EDITORIALE

Creştinismul – de Florin Ianovici

  • crestinismCrestisnismul nu e adeziune ci asumare. Dumnezeu nu iti cere sa aderi la biblie ci sa o implinesti. E diferenta intre adept si ucenic.
  • Crestinismul nu e o idee mai buna ca altele ci o cale. Pe ea se merge nu se filosofeaza.
  • Crestinismul nu e raspunsul unei curiozitati in cunoastere ci implinirea nevoii unei inimi ranite si pierdute. E leac nu doar diagnostic.
  • Crestinismul nu e o inregimentare pasiva ci un mars continu al celor ca se numesc soldati ai crucii.
  • Crestinismul nu e un festivism desuet ci o descurajare a entusiasmului nauc, e un avertisment solemn si sever: cine nu se leapada de sine insusi nu poate fi ucenicul Meu!
  • Crestinismul nu e doar vorba ci mai ales fapta. Dar nu orice fapta ci una roditoare, adica nu doar febra musculara ci si celebrala, dar mai ales febra unei inimii ce este in coclot pentru Cristos.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Pacea Domnului Isus.Dumnezeu sa va binecuvinteze.Frumoase si minunate ganduri,inaltatoare.Urmeaza punerea lor in practica de zi cu zi,a tuturor celor expuse si multor altora.Bunul Dumnezeu sa ne ajute la aceasta.Multumesc si multa Pace.

  2. Multumesc pentru rezumatul de mai sus. Probabil este redactat dintr-un mesaj audio, sunt sigur ca autorul celor spuse mai sus nu ar comite in scris asemenea greseli. Apreciez efortul dumneavoastra de a prezenta continut crestin si va incurajez sa investiti mai mult in a prezenta texte cat mai ingrijite si din punct de vedere gramatical si lexicologic. Multumesc

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: