ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Dumnezeu nu doreste sa versi lacrimi pentru cineva care nu te merita

“I’am dat inima mea, i’am dat anii mei cei mai frumosi, i’am dat tot ce aveam mai de pret, cu gandul ca incredintez o comoara cuiva care va sti sa o pretuiasca. Dar ce’a facut el? Nici mai mult nici mai putin…a aruncat’o la gunoi si si’a vazut in continuare de drum linistit.” Asa auzi zi de zi fete plangandu’si in pumni, goale pe dinauntru si cu visele naruite. “Dar eu il iubesc si continui sa sper ca poate se va intoarce, poate va realiza ca am fost sincera si nu va mai gasi o alta ca si mine.” Atat de naive si atat de sincere. Cu adevarat ca acei baieti nu vor mai gasi fete ca si ele, fete care iubesc cu toata inima, devotate si in stare sa faca orice sacrificiu pentru cel iubit, si adevarat ca vor mai gasi astfel de naive carora sa le franga inima dupa ce le sunt incredintate ale lor comori, caci sunt destule.

El, un tip aratos, sigur pe sine, inteligent si plin de “vino’ncoa” lasa in urma lui vieti disperate, inimi frante, si sperante spulberate. Ca un adevarat gentelman, cu un zambet, o floare ori un compliment suceste mintile naivelor, purtandu’le cateva clipe in al noulea cer, si’apoi dispare in neant, lasandu’le pe ele sa revina cu picioarele pe pamant dar cu mii de rani adanci in suflet. Ei cred ca pot face rau fara sa plateasca, cred ca totul le este permis, sa se joace de’a iubirea si’apoi tot ei sa castige.

Draga mea, vreau sa’ti spun un lucru. Esti atat de frumoasa, esti atat de speciala, esti atat de minunata in ochii lui Dumnezeu, prea importanta pentru El. Are multe binecuvantari pregatite pentru tine, un ajutor potrivit care va sti sa te aprecieze la adevarata ta valoare. Crede’ma, Dumnezeu nu doreste ca tu sa versi lacrimi…doreste sa’ti aduca un zambet si sa fii fericita. Nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare, sa iti sfasie inima si’apoi sa plece nepasator. Cauta’l pe acela in care vei putea vedea chipul lui Isus, caci ca si Isus, te va iubi neconditionat si nu va permite sa versi vreo lacrima din cauza lui. Pastreaza’ti hainele curate, inima, gandurile, privirile, si roaga’te mult pentru un ajutor cu adevarat potrivit. Vreau sa’ti zic, eu asa am facut si iti spun din toata inima, Dumnezeu mi’a ascultat ruga. Doreste sa fii placuta in ochii lui Dumnezeu, ca cel care’ti va fi partener sa fie placut inaintea Domnului, si vei vedea binecuvantarea Lui in viata voastra, in relatia sau casnicia voastra.

Draga mea, dorintele tale sa nu fie la nivelul acestei lumi. Doreste mai mult, pentru ca Dumnezeu doreste mai mult pentru tine. Sterge’ti ochii, nu plange pentru cineva care nu te merita. Ai rabdare si crede in promisiunile lui Dumnezeu.

sursa: soaptainimii.wordpress.com

--

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

--

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

  1. sa stiti ca si recipoca e valabila, sunt si fete , femei, carora barbati sinceri le-au dat inima lor si ele au aruncat-o la gunoi, nu intelg de unde si pana unde numai femeile sunt cele bune si chinuite de barbati si nimeni nu vorbeste si despre barbatii chinuiti de femei, sa incetatenit vaietarea asta a femeilor si lumea se tine de ea, probabil pentru ca barbatii se cred prea barbati ca sa recunoasca asta si sa se planga, dar eu am cunoscut foarte multi in aceaasta situatie, si stiti cu toti vorba aceea cum ca in spetele fiecarui barbat puternic este o femeie care l-a facut sa ajunga acolo(si mai ales femeile o stiu si o adopta imediat), dar nu v-ati gandit ca si reciproca e valabila si de data asta, si ca in spatele fiecarui barbat distrus si mort de beat intr-un sant este o femeie care l-a ajutat sa ajunga acolo?

  2. Nu poti sa fii fericit daca nu ai suferit macar o singura data in viata ; nu poti pretui momentele de bucurie decat daca stii ce inseamna sa suferi minute, ore , zile, ani intregi . Nu exista suferinta mai mare sau mai mica, totul depinde de puterea noastra de a uita si de a ierta, lucru ce este mai greu decat suferinta in sine. Se spune ca timpul le vindeca pe toate , partial adevarat ; cu timpul uiti dar nu ierti, sau cu timpul ierti dar nu uiti, e foarte greu sa ajungi sa uiti si sa ierti in acelasi timp. E adevarat ca, odata cu trecerea timpului, suferinta se atenueaza, dar rana ramane acolo undeva in suflet, nu se inchide cu nimic definitiv ;oricat ai incerca sa depasesti momentele in care suferinta a fost de nesuportat , ceea ce a sapat ea adanc in sufletul tau ramane , si prada sechelelor ce raman vesnic in amintire, devii o creatie a propriilor tale suferinte.

  3. Draga Jony 🙂 eu am scris din punctul meu de vedere…sunt o fata…stiu ca sunt si baieti care patesc asa, sunt constienta de lucrul acesta. Data viitoare am sa scriu ca se intampla si viceversa:D

  4. @ Romania in Direct –––-
    -,,Nu exista suferinta mai mare sau mai mica„…Sigur?!
    -,,Cu timpul uiti, dar nu ierti„…Culmea ! Sa ierti(sau nu !) ceva ce …ai uitat !
    (,,Sa ierti, dar sa nu uiti!„-,,Cine-si uita trecutul, risca sa-l retraiasca„)
    -Devii o creatie (??) a propriilor tale suferinte„ -,,EL ne-a creat si ai lui suntem„!…Putem deveni victime ale unei relatii esuate,sau prizoneri ai
    propriei noastre neputinte ! Neputinta de a Ierta….AMIN !

  5. e complicata treaba cum spunea cineva mai sus treaba e si invers !

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura