ANUNTURIConferinte

John Piper vine în Romania

Când vorbeşti despre John Piper nu poţi să nu te gândeşti la pasiunea lui pentru Gloria lui Dumnezeu şi la profunzimea cu care abordează textul biblic. Nu poţi, de asemenea, să nu te gândeşti când îi urmăreşti predicile sau îi citeşti cărţile dacă nu cumva ai de-a face cu un “clasic în viaţă” aşa cum au fost A.W. Tozer, Martin Lloyd-Jones sau alţii pentru generaţiile lor.
John Piper, este pastor al Bisericii Bethlehem din Minneapolis, SUA, o biserică organizată în trei campusuri diferite. Este, probabil, cel mai cunoscut teolog calvinist al generaţiei sale, alături de John MacArthur şi R.S. Sproul.
Acum, după ani de zile în care generaţia tânără de creştini din România i-a urmărit mesajele pe internet, vine, în sfârşit în România.
Tema conferinţei, care va avea lor în perioada 3-5 mai 2012 la Crystal Palace Ballrooms – Calea Rahovei 198A, Bucureşti, se numeşte „Dumnezeu este Evanghelia” (God is the Gospel). Taxa de participare este de 50 de lei, iar perioada de înscriere este între 1 februarie şi 15 aprilie.
Duminică, 6 mai, John Piper va predica la Sala Palatului – Strada Ion Câmpineanu 33, Bucureşti, pe tema „Nu-ţi irosi viaţa!”, intrarea este liberă.
Mai multe detalii despre eveniment şi înscriere le putem găsi pe www.johnpiper.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura