ULTIMELE STIRI

SUFERINŢA CARE ADUCE MÂNGÂIERE

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00

Psalmi 88:9 Mi se topesc ochii de suferinţă; în toate zilele Te chem, Doamne, şi-mi întind mâinile spre Tine! Suferinţa…cui îi place suferinţa? De multe ori m-am întrebat şi eu de ce Dumnezeu îngăduie atâta suferinţă, atâta durere…şi nu am aflat răspunsul decât atunci când am ajuns şi eu să sufăr cu adevărat. Ştiţi care e problema noastră…a oamenilor? Chiar şi atunci când suferim şi ne topim de durere căutăm soluţii tot la oameni. Parcă Îl văd pe Dumnezeu cum priveşte peste pământ, cum vede durerea noastră şi aşteaptă să-I întindem mâna să ne vină în ajutor. EL – Mielul lui Dumnezeu care a purtat păcatul lumii şi toată suferinţa, stă cu mâinile Lui străpunse de cuie...şi aşteaptă să ne ia pe braţe. De ce Îl refuzăm? De ce căutăm ajutorul la oameni? Psalmi 56:11 Mă încred în Dumnezeu, şi nu mă tem de nimic: Ce pot să-mi facă nişte oameni? Când ne încredem în EL pe deplin, suferinţa dispare, durere trece şi inima ne este mângâiată şi plină de pace. Ce pot oamenii să ne facă când Dumnezeu e de partea noastră? În ultimul timp, am avut parte de suferinţă pe calea de credinţă. Dar nu suferinţă trupească, ci una spirituală...o decizie greu de luat...nopţi nedormite...lacrimi...durere în inimă..dar ştiţi ce am observat? Dumnezeu nu m-a părăsit nici o clipă şi a vegheat lângă mine. Dacă mă trezeam noaptea să mă rog, Îl simţeam prezent lângă mine. Dacă mergem pe stradă plângând, El era Cel care îmi ştergea lacrimile printr-o cântare sau un Cuvânt din Biblie. Şi când m-a cuprins dezamăgirea şi mai tare...mi-a dat această frumoasă poezie care este postată mai jos!


Şi am ânteles atunci că suferinţa mea, este spre slava Sa! Atunci mi-am amintit un verset drag inimii mele: Isaia 65:16b “…căci vechile suferinţe vor fi uitate, vor fi ascunse de ochii Mei.” Şi inima mi s-a umplut de bucurie, căci ştiam că nu sunt singură…”ŞI OMUL DE MĂ PĂRĂSEŞTE, EU ŞTIU CĂ DOMNUL MĂ IUBEŞTE” Slavă Lui! 2 Corinteni 1:7 Şi nădejdea noastră pentru voi, este neclintită, pentru că ştim că, dacă aveţi parte de suferinţe, aveţi parte şi de mângîiere. Aceasta este suferinţa care aduce mângâiere: SĂ-L SIMŢI APROAPE PE DUMNEZEU ÎN CLIPELE GRELE ŞI SĂ-L LAŞI PE EL SĂ-ŢI FIE MÂNGÂIERE!!!

Pentru toţi care suferiţi în diverse moduri, vă las un verset care să vă mângâie inimile: Romani 8:18 Eu socotesc că suferinţele din vremea de acum nu sunt vrednice să fie puse alături cu slava viitoare, care are să fie descoperită faţă de noi. BUCURAŢI-VĂ CĂ SUFERIŢI PENTRU CĂ AVEŢI PARTE DE MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZEU, NU A OMULUI!!

NU  MĂ  LAS  DE  DOMNUL

De Tine Doamne nu mă las
Căci Tu-mi conduci al vieţii pas,
Şi prin necaz, şi prin durere
ISUSE – îmi eşti mângâiere.

Când toţi o, Doamne m-au lăsat
Pe braţul Tău, Tu m-ai purtat.
Şi mi-ai şoptit: “O nu te teme,
Voi fii cu tine-n orice vreme!”

Când ochii lacrimi mi-au vărsat
ISUS – doar Tu nu m-ai uitat.
Şi mi-ai promis că-n orice zi,
Îmi vei da numai bucurii.

Şi vreau o, Doamne să-Ţi slujesc
Cât pe acest pământ trăiesc,
Să caut sfântă voia Ta
Să se-mplinească-n viaţa mea.

De Tine Doamne nu mă las!
Chiar de-mi curg lacrimi pe obraz.
Şi omul de mă părăseşte,
Eu ştiu că Domnul mă iubeşte.

De Tine Doamne nu mă las
Chiar de-ar venii al morţii ceas,
Căci Tu pe cruce când ai fost
Ai dat vieţii mele rost.

Poezie scrisa de Florina Patru

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25698 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

7 comentarii la SUFERINŢA CARE ADUCE MÂNGÂIERE

 1. este o poezie extraordinara, plina d adevar , si d incurajare . fi binecuvantata Florina. si mai scrie:D

 2. somai marin // 6 februarie 2010 la 8:40 //

  Suferinta este calea spre sfintire,fiti sfinti ca Eu sint sfint.Cum sa fim sfinti cind in momentele de bucurie noi uitam de Dumnezeu,cum sa ne sfintim cind noi nu mai avem timp sa stam de vorba cu El,nu mai avem timp sa meditam la Cuvintul Sau.Insa pt ca avem valoare in ochii lui Dumnezeu,El gaseste cu cale sa ne treaca prin suferinta ,tocmai pt a ne aduce aminte de EL,si sa realizam ca noi sintem dependenti de El.Daca banii scot din noi cele mai rele sentimente,invidie,egoism,zgircenie,teama,neincredere,suferinta este aceea care scoate din noi cele mai nobile si frumoase sentimente,dragoste,iertare,mila,multumire,recunostinta.Asadar,Dumnezeu ingaduie suferinta in viata noastra,fie sa ne incerce credinta,fie sa ne faca dependenti de El,fie sa ne ajute sa luam cele mai bune hotariri,fie sa ne cheme la El.Oricit de grea ar fi suferinta noastra sa nu uitam ca ea este pt sfintirea noastra si aceasta este dovada ca noi chiar avem mare valoare in ochii lui Dumnezeu.Dumnezeu nu ingaduie mai mult decit putem duce.Deci,sa ne bucuram chiar si in siferinta ca Domnul doreste sfintirea noastra nucaderea.amin

 3. In afara subiectului 😦

  Daca credeti ca blogul Romaniaevanghelica reprezinta o rusine pentru evanghelici si nu numai, luati atitudine.

  Popularizati Romania Evanghelica cu linkul: http://rominiaevanghelica.blogspot.com/

  Ideea este a unui blog care isi respecta denumirea fara a fi folosit pentru “meciuri” personale.

  Multumesc ca imi dati voie sa fac cunoscut acest mesaj cititorilor blogului dvs.

 4. Sunt de acord cu tine. Nicicand nu esti mai apropiat de Dumnezeu decat atunci cand treci prin suferinta. Pentru ca in momentele bune ale vietii, ai tendinta sa crezi ca totul ti se cuvine, ca prin meritele tale ai ajuns la acest nivel.

 5. elena -claudia // 6 februarie 2010 la 21:13 //

  esti binecuvantata cu o asa inspiratie!!!!!!!

 6. ALIN_jandarmu // 6 februarie 2010 la 22:31 //

  Da sora mea Florina ai mare dreptate Domnul este cel care ne sterge lacrimile,Domnul este cel care ne intinde mana,doar ca noi trebuie sa alergam la El cu problemele noastre;defapt nici nu trebuie sa alergam,trebuie sa facem DOAR UN PAS si El va face catre noi D O I .Ce mare Dumnezeu avem;
  iar cu privire la ce zice fratele Marin,intr-adevar Domnu nu ne lasa la greu si intotdeauna pregateste mijlocu de iesire. 1 CORINTENI 10:13.

 7. Domnul sa te binecuvinteze.chear trec printr-o incercare si prin aceasta poezie DOMNUL mi-a vorbit si m-a mangaiat.Fii binecuvantata

1 trackback / pingback

 1. Evanghelici în Top 100 WP (07.02.2010) « România Evanghelică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: