Stiri

Marşul Învierii la Hunedoara, 2013

DSC03953Şi-n acest an bisericile neoprotestante din Hunedoara au organizat, în colaborare cu Primăria oraşului, Marşul Învierii. Luni, 6 mai, multe persoane (probabil că în jur de 1500) au ieşit în stradă, pentru a parcurge traseul obişnuit, dintre Stadionul Michael Klein şi Casa de Cultură. 
Pancarde, steaguri, cântul fanfarei, rugăciunile rostite cu ocazia mai multor opriri făcute pe drum – toate acestea au concurat în a aduce aminte concetătenilor noştri că Isus este viu şi că El poate să aducă schimbare în viaţa, oraşul şi ţara noastră. Oameni obişnuiţi să audă mesaje strigate prin portavoce doar în timpul campaniei electorale, au avut ocazia să audă un altfel de mesaj, ancorat puternic în Adevăr!
Coloana s-a oprit pe platoul din faţa Casei de Cultură, unde s-a cântat tradiţionalul:  „Cristos a înviat din morţi” şi un alt imn cunoscut: „El ne-a iubit venind în lume”, iar pastorul  Ionel Tuţac, secretar general al Uniunii Baptiste din România, a avut un mesaj pentru ascultători, intitulat: „Avantajele intalnirii cu biruitorul mortii”. În predica rostită, fratele pastor  a punctat câteva trasformări aduse in urma intalnirii personale cu Cristos: eşecul în succes, dezamăgirea în satisfactie,confuzia in claritate, frica in curaj, saracia in bogatie si moartea in viata. Un mesaj al speranţei, care ne-a indemnat sa facem din cunoasterea Celui inviat prioritatea vietii noastre.
Dana Sisoeva
DSC03965 DSC03969 DSC03976 DSC03981

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: