ULTIMELE STIRI

Nu stii care ti’e chemarea?

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Fiecare din noi are o chemare. Ajungem intr’un moment al vietii cand ne punem atat de multe intrebari si ramanem dezamagiti mai mult decat am fi crezut. Aceasta este perioada cand ne aflam pur si simplu in ceata….o ceata densa din care foarte tarziu iesim. Dorim raspunsuri imediate si o vizibilitate clara in viata…insa toate acestea nu le primim. Apoi apare indoiala, nesiguranta, teama, dezamagirea…o lupta grea cu cei din jur si cu noi insine. Ochi indundati in lacrimi atintiti spre cer, suspine si reprosuri…”Unde esti Doamne? De ce nu’mi vorbesti? Vreau doar sa’mi spui ce’am de facut!” Te certi cu Dumnezeu, iar El nu spune nimic, e


tacut, absent parca. Te infurii parca si mai tare. Mergi la oameni, deoarece e mult mai usor, la ei gasesti raspunsurile pregatite. Cum e fiecare, omul isi da cu parerea, iti spune ce sa faci, unde sa mergi, iti raspunde la intrebarile ”fara raspuns”… Stii ce se intampla? Tot nu gasesti implinire, certitudine.

 Multi dintre noi mergem la oameni si’i intrebam indirect “Care este chemarea mea?”. Ei privesc calitatile noastre si isi spun doar parerea. Potentialul tau il cunoaste numai Dumnezeu, si doar El iti poate spune care ti’e chemarea. Dumnezeu are un plan minunat cu viata fiecaruia, un plan la care nici macar tu nu te’ai gandit, si de care oamenii ar rade cu lacrimi spunandu’ti ca esti nebun. Dezamagirea cea mai mare e atunci cand oamenii nu sunt de acord cu Dumnezeu. Si uite asa apare indoiala, neincrederea in Dumnezeu, furia ca El nu ne vorbeste. Te intrebi tu “Cum poate Dumnezeu sa spuna asta, oare El nu stie cine sunt, ce pot? Cred ca nu mi’a vorbit Dumnezeu…a fost doar un gand de’al meu. Dar totusi de ce nu vrea sa’mi raspunda, de ce nu’mi arata? De ce? De ce?…” Lista de intrebari continua…voi stiti mai bine.

In ochii oamenilor esti mic, neinsemnat…multi nu ar da doi bani pe tine. Dumnezeu insa, are un plan deosebit cu viata ta. El te’a creat si a pus un potential maret in tine, dar pe care la vremea potrivita ti’l va descoperi. Nu subestima intelepciunea lui Dumnezeu! Chiar daca iti pare ca Dumnezeu tace… asteapta. El te pregateste. Prin faptul ca iti pui atat de multe intrebari, El incepe sa’ti descopere planul Sau. Nu cauta raspunsuri la oameni. Nu astepta aprobarea lor. Planul la care ai fost chemat poate fi o nebunie si o prostie in ochii lumii, dar Dumnezeu e cel intelept nu ei!

Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! (Proverbe 3:5)

sursa: http://soaptainimii.wordpress.com

   

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28027 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: