ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Anii vietii, cumpana tristetii

Psalmi 90:12 Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă!

            În Psalmul 90, Moise în rugăciunea sa către Dumnezeu, rosteşte cuvinte pe care noi astăzi le simţim pe propria piele…”Lucrul cu care se mândreşte omul în anii vieţii nu este decât trudă şi durere, căci trece iute şi noi zburăm…” Miercuri dimineaţa aveam să aflu planul perfect de crimă al diavolului. În floare vârstei, în belşugul vieţii, în ziua ei de naştere, în culmea succesului o viaţă se stinge, zugrumată de forţele demonice care şi-au dus la îndeplinire sarcinile. Mădălina Manole această „fată dragă” a muzicii româneşti, avea să dispară pentru totdeauna…De ce? Pentru că acesta era planul perfect al stăpânului întunericului. Şi nu se opreşte aici şi niciodată nu se va putea oprii. Parcă Îl văd pe Dumnezeu cum suspină şi rosteşte: „Oamenilor…nu plângeţi moartea celor din jur, ci plângeţi-vă pe voi care trăiţi nepăsători în zilele care zboară şi nu vă ştiţi număra zilele, ca să primiţi o inimă înţeleaptă…”

            Şi mă înfior la gândul miilor de bolnavi, care ar da orice pentru o zi de viaţă, pentru a mai fi alături de cei dragi…iar alţii prea îmbuibaţi de atâta bogăţie îşi iau viaţa. E atât de dureros pentru mine să văd cum tinerii se lasă manipulaţi de diavol, cum de buna voie aleg să trăiască pentru Mamona. Mă doare inima pentru sutele de tineri morţi în accidente băuţi, drogaţi, în timp ce se întorc de la discoteci şi distracţii…Mă doare pentru tinerii care au gustat din bunătatea lui Dumnezeu, dar lumea şi poftele firii pământeşti i-au atras mai mult, decât dragostea lui Dumnezeu.

            Dragii mei, nu vedeţi că bunătatea lui Dumnezeu ne îndeamnă la pocăinţă?? Ziua de mâine nu e a noastră, e a Domnului. Dacă în noaptea asta ni se va cere sufletul, unde vom fi? Anii vieţii pentru unii sunt belşug de bogăţie dar în inima lor este doar tristeţe şi nemulţumire. Pentru copiii Domnului, anii vieţii sunt şcoala divină aici jos pe pământ, moartea trupului reprezintă examenul de absolvire, iar viaţa veşnică, calificativul Domnului pentru ceea ce am învăţat dar mai mult de atât, pentru ce am pus în practică în viaţa de zi cu zi.

            Tu ce alegi? Să mori de tânăr, înmormântându-te zi de zi prin pofte şi plăceri? Sau alegi să te pocăieşti iar anii vieţii tale să fie o binecuvântare??

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

Crestin Total recomanda :

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.clcromania.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro www.hainecrestine.blogspot.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

8 Comments

 1. da…asa e….indiferent ce-ai avea in viata asta,bani,succes…..daca nu-l ai pe Dumnezeu nu ai nimic.Doar la El gasesti advarata fericire,El poate sa-ti umple golul din inima…Ce pacat ca multi isi dau seama prea tarziu…

 2. Sora Flory,vizavi de acest articol am un comentariu ,care este al meu personal.
  Nimeni nu stie ce este in inima omului, e clar ca oricat de dor ti-ar fi de vesnicie sau oricat de trudita ti-ar fi viata pe acest pamant ,acest gest nu te inobileaza si nimeni nu te v-a ierta pentru suferinta ce o lasi celor din jurul tau,uni sunt atata de egoisti incat vor sa facem numai cea ce doresc,fara sa il intrebe pe Dumnezeu,si cad in pacate mari necredinta,care aduce la randul ei moartea,o finta foarte sensibila ca ea, poate ajunge in moment de criza emotionala si fizica,eu cred ca o zi onomastica la vedete este foarte obositoare, costisitoare si emotionala psihicul ei nu cred ca mai rezista sa isi imparta viata intre familie cu copil si femeie de succes profesional artistic , nu toti reusesc sa depaseasca aceasta stare ,uni au ajuns in aceasi situatie ca nu mai suport atatea minciuni si oameni de fatada ,care sa le mai faca urari si vorbe dulci ,dar care nu i-au intrebat niciodata ce fac? cum mai sunt ?si toate aceste ne arata ca oamenii sunt niste actori cu masca ,care isi aduc aminte de noi doar de ziua noastra sau nici atat.Cine ar fi inteles-o ?ar fi fost barfita ,judecata daca se izola cred ca acesta isi doarea,dar a fost atat de prinsa de diavol.El i-a cauzat acesta dorinta si nu s-a lasat pana nu si-a dus-o la indeplinire,nu e bine sa ne dorim moartea ca din acel moment Dumnezeu ne paraseste si ne lasa in voia minti noastre si atat ii trebuie la diavol, un moment de oboseala si de incostienta si a omorat atatia oameni, obositi si truditi cu un fizic si psihic slab . Domnul Isus Hristos ne zice,VEGHEATI de atatea ori in cuvant, ca diavolul cauta pe cine sa inghita.Dar de multe ori nu cantitatea conteaza ci calitatea vietii,pentru ca a vrut sa fie perfecta si sa dea numai calitate a epuizat-o prea repede si ca nu l-a luat pe Dumnezeu in viata ei si lucrarea ei este un citat ca langa orice culme inalta este si o prapastie adanca si fara Dumnezeu nu reusim .Concluzia mea este sa VEGHEM cu toti .:((

 3. Este vremea in care Dumnezeu isi cerceteaza copiii si pe cei care sunt gata ii duce acasa. Atunci cum s-ar putea ca vrasmasul sa doarma si sa nu imite lucrarea Domnului -doar este cunoscut ca fiind maimuta lui Dumnezeu- asa ca isi ia si el :recolta” pe cei slabi care-i ceda si isi nesocotesc sufletul.
  Doamne ai mila de noi!
  Felicitari fica mea ! 🙂

 4. Sora Monica…sunt de acord cu Dvs…nimeni nu stie ce este in inima unui om…dar Domnul stie tot…Spune Domnului necazul tau si El te va inviora…El stie ca suntem slavi…dar puterea e la EL si prin EL!!! Insa acei care nu Il cunosc in mod personal, se lasa luati de val, de probleme si singura solutie pt ei este sa-si ia viata!!! Dumnezeu sa aiba mila de toti acei care nu sunt constienti ca viata e cel mai predios DAR oferit de Dumnezeu, dar nu numai viata aceasta care este atat de scurta si plina de greutati, ci VIATA VESNICA la care suntem cu toti chemati sa mostenim Imparatia cu al nostru SALVATOR!!! Depinde de fiecare ce alege…sa moara vesnic sau sa traiasca vesnic!!!!
  Dumnezeu sa va binecuvinteze sora Monica!!! Fiti tare pe calea Lui…si nu uitati ca EL stie inima…si EL locuieste in adancul inimii si nimeni si nimic nu Il poate smulge de acolo!!!!

 5. Nicoleta, Dumnezeu sa te binecuvinteze!!! Asa e…viata fara Dumnezeu nu valoreaza nimic!!! Daca Il avem pe EL avem totul!!!!

  Si ce mult imi place cnatarea aceasta…care vorbeste ca pot avea orice, dar fara Domnul…paguba e tot castigul meu….SI DEDIC TUTUROR DE PE SITE ACEASTA CANTARE MINUNATA CARE E PLINA DE ADEVAR….Dumnezeu sa ne ajute sa-L avem doar pe EL!!!!

 6. Eduiard….foarte interesant blog-ul!!! Dumnezeu sa te binecuvinteze….dar sa nu uitam…SANATATEA DEPLINA ESTE IN HRISTOS!!! Fii binecuvantat vesnic!!!!

 7. Asa e sora mea Valeria….Dumnezeu isi cercetaza poporul Lui, dar diavolul lupta cu toata puterea lui sa smulga chiar pe cei alesi!!! Iata ce zice Cuvantul Domnului despre ceea ce sa intampla in aceste vremuri….Apocalipsa 12:12  De aceea bucuraţi-vă, ceruri, şi voi care locuiţi în ceruri! Vai de voi, pământ şi mare! Căci diavolul s-a pogorât la voi, cuprins de o mânie mare, fiindcă ştie că are puţină vreme.
  Doamne ajuta-ne sa stam lipiti de Tine si nimeni sa nu ne poata smulge din mana Ta!!!!!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: