EDITORIALE

Am auzit rugaciunea ta!

„Am auzit rugaciunea ta si am vazut lacrimile tale” Isaia 38:5
Marturisesc faptul ca de multe ori am trecut prin pasajul acesta, si cu fiecare data ce l-am citit am descoperit cate un lucru nou, un lucru interesant.. Dintr-un pasaj ca asta poti scoate multe invataturi. Recunosc ca la randul meu ma confrunt cu aceasi problema, lipsa puterii si a credintei in privinta rugaciunii. Cred ca e o problema cu care fiecare crestin se confrunta, dar ma rog ca toti cei ce lupta chiar si in noaptea grea.. sa izbuteasca! Aud multe intrebari gen ” Oare Dumnezeu asculta rugaciunea?” sau ” Oare mai vede Dumnezeu starea mea?
Intreg capitolul este interesant de citit si reflectat asupra lui.Imparatul Ezechia se confrunta probabil cu una din cele mai dificile situatii din viata lui.Este anuntat ca Dumnezeu va pune capat zilelor lui. Mesagerul Lui Dumnezeu, Isaia, il anunta ca sfarsitul zilelor lui sunt aproape si ca ar face bine sa-si puna casa in randuiala. Ezechia afectat de realitate,la fel ca multi altii dintre noi cand ne aflam in fata situatiilor dificile din viata noastra, alege sa faca un lucru bun,posibil influentat si de circumstante ,dar in final mai mult decat intelept.Versetul 2 mentioneaza ca Ezechia s-a intors cu fata la perete si a inceput sa se roage.Izbit de realitate,, Ezechia il implora pe Dumnezeu sa nu-i ia viata, enumerand cateva aspecte ale vietii lui in care i-a fost fidel.
Oare Dumnezeu a ascultat rugaciunea lui Ezechia?
Raspunsul este DA!Dumnezeu a ascultat sincera rugaciune a lui Ezechia,iar versetul care m-a impresionat in mod special din acest capitol este versetul 5,un verset in care Dumnezeu in bunatatea Lui nemarginita ,face o afirmatie plina de speranta chiar si pentru noi cei din prezent!”Am auzit rugaciunea ta si am vazut lacrimile tale”
Scriptura este plina de promisiuni, ca marele nostru Tata ne va asculta rugaciunile, si nu numai atat ci va da si raspuns acestora.
Unde esti?Cum esti?Mai ai putere,mai ai speranta? Te simti singur in fata problemelor din viata ta?
Am o veste buna!„ Pana acum nu ati cerut nimic in Numele Meu; cereti, si veti capata,pentru ca bucuria voastra sa fie deplina”Ioan 16:24
Nu uita…Dumnezeu a auzit rugaciunea ta si a vazut lacrimile tale!

Articol scris de Costel Alexandru pentru CrestinTotal.ro

 

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Interesant articolul,dar cred eu ca trebuia mentionat si urmarile insanatosirii lui Ezechia,cap 39.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: