ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Frumusetea este totul?(1)

„Femeia frumoasă si fără minte este ca un inel de aur pus în râtul unui porc!” [Proverbe 11:22]
Probabil că dacă un bărbat ar scrie un articol care să înceapă cu aceste cuvinte, cu sigurantă că ar fi acuzat de misoginism, adică de lipsă de încredere fată de calitătile morale ale femeilor, ca si cum ar avea o atitudine negativă fată de femei, asa că mi se pare mai potrivit să scrie o femeie despre acest subiect…

Cred că dacă Domnul Isus nu mi-ar fi vindecat rănile inimii, as fi strigat si eu, spunând: „dar de ce Biblia nu spune nimic si despre bărbatul fără minte?”, însă, vindecarea interioară m-a făcut să am cu un strop de întelepciune mai mult. Si mă gândesc la înteleptul Solomon care, o mie de femei a cunoscut, dar tot dezamăgit a rămas, iar ce scrie el în cartea Proverbelor sunt doar lucruri pe care si el le-a observat în comportamentul lor.

Ca si concluzie, în cazul versetului de mai sus, el întelege că a fi fără minte este rău si în cazul unui bărbat dar si în cazul femeilor, chiar dacă nu sunt ele prea frumoase, însă, a fi fără minte în cazul femeilor frumoase, este lucrul cel mai rău. Oare de ce? …

Dumnezeu a ales ca pe anumite femei să le înzestreze cu un exterior care să atragă atentia, iar ele sunt constiente de acest lucru, si de aceea, prin felul cum se îmbracă, din nefericire, chiar dacă intentionat sau neintentionat, ele atrag atentia bărbatilor asupra trupurilor lor.

Cristina

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

 1. Asa-i, ca nu tot cei frumos este si de la Dumnezeu si diavolul este foarte frumos , bun si destept ,stie toata Biblia si totusi este un drac .
  Efes 5:1-33, 10.Cercetati ce este placut inaintea Domnului ,….Amin!
  Toti oamenii sunt frumosi, barbati si femei ,dar nu toti sunt samanta de Dumnezeu ,caci oricine nu crede sa implineasca cuvantul Lui Dumnezeu in totalitate,nu este de la Dumnezeu ,ci sunt fii diavolului.
  Multi barbati se uita la femei frumoase si invers ,femei la barbati frumosi se uita la vorbe lingusitoare si mincinoase, care vorbesc atat de elevat si frumos si par foarte educati si invatati ,si totusi sunt fii diavolului .
  In lume sunt doua duhuri :Duhul Sfant si duhul diavolului.
  Sunt doua seminte :samanta Lui Dumnezeu si samanta diavolului ,a sarpelui celui vechi ,samanta este mostenitoarea Duhului ,caci samanta fara Duh nu are viata .
  Trebuie sa fim foarte atenti in zilele de azi ca sunt atat de apropiate aceste doua duhuri in asemanare ,incat vor insela si pe cei alesi daca este cu putinta.
  Nu infatisarea conteaza la oameni ,ca toti sunt la fel frumosi si buni fiecare in felul lor ,ci duhul conteaza la om.
  Preaiubitilor, sa nu dati crezare oricarui duh; ci sa cercetati duhurile, daca sunt de la Dumnezeu; caci in lume au iesit multi proroci mincinosi. (1Ioan.4:1) Amin!
  Intelepciunea venita de la Dumnezeu este smerenia noastra ,adevarul ,credinta ,nu mandria noastra .
  Frica de Domnul este urarea raului; trufia si mandria, purtarea rea si gura mincinoasa, iata ce urasc eu. (Prov.8:13) Amin!
  Iacov 3 :1-18.Amin!
  Dumnezeu sa aiba mila de noi toti ca sa nu ne lasam inselati de orice duh rau, care nu-i de la Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: