ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Credinta adevarata

In lume sunt mai multe religii. Monoteiste si politeiste. Unii cred in existenta mai multor Dumnezei.(Budistii, hindusii, taoistii). Pe cand altii cred in existenta unui singur Dumnezeu. (Crestinii, musulmanii, iudeii). Unii incearca sa ajunga la Dumnezeu prin faptele lor, prin traditii si obiceiuri prin intermediul preotilor, sau prin anumite jertfe. Ei fac aceste lucruri pentru a fi mantuiti. Altii cred ca pot sa fie mantuiti prin Hristos si faptele lor. Intalnim oameni care sunt religiosi, cinstiti, amabili. Dar daca nu il primesc pe Domnul Isus in inima lor, faptele nu ii pot mantui. Sunt oameni care cunosc Cuvantul lui Dumnezeu il citesc, dar  nu umbla in ascultare de El, aceasta cunostinta  nu ii ajuta cu nimic daca nu o aplica  zi cu zi. Poti sa ai o slujba in Casa Domnului, sa canti, sa predici, sa reciti dar daca faci si faradelegea,totul este zadarnic. Hristos a facut pasi spre omenire si a dat totul pentru noi. Jertfa lui este suficienta pentru mantuirea noastra. Ea este complecta, perfecta. Adevaratii crestini care L-au primit pe Isus in inima lor fac fapte pentru ca natura lor s-a schimbat. Ei sunt copii de Dumnezeu. Dupa cum un copil poarta in mod genetic atributele tatalui sau, tot asa si cei nascuti din Dumnezeu poarta atributele  Tatalui lor. Ei nu mai pot face ceea ce faceau inainte pentru ca au fost schimbati,transformati.Au fost stramutati din intuneric la lumina. Crestinul aduce roada, pentru ca Duhul Sfant rodeste in el. El este transformat: mintea, inima, modul de viata, sunt innoite de Cuvantul lui Dumnezeu. Crestinul creste din punct de vedere spiritual si in adversitatile vietii, el devine mai puternic, mai credincios. Pentru ca il cunoaste pe Dumnezeu mai indeaproape. Stie ca in orice circumstanta, se poate baza pe atributele lui Dumnezeu, si pe Cuvantul Sau care este Da si Amin. Avem o frumoasa definitie a credintei in Evrei 11: ,,Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad. ,,Doamne, ajuta-ne sa avem adevarata credinta si sa fim roditori pentru gloria Ta!
Articol scris de Stoica Emanuela

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

 1. 2Cron.19:9 Si iata poruncile pe care li le-a dat: „Voi sa lucrati in frica Domnului, cu credinta si curatie de inima. Amin !

  Credinta este o porunca a Domnului si nu e ceva de care sa te agati ca sa fii mantuit ,adica de o biserica ,de un botez in apa ,de o partasie cu frati si surori ,de lucrator in biserica sau misionar, etc.sunt bune si acestea dar fara ca sa implinesti cuvantul Lui Dumnezeu si poruncile Lui ,cu frica de El !…..totu-i desertaciune si goana dupa vant .Eu mai degraba ma agat de Mana Lui Dumnezeu sa traiesc si sa lucrez in neprihanire,decat sa ma agat de toate acestea,caci stiu ca din mana Lui nu ma smulge nimeni,dar daca credinta mea ar fi pentru lucrurile care le vad ,totul ar fi in zadar ,caci lucrurile care se vad si in vietile oamenilor si in biserici ,sunt majoritatea faradelegi,fatarnicie,minciuni , caci multi fac faptele legii ca sa fie vazuti de oameni si toate aceste vor fi judecate si pedepsite .
  Noi crestinii trebuie sa avem FAPTELE NEPRIHANIRII facute in ascuns prin credinta si frica de Dumnezeu ,ca sa ajungem la desavarsire si nu faptele legii facute la vedere,si care totusi ne tine legati de pacate ,caci nimeni nu poate ajunge la desavarsire prin ele.

  Iacov.2:22Vezi ca credinta lucra impreuna cu faptele lui, si, prin fapte, credinta a ajuns desavarsita.
  1 Petru 1:16 Caci este scris „Fiti sfinti caci Eu sunt sfant „.
  Apoc.14:12 Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus.”

  Credinta adevarata este frica de Dumnezeu, in ascultarea poruncilor Lui si sa avem nadejdea in lucrurile care nu se vad ,nu in cele care se vad .

  Rom.15:13 Dumnezeul nadejdii sa va umple de toata bucuria si pacea pe care o da credinta, pentru ca, prin puterea Duhului Sfant, sa fiti tari in nadejde! Amin !

 2. RELIGIA ADEVARATA ESTE FAPTE 2 CU 38 ,39 EA NU SA SCHIMBAT ESTE VALABILA SI AZI SI ESTE ,,,,,,,UNA ,,,,,SINGURA

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: