EDITORIALE

Fără niciun compromis!

Nimic în lumea asta nu contează mai mult pentru mine decât Isus Hristos, Cel ce a murit pentru mine. Noaptea trecută pe când încercam să adorm am fost cuprinsă de un val de uimire amestecat cu teamă. Pe când închideam ochii mi se părea că văd o lumină şi mi-a fost teamă. Am simţit că Isus era lângă mine, pregătit să mi Se arate, dar eu înfricoşată cum am fost de acel sentiment şi prezenţă ce o simţeam lângă mine, am închis ochii şi m-am rugat Lui, mărturisindu-I că încă nu sunt pregătită să-L văd. De multe ori m-am rugat ca Domnul să vină la mine, să-L văd cu ochii de carne, dar de fiecare dată când simţeam că EL este lângă mine mă cuprindea o teamă. Mă simt nevrednică să-L văd cu ochii mei pe Cel ce a murit pentru mine, pe Cel ce luptă pentru mine şi mă iubeşte mai mult decât ar putea-o face cineva vreodată.
De aici m-am gândit că nu se merită să te compromiţi cu lumea. Nu se merită să crezi că lumea îţi poate satisface nevoile, şi astfel să-I interzici lui Isus să o facă. Orice lucru care te împiedică de a avea o relaţie şi mai intimă cu Isus trebuie îndepărtat din viaţa ta.

Fie că este vorba despre o persoană, despre un obicei sau despre orice altceva care ia locul Său în inima ta, trebuie dat la o parte. Nu fă compromisuri care s-ar putea să te coste viaţa. Nu umbla cu oameni care te îndepărtează de Dumnezeu, nu te îndeletnici cu lucruri care-ţi fură timpul şi care-ţi modelează inima spre a nu mai considera păcatul păcat. Caută-L pe Isus şi lasă-L să fie în viaţa ta cine este El, nu cine ţi-a spus cineva că El ar fi. Nu Îl urma pe Isus dacă pentru tine El este doar o învăţătură. Isus este viu şi El este Cineva. Mulţi creştini L-au pus pe Dumnezeu într-o cutie, poruncindu-I să nu iasă de acolo. Pentru ei, Dumnezeu este doar un set de reguli sau o fiinţă divină îndepărtată de lumea lor. Dumnezeu nu este aşa cum te aştepţi tu! Gândurile Lui nu sunt şi ale tale. Cei care-L iubesc cu adevărat pe Dumnezeu sunt oameni consideraţi ciudaţi. De ce? Pentru că ei nu aparţin lumii. Pentru că ei au o relaţie vie, autentică cu Cineva pe care nu L-au văzut niciodată faţă în faţă. Şi ei cred că El există! Oamenii aceştia sunt aceia care au fost dispuşi să moară pentru El.

Dacă L-ai cunoscut cu inima pe Isus, atunci încetează a mai crede că există în lume ceva mai bun decât El. Dacă L-ai cunoscut pe Isus, ai cunoscut că lumea nu are nimic bun să-ţi ofere.
Dacă L-ai cunoscut pe Isus, nu mai te compromite de dragul cuiva, sau de dragul unui lucru.
Căci lumea cu pofta ei trece, dar cei ce rămân în Dumnezeu vor trăi pentru totdeauna.

Imagine de pe deviantart

Scris de Milena Cismașiu – sursa:  intrebarileinimii.blogspot.ro

--

anigif-400x110

Banner sbro.ro /

--

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Amin! Amin! Asa sa ma ajute Domnul Isus! Si eu de multe ori L-am pus intr-o cutie si am uitat ca este o Persoana Vie. Trebuie sa ma pocaiesc si sa caut iar o legatura reala si continua cu El! El revine curand!

  2. Amin! Amin! Asa sa ma ajute Domnul Isus! De multe ori si eu L-am pus intr-o cutie si am uitat ca este o Persoana Vie. Trebuie sa ma pocaiesc si sa caut din nou o legatura reala si continua cu El!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura