EDITORIALE

Sa nu uitati niciodata!

imagesZilele acestea in mass media a fost prezentat cazul copilului Luca Stanescu, de 5 ani, din Piatra Neamt, care sufera de o malformatie severa la nivelul inimii. Copilul a fost propus pentru o interventie chirurgicala in Germania, costurile fiind acoperite de statul roman.
Doctorul Costache Iordache, seful clinicii de pediatrie a dat un interviu mai multor publicatii prin care infiera comportamentul fanatic al parintilor de religie penticostala care au refuzat interventia.

In mod real ceee ce spune dr. Costache Iordache este iresponsabil si neadevarat. Parintii nu au inteles nimic din ce inseamna o deplasare si interventie in Germania in baza formularului E 112 si de aceea au refuzat in prima instanta deplasarea si nu interventia. Ulterior, dupa ce au inteles, au fost de acord.

Unii credinciosi s-au grabit sa acuze familia…! Nu uitati ca lumea nu ne iubeste si ca oamenii vor spune intotdeauna vorbe rele si neadevarate despre credinciosi.
Iubiti si credeti mai mult in Biblie decat in ziarele care vantura vorbe…!

Sa nu uitati niciodata cuvintele Mantuitorului: ,,Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru că nu sunteţi din lume şi pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăşte lumea.”

scris de Florin Ianovici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: