StiriSTIRI EXTERNESTIRI ISRAEL

Israelul vrea să-l interzică pe Isus. Cei care propovăduiesc Evanghelia ar putea fi trimiși la închisoare

Este posibil ca guvernul israelian să adopte anul acesta o lege care să facă ilegal ca oamenii să împărtășească mesajul Evangheliei chiar în țara în care Isus s-a născut, a crescut, a predicat, a murit, a fost îngropat și a înviat din morți, scrie AllIsraelNews.

Pe măsură ce se apropie Duminica Floriilor și Paștele – cele două zile cele mai sacre din calendar pentru cei care Îl urmează pe Isus ca Fiul lui Dumnezeu și Mesia – doi membri ai Knesset-ului (parlamentul israelian) au introdus săptămâna trecută un proiect de lege care ar interzice orice efort de a le vorbi oamenilor despre Isus.

Proiectul de lege i-ar trimite pe cei care îl încalcă la închisoare.

Proiectul de lege ar putea crea o nouă durere de cap pentru guvernul lui Netanyahu, declanșând o confruntare serioasă cu creștinii evanghelici din Statele Unite și din întreaga lume, care se numără printre cei mai mari susținători ai statului Israel.

Numai în Statele Unite, există aproximativ 60 de milioane de evanghelici.

--

La nivel mondial, se estimează că sunt 600 de milioane, potrivit Alianței Evanghelice Mondiale.

Citeste mai mult: https://afirmativ.wordpress.com/2023/03/21/israelul-vrea-sa-l-interzica-pe-iisus-cei-care-propovaduiesc-evanghelia-ar-putea-fi-trimisi-la-inchisoare/

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: