EDITORIALE

Candidatii propusi pentru Conducerea Cultului Penticostal

Membrii comitetelor comunităţilor penticostale din Romania, întruniti la Braşov în data de 5 noiembrie 2010 au desemnat prin vot candidaţii la funcţiile executive din conducetrea cultului:

Candidaţi la preşedinţie: 

RIVIŞ TIPEI PAVEL
ARDELEAN MOISE
MOLDOVAN AUREL

Candidaţi la vicepreşedinţie:

MOLDOVAN IOAN
BADELIŢĂ IOAN
GURĂU IOAN

Candidaţi la secretariatul general:

MOCANU ROMU
FILIP IOAN
IANOVICI FLORIN

Cine voteaza?

Voteaza Congresul Cultului Penticostal din care fac parte toti pastorii penticostali si cate un delegat la 1500 de credinciosi. Congresul va avea loc la Bistrita in data de 19 noiembrie 2010

Anuntat de Nelu Filip pentru CrestinTotal.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

10 Comments

 1. Presedinte–MOLDOVAN AUREL……..Vicepresedinte–BADELITA ION……..Secretar–FILIP IOAN

 2. Președinte: RIVIŞ TIPEI PAVEL
  Vicepreședinte : MOLDOVAN IOAN
  Secretar : FILIP IOAN

 3. Președinte: ARDELEAN MOISE

  Vicepreședinte : MOLDOVAN IOAN

  Secretar : IANOVICI FLORIN

 4. ARDELEAN MOISE, un om deosebit,un profesor deosebit,o inima care bate pentru Lucrarea Lui de pastor
  L-am cunoscut ca profesor ,dovedind multa seriozitate .
  Cu drag si respect pentru lucrarea de pastorire nationala ,il recomand .

 5. Pe cine va dori Domnul pe aceea sa fie. Har si pace de la Domnul din ceruri care cunoaste sufletul fiecaruia. Faca-se voia Ta Doamne!!!

 6. presedinte: Pavel Rivis Tipei

  vicepresedinte: Moldovan Ioan

  secretar: Mocanu Romu

 7. .Fratilor mai mult decit de un presedinte in cult ,noi avem nevoie de un pastor in cult ,pastor care sa fie mai mare peste toti ceilalti care pastoresc,carmuiesc si lucreaza ca si niste economi ai lui Dumnezeu-Tit 1.7),pastor care sa aibe acoperire scrisa in biblie peste ceilalti pastori .Desigur ne este foarte greu sa alegem dintre cei trei frati acum.Fiecare dintre ei au calitati si defecte unice,lucru care te pune in si mai mare dificultate de a alege ,dar ar fi buni toti trei odata sa conduca ,dar nu se poate trebuie sa fie unul dupa cum toate in institutile lumi sau organizatile lumi acesteia sunt.Noi biserica copiem sistemele lumiiiiii!!!!!!!!!!!.La inceputurile Biserici nu a fost asa .Sigur daca am fi trait astazi in timpul apostolilor ,l am fi ales pe apostolul Petru ca si mare presedinte peste cult ,sau ca si mare pastor peste toate bisericile .Poate am fi ramas foarte dezamagiti ,la Petru nu i ar fi trebuit o asemenea slujba ,pentru ca el Petru recunoaste si caci doar unul poate fi mare pastor si anume ISUS HRISTOS.1 Petr 5.4).Dar bine bine el Petru nu putea sa pastoreasca ?.Ba da ,el chiar pastorea o turma sau biserica impreuna cu alti presbiteri sau episcopi cum mai sunt ei numiti ,dar pastorea numai o biserica ,o turma ,nu toate bisericile ,nu era mai mare Petru peste toate bisericile atunci ,ISUS HRISTOS a fost atunci ,acum insa noi vrem sa avem oameni sau un om mai mare peste noi,oare nu a orbit deavolul ochi nostri de nu mai vedem?Uitati va cu bagare de seama ce spune Petru :1. Sfatuiesc pe prezbiterii dintre voi, eu, care sunt un prezbiter ca si ei, un martor al patimilor lui Hristos si partas al slavei care va fi descoperita:
  2. pastoriti turma lui Dumnezeu care este sub paza voastra, nu de sila, ci de bunavoie, dupa voia lui Dumnezeu; nu pentru un castig marsav, ci cu lepadare de sine.
  3. Nu ca si cum ati stapani peste cei ce v-au cazut la impartire, ci facandu-va pilde turmei.
  4. Si cand Se va arata Pastorul cel mare, veti capata cununa care nu se poate vesteji, a slavei. 1 Petru 5.1-4.Peste ce este scris aici nu poate trece nimeni ,e un cuvint clar ,nu poti ramane incurcat cind il citesti ,e un cuvint sfant,si cu toate astea noi il calcam.Uitati va astazi Cultul nostru prin mai mari nostri au schimbat Cuvintul Domnului ,dar noi nu vom fi judecati dupa legile cultului nostru ci dupa Cuvint.Ne miram astazi cum am ajuns asa ,fiecare bisericuta are sau nu un pastor care e mai mare peste toti .La inceput nu a fost asa ,fiecare biserica era condusa de o ceata de presbiteri care pastoreau condusi de Duhul Sfant,alesi chiar de Duhul Sfant (28. Luati seama, dar, la voi insiva si la toata turma peste care v-a pus Duhul Sfant episcopi, ca sa pastoriti Biserica Domnului, pe care a castigat-o cu insusi sangele Sau. Fapte 20 .28)NU putem trece si peste versetul asta fratilor ,pentru ca dupa cum insasi marele apostol Pavel spunea asta a fost planul lui DUMNEZEU2(6. De aceea va marturisesc astazi ca sunt curat de sangele tuturor.

  27. Caci nu m-am ferit sa va vestesc tot planul lui Dumnezeu. .Fapte 20).Mari apostoli Pavel si Petru nu ar fi acceptat niciodata functia de a fi Presedinte de cult,sau Mai mare peste toti .ASTAZI ESTE TIMPUL SA NE INTOARCEM DIN NOU LA RANDUIALA PUSA DE APOSTOLI.NU MAI VREM SISTEMUL LUMIIII IN BISERICA ,SPUNETI LE CELOR CARE DORESC SA FIE MAI MARIPESTE NOI , CACI NOI IL VREM PE MARELE PASTOR ISUS,SI ASEMENI LUI Zorobabel si Iosua :”Nu se cuvine sa ziditi impreuna cu noi Casa Dumnezeului nostru; ci noi singuri o vom zidi Domnului Dumnezeului lui Israel, cum ne-a poruncit imparatul”Ezra 4.Si imparatul nostru ne a lasat randuiala in care trebuie sa umblam.”Nu se cuvine sa ziditi impreuna cu noi Casa Dumnezeului nostru; ci noi singuri o vom zidi Domnului Dumnezeului lui Israel, cum ne-a poruncit imparatul”ezra 4.Astazi este timpul sa ne intoarcem la CUVINT fratilor .Amin .

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: