Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Sa nu va temeti atunci cand cerul pare ca tace

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Isus fusese răstignit și îngropat atunci când Petru și ceilalți ucenici au decis să se întâlnească împreună. Ei erau adunați în spatele unei uși încuiate, temându-se pentru viața lor, atunci când au auzit aceste cuvinte incitante: „El este în viață!”

Dintr-o dată, Isus, în trupul înviat, a trecut  de ușa încuiată și le-a spus: „Pace vouă” (Ioan 20:19). El le spunea: „Nu vă temeți! Sunt Eu, Domnul vostru”. Acum, spune-mi, dacă ai fi fost în acea cameră, nu ai fi spus că aceasta este cea mai incredibilă viziune la care ai fi putut asista vreodată? N-ai fi convins că niciodată nu te vei putea îndoi?

Cu toate acestea, ce a urmat celor ce se aflau pe înălțimi spirituale? Petru le-a zis: „Mă duc să prind pește” (Ioan 21: 3). Șase ucenici l-au urmat pe Petru către lac, revenind la viața lor de pescari. De ce? Ce s-a întâmplat cu marea slujire la care Dumnezeu i-a chemat?

Acești oameni erau cuprinși de o suferință profundă din cauza a ceea ce i-a avertizat Isus: „În puțină vreme, și nu Mă veți mai vedea … și vă veți întrista” (Ioan 16: 19-20). Hristos știa că urmașii Săi devotați vor avea o perioadă foarte dificilă după înălțarea la cer; ei urmau să fie copleșiți de absența Lui fizică din viața lor. Chiar dacă le promisese că va fi cu ei (vezi Matei 28:20), părea că sunt lăsați singuri.

Dragilor, când se întâmplă acest lucru, nu intrați în panică! Petru ne sfătuiește: „Preaiubiţilor, nu vă miraţi de încercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca să vă încerce, ca de ceva ciudat care a dat peste voi; dimpotrivă, bucuraţi-vă, întrucât aveţi parte de patimile lui Hristos, ca să vă bucuraţi şi să vă înveseliţi şi la arătarea slavei Lui” (1 Petru 4: 12-13). Adevărul este că, deși este posibil să nu vă pară așa, dacă sunteți pe un pământ uscat, sunteți în drum spre lucruri mai mari în călătoria voastră spirituală.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10377-devotional-sa-nu-va-temeti-atunci-cand-cerul-pare-ca-tace?fbclid=IwAR23EpJgJNEu3N5U_wiMm1bPjyJdaYzp9wM0ox84LQtP2N4XQ4h7LOxIel4#ixzz5kC3cqZVc
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23827 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: