Stiri

RVE Timisoara in straie de sarbatoare

Sambata, 10 noiembrie, la Biserica Crestina Baptista „Betel” din Timisoara, a avut loc o sarbatoare speciala. Postul de Radio Vocea Evangheliei a sarbatorit trecerea pe o noua frecventa ( de pe 88,8 Mhz pe 92,2 Mhz) si pe un nou orar (de la 2 ore/zi la 22 ore/zi).
La evenimentul desfasurat sub motto-ul:”O noua frecventa, un nou inceput!” au participat cateva sute de invitati:pastori, oameni de afaceri, jurnalisti, politicieni, sponsori si colaboratori, directori de radio.
Alaturi de rugaciunile de multumire inaltate catre Dumnezeu pentru ajutorul oferit, au fost interpretate cantece crestine si au fost rostite cuvinte de apreciere pentru activitatea radioului.
Au participat lideri de seama ai miscarii evanghelice din Romania: Virgil Achihai-presedintele Aliantei Evanghelice si presedintele Cultului Crestin dupa Evanghelie, Ioan Gurau-presedinte AGA al RVE si vicepresedinte al Cultului Penticostal, Paul Negrut-vicepresedinte al Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste si Ionel Tutac-secretarul general al Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste.
Au rostit cuvinte de apreciere la adresa activitatii radioului urmatorii: Vasile Blaga si Gheorghe David(senatori), Eugen Dogariu si Liliana Onet(prefectul si subprefectul judetului Timis), Sorin Grindeanu(viceprimarul municipiului Timisoara) si Adrian Oza(consilier local), Petru Andea(profesor universitar) si Mihai Anghel(director Radio Timisoara).
La eveniment au mai fost prezenti:  Constantin Ostaficiuc(presedintele Consiliului Judetean Timis in perioada 2004-2012), Marius Dugulescu-deputat, Mihai Bojin si Paul Moldovan-consilieri judeteni, Ovidiu Ciuhandu si Vasile Vesa-consilieri locali, Aurelia Anciu-director adjunct Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Simona Magdin-primarul comunei Secas.
Au cantat spre slava Domnului: corul de tineret al Bisericii Crestine Baptiste „Emanuel” din Timisoara, grupul Elim Harmony, Cristi Zah si Daniel Pincu.

Evenimentul s-a incheiat cu o agapa crestina.

Ionel Tutac pentru CrestinTotal.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Ma bucur din inima pt ” extindere”. Ani de-a randul, seara de seara, Radio Vocea Evangheliei mi-a adus bucurii, alinare si hrana pt suflet. Abia asteptam sa se faca ora 6 ! Imi lipsiti! Ma gandesc cu drag la voi, cei care ati dus greul inceputurilor.
    Va doresc succes in vestirea Evangheliei, putere de munca si finantele necesare unei astfel de lucrari!
    Domnul sa va binecuvinteze!
    Anna Larson( Covasa)

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: