STIRI MISIONARE

Condamnarea la moarte mentinuta pentru Youcef Nadarkhani

Curtea de Apel  menţine pedeapsa cu moartea pentru Youcef Nadarkhani. Pastorul iranian poate fi executate în orice moment. De patru ori judecătorii i-au cerut să renunţe la credinţa lui şi să se întoarcă la islamism el refuzand de fiecare data.

Astazi audierile au fost finalizate şi toate căile de atac sunt epuizate. Youcef poate fi executate în orice moment. Comunitatea internaţională se mobilizează pentru achitarea lui. Pe data de 30 septembrie 2011 chiar si secretarul S.U.A Hillary Clinton a reactionat si si-a exprimat îngrijorarea cu privire la soarta  lui Youcef.

Franţa  a declarat de asemenea ca : ” prin condamnarea lui Youcef Nadarkhani statul Iranian  încălca Pactul Internaţional privind Drepturile Civile şi Politice la care Iranul a intrat în mod liber şi Constituţia Iranului, care garantează libertatea de religie ” a declarat Bernard Valero, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe.

Aceste presiuni diplomatice jeneaza  regimul iranian iar acuzatia  a fost schimbată brusc,Youcef nu mai este condamnat la moarte pentru ca sa lăsa de Islam ci pentru viol şi extorcare de fonduri.

Youcef  Nadarkhani este pastor al bisericii  numită  Biserica din Iran. Această mişcare include aproximativ 400 de creştini aproape toti sunt de origine musulmană. În septembrie 2010, în conformitate cu sharia (legea islamica), el a fost condamnat la moarte de către instanţa în Rasht (nordul Iranului), pentru convertirea sa la creştinism.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Niste dementi acesti fanatici musulmani. Din cate imi aduc aminte Coranul pomeneste si de Iisus si de Iosif si de Fecioara Maria, atat doar ca Mohamed este considerat urmasul lui Iisus iar Islamul continuatorul crestinismului. Cei mai deliranti dintre acesti dementi au interpretat scrierile Coranului dupa bunul lor plac, a se citi si interes.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: