Stiri

Biserica noua in Obad ( jud Timis)

Pentru locuitorii satului Obad din județul Timiș, ziua de 7 august a fost zi de sărbăroare și asta pentru că mai toată suflarea satului s-a adunat ca să ia parte la inaugurarea noului locaș de închinare, pe care credincioșii penticostali de aici l-au zidit, spre a fi încă un reper de căutare a lui Dumnezeu în localitatea lor. O clădire mai mult decât frumoasă, cu vizibilitate de la șosea, chiar la intrarea în satul lor. Prezența penticostală este așadar cât se poate de bine semnalizată acum la Obad.
Bucuria de a avea o casă de închinare nouă era prezentă pe fețele tuturor celor adunați aici. Pastorul bisericii, Aurel Popuțe, vădit emoționat a deschis serviciul inaugural pe treptele de la intrarea în clădire, rostind cuvintele din Psalmul 84.
Au mai fost prezenți la eveniment și păstorii penticostali Aurel Avram și Nelu Filip (Timișoara), Gigi Munteanu (Torino Italia) iar din partea comunității baptiste pastorul Marius Ianc. Primarul Petru Filip din Ciacova a adus și el un cuvânt de apreciere credincioșilor din Obad. O atmosferă de sărbătoare impregnată din plin de bucuria unei frumoase realizări închinată Domnului.
By Nelu Filip

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: