ARTICOLUL ZILEIMARTURII

Florina Patru – Minunea din viata mea!!!

Pana cum am scris atatea articole pe diferite teme biblice sau am luat interviuri unor persoane atat de speciale pentru cei din jur. Astazi as dori sa ma opresc in dreptul meu si sa va marturisesc minunea din viata mea.

In urma cu 2 ani, am observat ca zile la rand am dureri foarte mari de cap. Si durerile acestea continuau sa persiste de dimineata pana seara, timp de jumatate de an reusind sa le suport. Intr-un tarziu am hotarat sa merg la medic. Primul medic la care am alergat a fost cel oftalmolog, crezand eu ca durerile de cap se trag de la prea mult timp petrecut cu ochii in calculator. Dar la controlul oftalmologic totul avea sa fie perfect . Urmatorul pas era sa consult un neurolog care ulterior avea sa-mi recomande sa fac o tomografie. Mi-am zis ca totul va fi bine si de aceasta data. Am asteptat 1 luna de zile de la programare pana in ziua in care trebuia sa fac tomografia. Rezultatul l-am primit in 15 minute, dar avea sa fie pentru mine ceea ce nu mi-as fi dorit sa aflu. Aveam in spate la creierul mic localizat un chist. Am simtit ca totul se prabuseste in jurul meu. Prima intrebare a fost: „DE CE DOAMNE” iar apoi ma gandeam: „OARE O SA MOR DE TANARA?”

Pe atunci relatia mea cu Domnul era una de suprafata, doar de duminica la biserica, iar in rest nu-mi prea faceam eu timp de Domnul. Am alergat la medici in continuare, timp de jumate de an am fost la 3 neurologi foarte buni specialisti si cunoscuti, care mi-au dat tratamente si sfaturi diferite. In urma medicamentelor avea dureri si mai puternice de cap. Si totusi am asteptat mult timp pana sa alerg la Domnul cu adevarat.

Anul acesta in 17 februarie am fost la o seara speciala de rugaciune pentru bolnavi. M-am marturisit Domnului si mi-am cerut iertare pentru ca nu L-am pus pe primul loc in viata mea. Dupa aceasta rugaciune facuta din adancul inimii am simtit fiorul Duhului Sfant care m-a curatit si m-a eliberat de orice boala. Timp de 2 zile diavolul imi punea in minte: „OARE TE-A VINDECAT DOMNUL CU ADEVARAT?” Am deschis Biblia ca Domnul sa ma linisteasca, iar Cuvantul din partea Lui a fost aceste: „Doamne, Dumnezeule, eu am strigat către Tine, şi Tu m-ai vindecat.” Psalmii 30:2 . Dumnezeu mi-a mai aratat inca odata ca El lucreaza cu DA si AMIN si in El nu este nici o umbra de indoiala!!!!

De atunci caut in fiecare zi sa traiesc la maxim pentru El si sa fiu de folos pentru cei din jurul meu!!!

Dragul meu, tu care citesti si care ai o problema mult mai mare ca a mea, vino la Domnul cu starea ta si da-i Lui inima in intregime. Lasa-l sa lucreze in tine si prin tine. El si astazi face minuni ca si in trecut, trebuie doar sa credem. El e Acelasi, ieri, azi si in veci.

Ce vindeca El, ramane vindecat pe veci. Crede doar in El si vei vedea minuni mai mari decat ai auzit sau ti-ai putea imagina vreodata. DUMNEZEU E TARIA NOASTRA SI VINDECARE PE VECI!!!!

Marturie FLORINA PATRU

citeste CLICK AICI si alte marturii

Cititor, ai si tu o marturie? astept sa o trimiti la adresa de email: crestintotal@yahoo.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

  1. Dumnezeu inca face minuni,dar noi nu mai avem ochi sa le vedem.Doamne deschide-ne ochii sa vedem minunile din viata noastra ca sa putem avea incredere in Cuvintul Tau in fiecare zi.

  2. Dumnezeu sa te binecuvanteze……….si multumim pentru hrana spirituala ce ne-a daruit-o Domnu prin tine.

  3. Domnul fie laudat pentru ca mai lucreaza cu semne si minuni. Domnul sa te pazeasca plina de sanatate dar mai ales plina de dragoste si de credinta.
    Dumnezeul Pacii sa-ti dea pacea Lui in veci surioara Flori si sa te poarte in carul Lui de biruinta 😛

  4. Dumnezeu sa te binecuvanteze,sora Flory! caci ce El vindeca prin credinta noastra ramane vindecat ,chiar daca cel rau ne sopteste altceva, este ca Dumnezeu vrea de fiecare data sa ne incerce credinta,oridecate ori vei mai trece prin incercari este ca Dumnezeu cel care te-a vindecat odata vrea sa nu iti pierzi credinta in Isus Hristos si sa-i mai ceri odata ,indurare.Caci multi care au avut vindecari divine si s-au indepartat de El au fost imposibil de salvat.Ramai tare credincioasa Domnului si crede ca El este Acelasi ieri ,azi si in veci .El poate a ne salva si sa ne da vindecare daca stam mereu aproape de Isus.Slavit sa-I fie Numele.Amin

  5. avem un DUMNEZEU mare care lucreaza cand intr-un fel cand in altul dar problema e ca oamenii nu iau seama.domnu sa te binecuvinteze surioara .AMIN!!!

  6. Multumesc tuturor!!! Dumnezeu sa va binecuvinteze cu o credinta vie in El in toate zilele vietii voastre!!!

    EL RAMANE ACELASI NESCHIMBAT IERI, AZI SI IN VECI!!!!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: