Stiri

Marturie: Iluzionistul Alin Blaine s-a pocăit

Iluzionistul Alin Blaine s-a lăsat de trucuri şi s-a pocăitTânărul Alin Blaine (28 de ani), originar din Braşov, a dovedit până anul trecut că este cel mai bun iluzionist din România, doar că succesul nu i-a hrănit sufletul. Chiar dacă îşi făcuse un loc în showbiz datorită trucurilor sale incredibile şi putea chiar să fie în locul câştigătorului „Românii au talent“, Cristian Gog, Alin a renunţat la tot luând o decizie cât se poate de neaşteptată pocăindu-se.

Fostul iluzionist a renunţat la apariţia în emisiuni, la prezenţa la show-uri şi petreceri, la banii pe care îi câştiga în urma trucurilor şi la fetele care încercau să-l cucerească  pentru a-şi dedicat viaţa lui Dumnezeu. Doar că alegerea lui Alin a venit peste noapte, lăsându-i pe cunoscuţi fără cuvinte.

Vezi întrega emisiune:

Deasemenea pe siteul personal alinblaine.com acesta mărturiseşte că anul trecut a renunţat la activitatea şi viaţa de iluzionist. Citiţi-i mărturia:

Vreau sa precizez ca din data de 26 mai 2011 nu am mai fost prezent in cadrul nici unei emisiuni, implicit aceasta a fost ultima mea televizatie. Memtionez acest lucru deoarece nu vreau sa fiti indusi in eroare cu redifuzarea emisiunilor fara acordul meu pe diferite posturi tv. De atunci nu mai vreau sa merg la emisiuni pentru ca viata mea s-a schimbat. 

   Vreau sa mentionez faptul ca tot ce fac in calitate de iluzionist,totul este un truc,este ceva ce poti face si tu care citesti,dar cu foarte mult antrenament.Va intrebati cum pot face lucrurile acestea sau cum este posibil sa obtin asemenea rezultate fascinante ? Nici nu va puteti imagina cate materiale de iluzionism exista ,speciale pentru fiecare numar de iluzionism si daca te antrenezi mult poti obtine rezultate de exceptie.

  Mentionez faptul ca in toata evolutia mea de a ajunge atat de bun,pe langa materialele de iluzionism si antrenament,iti trebuie si fler pentru a duce un truc la bun sfarsit.Tot ce vreau sa va adeveresc este ca NU EXISTA BIOENERGIE,nu am facut si nu o sa fac nimic cu ajutorul puterii mele sau alta putere din partea lui satan sau Dumnezeu.Trucul,este o iluzie facuta cu dexteritate,antrenament si materialele necesare …pt levitate,ascuns,spart ,miscat diferite lucruri.Magie nu exista decat pt cei care lucreaza cu spiritele lui satan,pentru ca Dumnezeu nu are treaba cu asa ceva(magie).Iluzionismul este o meserie practicata de oameni bine antrenati,care realizeaza lucruri ce se pot explica prin folosirea materialelor de iluzionism sau ustensile de acest gen.

   De ce va spun lucrul acesta? Pentru ca din anul 2011-luna aprilie,viata mea s-a schimbat M-AM POCAIT,nu mai vreau sa traiesc in minciuna,nu mai vreau sa lupt impotriva Domnului Isus Hristos,nu mai vreau sa traiesc departe de Dumnezeu,de aceea iertati-ma ca pe unii chiar v-am facut sa credeti niste minciuni.Tot ce fac acum este doar pt Domnul Isus Hristos,El a indurat atatea pentru mine(a fost batut,chinuit,scuipat,despartit de Rai si in final,TATAL si-a intors fata de la EL) ,pentru ca mi-a luat pacatele mele,a murit datorita mie si tie care citesti,dar EL a si inviat pentru mine si pentru tine,pentru ca eu si tu sa traim asa cum EL zice,asa cum EL vrea,asa cum a trait EL.

   Mi-e rusine sa ma gandesc la toate lucrurile pe care le-am facut atunci cand eram despartit de Domnul meu Isus Hristos,dar sa nu uitam faptul ca EL nu a murit degeaba pe cruce,ci ca noi prin pocainta (sa ceri iertare Lui Dumnezeu pentru tot ce ai facut si sa nu le mai faci,constietizand ca esti un pacatos,ca lupti impotriva Lui Dumnezeu cu faptele tale,ca l-ai negat pana acum),ca nu ai cum sa intri in imparatia Lui decat daca esti un ucenic de-al Lui.
   Cine este pe primul loc in inima ta,acela este idolul tau pana cand te vei pocaii,pana cand il vei accepta pe Domnul Isus Hristos ca Domn si Mantuitor al vietii tale,pana cand vei inceta sa mai traiesti pentru eu-l tau si numai atunci EL va fi pe primul loc in tot ce faci.

   Pentru mine iluzionismul a fost tot,a fost timpul meu,hobby-ul meu,pofta mea,intr-un cuvant iluzionismul a fost pe primul loc in inima mea,dar,de cand numai este IL laud pe Dumnezeu pentru ca m-a iertat,m-a salvat de robia pacatului,de mania Lui si in final de iad.
   In concluzie,stiu ca tu care citesti ma crezi nebun,dar nu-i nimic, eu am lasat tot pentru ca EL mi-a dat tot,dar iti zic ceva:

   Aspru par multora cuvintele:

-Leapada-te de tine insuti,ia-ti crucea si urmeaza-L pe Isus Hristos Domnul Dumnezeu,care a murit,a purtat pacatele tale si a inviat pentru tine,Dar mult mai aspru va fi in ziua cand vor auzi alte cuvinte,rostite chiar din gura Domnului Isus Hristos : 

Matei 25:41 Apoi va zice celor de la stânga Lui: „Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui! 

– Pentru ca ati refuzat dragostea Domnului Isus Hristos murit in locul vostru pe cruce,
– Pentru ca ati trait ca niste atei in practica stiind ca exista Dumnezeu,ca EL este suveranul,Stapanul si Creatorul,stiind ca EL a dat pe singurul Lui Fiu pentru ca oricine vine la EL prin Domnul Isus Hristos asa cum EL zice,sa aiba viata vesnica.
– Pentru ca l-ati negat pe Dumnezeu si ati trait in pofta firii voastre,dupa pofta si inima voastra.

Matei 6:2. Adevărat vă spun că şi-au luat răsplata.

2 Cor.11:15. Sfârşitul lor va fi după faptele lor.

Faptele apostolilor 3:19. Pocăiţi-vă, dar, şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare

Evrei12:25. Luaţi seama ca nu cumva să nu voiţi să ascultaţi pe Cel ce vă vorbeşte! Căci, dacă n-au scăpat cei ce n-au vrut să asculte pe Cel ce vorbea pe pământ, cu atât mai mult nu vom scăpa noi, dacă ne întoarcem de la Cel ce vorbeşte din ceruri
Ce altceva ar trebuii sa faca Domnul Isus Hristos ca sa te motiveze sa traiesti pentru EL? 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

11 Comments

 1. Glorie Domnului că a scăpat de plăcerea asta (de fapt este ceva mai mult dar nu am găsit cuvîntul) întadevăr se vede cît de mult iubea hobiul ăsta ,,,,acum cred că îl iubeste pe Dumnezeu ,,,mă bucur fff foarte mult că DOMNUL LA ATINS CU EVANGHELIA sa si i-a mîntuit sufletul de eul lui asa cum el spunea în emisiune .Domnul să-l tină tare lîngă EL deoarece tentatiile sunt mari si dacă rămîne fără bani ,,,Domnul să-l ajute în bogătie în sărăcie să aibă milă de el amin

 2. Domnul sa ne binecuvanteze pe fiecare-n parte…shi sa-I multumim ca ne cheama la El ,insa noi de multe ori nu-Lbagam in seama…trebuie ca toti sa ne intoarcem la EL…sa ne calauzeasca calea… AMIN!

 3. DOMNUL ISUS sa va binecuvinteze pe toti si de mine sa indurat DOMNUL ma ridicat de la gura iadului dintre droguri tigari alcol ma vindecat 15 ani am suferit de o boala si in DOMNUL nostru ISUS HRISTOS am gasit adevarata fericire pace si liniste sufleteasca deci POCAITIVA DOMNUL ISUS e CALEA ADEVARUL SI VIATA cu adevarat SLAVIT SA FIE IN VECI DOMNUL sa va dea putere.AMIN

 4. Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa ne ajute sa stam langa Dumnezeu chear daca unii ne cred nebuni EL Isus a murit pt. toti si pt mine si pt tine , Ma bucur ca Dumnezeu lucreaza la inima oamenilor,Dumnezeu sa fie slavit si glorificat in veci Amin!!

 5. am fost pur si simplu uimita de predica tinuta de tine si doresc sa fii binecuvintat de hotarirea pe care ai luat-o.ma bucur ca esti fratele meu si un real exemplu ptr toti cei care se numesc pocaiti.Ma rog Domnului sa ramii pe cale si sa intorci multe suflete la Dumnezeu prin marturia intoarcerii tale .

 6. Ma bucur mult pt acest tanar tranformat de Isus Cristos! Imi place cum le raspunde acelor din platou si ii lasa fara cuvinte!
  Aceste cuvinte le vor sluji de marturie. Ma rog Domnului sa le slujeasca pt mantuire!

 7. bravo!!! cea mai buna alegere a vietii tale! sa dea Domnul ca toti oamenii care se ocupa cu orice fel de iluzie(!!)sa se trezeasca la realitate si sa fie transformat prin Duhul Sfant in oameni noi, potriviti pt acest pamant,dar mai ales pt cer, pt o vesnicie impreuna cu El, creatorul si salvatorul nostru! Amin

 8. nu te critica nimeni , este alegerea ta , asa ai simtit tu si pt asta ai tot respectul meu .Dar nu toti ce se pocaiesc si urmeaza calea lui dumnezeu va vedea imparatia cerului. Ori cum iti respect decizia

 9. Pt Mariana :

  Draga Mariana, poti sa Il primesti pe Domnul Isus chiar acum in inima ta. A ne pocai inseamna sa cadem la picioarele Domnului Isus si sa Ii cerem Lui sa ne schimbe inima, modul de a gandi si modul de a trai. Pt ca singuri nu putem…pacatul este mai puternic decat noi. Dar cand lasam ca Hristos si Duhul Sfant sa vina sa locuiasca in inimile noastre, atunci in noi va fi o putere mult mai mare decat pacatul.

  Vino chiar azi, asa cum esti la Domnul Isus si vorbeste cu El…. El te va mantui, daca si tu doresti acest lucru. El e Cel mai Bun si Minunat….

  Fie ca El sa ma ajute si pe mine in primul rand sa Il iubesc mai mult si sa ma pocaiesc mai mult.

  Vei fi in rugaciunile mele.

  Mi-ar placea sa vorbim, daca esti de acord. Emailul meu este : givemewingstfly@yahoo.com

  Domnul sa te binecuvinteze!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: