ANUNTURIStiriSTIRI MISIONARE

Siria Confirma Ca Doua Sute De Crestini Au Fost Rapiti De ISIS

150224112210-sot-isis-kidnaps-assyrian-christians-00001821-large-169Cel putin 90 de familii asiriene crestine – in total in jur de 200 de persoane – au fost rapite din trei sate de gruparea terorista care se auto-proclama Statul Islamic. Surse din provincia asediata, Hassaka, au raportat ca familii din satele Tel Gouran, Tel Jazira si Tel Hormizd au fost luate si duse in satul Um Al-Masamier, un sat de sunni arabi. Numarul exact de ostatici crestini ramane necunoscut.

Pe langa aceasta, un numar de alte 50, sau mai multe familii, sunt inca sub asediu in satul Tel Shamiram, care este inconjurat de militanti islamici ce apartin gruparii ISIS. Desi luptatorii kurzi conduc un atac de ofensiva impotriva lui ISIS, lupta pentru satul Tel Shamiram continua.

Potrivit spuselor Arhiepiscopului Mar Aprem Nathniel, care slujeste in orasul Hassaka, numai 200 de familii au mai ramas in regiunea Khabour. El estimeaza ca peste 1 000 de familii au fugit din Khabour in orasele Hassaka la Sud si Qamishli, situat in apropierea frontierei cu Turcia.

https://rodiagnusdei.wordpress.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: