ponta. Doar Dumnezeu mai poate salva România şi asta trebuie să o înţeleagă cel mai bine Biserica. O Biserică ce şi-a abandonat rolul de intermediar spiritual între ţară şi Hristos şi dansează gratis din buric în faţa mai marilor zilei de azi, pe post de ţiitoare politică unde preotul nu-i decât un


slujbaş îndatorat al statului administrativ. Daniel Barbu spunea despre preot, că fiind un funcţionar de stat, un bugetar salarizat din venituri publice e prea puţin dispus să conteste autoritatea şi competenţele statului.

Dar nu se pune problema contestării aici pentru că rolul preotului nu e să stea rebegit de frig c-o pancartă în mână pe stradă ci cu genunchii jos în biserică.

E vremea să înţelegem că Biserica are un rol infinit mai are decât acela de a fi bazin electoral.

De aceea vă chemăm mâine la post şi rugăciune pentru România. Ca s-o vedem stabilă, bogată, cu politicieni ce să vadă dincolo de interesul meschin şi care să ne vadă mai mult decât ca pe nişte viermi şi ciumpalaci. Ca să vedem o Românie ce umple bisericile şi goleşte cârciumile. Ca să vedem o Românie fără etnobotanice, manele şi columbeni.

O Românie curată din toate punctele de vedere. O Românie pe care s-o lăsăm copiilor noştri mai mare şi mai plină de semnificaţii.

Rugaţi-vă pentru România…

V l a d i m i r _ P u s t a n> ciresarii.ro

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26201 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

3 comentarii la Rugaţi-vă pentru România – Vladimir Pustan

 1. nu conteaza // 26 ianuarie 2012 la 15:01 //

  Nu va temeti dragi crestini ,Dumnezeu are totul sub control, in data de 23 01 anul acesta ,in timpul cand mintea mea se framanta cu solidaritatea celor din strada, in care situatie sunt si eu ,o victima a hotilor si mincinosilor de la putere ,fiind in randul somerilor bugetari fara drept de dialog,pe la ora 17 dupa o mica ploicica a aparut in fata geamului meu spre rasarit „Curcubeul” in toata splendoarea lui, asa cum nu l-am vazut niciodata in viata mea, un semicerc complet si foarte clar cu toate culoriile Lui a stat acolo pe cer ,parca pentru mine, mult timp,bucuria care mi-a provocat-o a fost una cu prezenta Lui Dumnezeu dandu-mi speranta si soptindu-mi „NU TE TEME, TOTUL ESTE SUB CONTROLUL MEU ,EU SUNT DUMNEZEU SI VOI FI CU VOI PANA IN VESNICIE”.
  CRED CA EXISTA DUMNEZEU ,El e in mijlocul nostru,stie totul, chiar daca in jurul nostru este numai plans ,ura ,lupta ,boli ,nedreptati si deznadejde.El este mereu Acolo in Cer pentru noi copii Lui sa ne ajute.

  Romania !Dumnezeu te iubeste ,intoarce-te si impaca-te si tu cu El si totul va fi bine.

 2. Apelul acesta era facut pentru data de astazi,adica 26.01.2012 din cate stiu eu.O zi de post si rugaciune pentru Romania,trebuia sa anuntati lucrul acesta de ieri nu sa ne spuneti azi sa tinem post pentru tara noastra.
  ANUNTATI cu cateva zile inainte o hotarare ca aceasta,pentru ca acum poate sa fie un anunt aproape degeaba!!!

 3. Mai Alin am pus si eu cand am aflat.. inca nu pot sa monitorizez ce se intampla 24/24 in lumea evanghelica. Cine a aflat mai tarziu poate sa tine si maine post si rugaciune! Alte site-uri au pus mult mai tarziu ca mine:) deci nu sunt ultimul!

  Sti ceva daca tu sti mai repede anunta-ma si pe mine! ms mult! Domnul cu tine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: