ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

V-ați rugat?

“Eu am încredere în bunătatea Ta, sunt cu inima veselă, din pricina mântuirii Tale” Psalmii 13:15

Pastorul Bodelschwingh (1831-1910) a fost mulţi ani directorul instituţiei, numite cu numele său, din Bielefeld. Unul din angajaţii săi a relatat următoarea întâmplare: într-un caz, chirurgul şef a trebuit să-i spună pastorului că regretă, dar pacientul nu mai poate fi salvat. Atunci pastorul l-a întrebat pe profesor: „V-aţi rugat pentru salvarea lui?”

Profesorul zâmbi, la fel şi asistenţii săi. Bodelschwingh trecu cu vederea acest lucru şi spuse: „Deci nu! Bine, atunci voi discuta eu această problemă cu Dumnezeu!” A stat pe genunchi în camera sa o oră şi s-a rugat. Apoi a intrat în camera bolnavului. Aici, sora medicală care îl îngrijea pe bolnav, i-a venit în întâmpinare şi i-a spus: „Domnule pastor, de o jumătate de oră, bolnavului îi merge deodată uimitor de bine!”

După câteva săptămâni, bolnavul s-a însănătoşit. Atunci, într-o oră de linişte, profesorul bătu la uşa pastorului şi îi spuse: „Domnule pastor, nu voi mai râde niciodată, când mă veţi îndemna să mă rog!”

El aude suspinul sufletului tău/şi plângerea inimii tale/ceea ce nimănui nu-i poţi povesti/spune-i cu îndrăzneală lui Dumnezeu./EI nu e departe,/e foarte aproape/ascultă cu plăcere/rugăciunea celui sărman.

by: oaza.elim.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: