StiriSTIRI EXTERNE

Ambasador al Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar: Homosexualitatea este o afecțiune psihică. Propaganda homosexuală este interzisă pe stadioane.

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de startul CM 2022, unul dintre ambasadorii Mondialului, Khalid Salman, a făcut o serie de declarații pe tema homosexualității, în contextul în care în Qatar regulile sunt foarte stricte.

„În timpul competiției, multe lucruri se vor întâmpla în țara noastră. Să vorbim despre gay. Cel mai important lucru: toți vom accepta să vină în Qatar, dar va trebui ca ei să ne respecte regulile! Homosexualitatea e o afecțiune psihică. A fi gay e haram, adică interzis!”, a spus Khalid Salman într-un interviu pentru postul german ZDF.

Interviul a fost întrerupt imediat de purtătorul de cuvânt al Comitetului de Organizare.  În Qatar, regulile sunt extrem de stricte, iar homosexualitatea se pedepsește cu închisoarea.

Afișarea unor steaguri și simboluri LGBT în timpul meciurilor organizate la Cupa Mondială din Qatar va fi pedepsită cu închisoare între 7 și 11 ani, a anunțat purtătorul de cuvânt al Cupei Mondiale din Qatar, Nasser Al-Khater, transmite El Mundo.

„Cine va purta steagul LGBT la Cupa Mondială de fotbal va fi arestat pentru 7 sau 11 ani”, a anunțat Nasser Al-Khater. Acesta a subliniat că trebuie respectate „religia, credința și cultura” din Qatar, care este o țară islamică.

Autoritățile din Qatar au anunțat încă din luna aprilie că propaganda homosexuală este interzisă pe stadioane.

„Dacă un suporter flutură un steag curcubeu pe stadion și acesta i se va lua, nu va fi pentru că vrem să-l jignim, ci pentru a-l proteja. Dacă nu o facem, un alt spectator l-ar putea ataca. Dacă vrei să-ți exprimi punctul de vedere cu privire la cauza LGBT, fă-o într-o societate în care va fi acceptat. Dacă cumpărați un bilet, este pentru a participa la un meci de fotbal și nu pentru a demonstra. Așa că nu veniți să insultați o întreagă societate. Nu putem schimba legile sau religia pentru cele 28 de zile ale Cupei Mondiale”, a spus Abdullah Al Ansari, după cum a relatat RostOnline.

https://www.rostonline.ro/2022/06/cine-afiseaza-simboluri-lgbt-in-timpul-cupei-mondiale-din-qatar-risca-intre-7-si-11-ani-de-inchisoare-anuntul-autoritatilor/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: