ULTIMELE STIRI

CARE ESTE PRIORITATEA TA?

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Inainte de a-L cunoaste pe Dumnezeu prioritatea mea era aceea de a castiga cat mai multi bani, de a acumula tot mai multe bunuri materiale. Si atunci cand obtii ceva, doresti si mai mult. Lacomia nu tine cont de statutul social. Cand a fost intrebat: ,,Ce va mai doriti cel mai mult de la viata: ,,multimiliardarul John D. Rockefeller a raspuns: ,,Doar putin mai mult. ,,Multi oameni au impresia ca daca ar acumula mai


multe avutii, ar fi fericiti.

Cuvantul lui Dumnezeu ne spune ca fericirea unui om nu sta in multimea bogatiilor lui. Vedem la tanarul bogat in Marcu10:17-23 ,,Tocmai cand era gata sa porneasca la drum a alergat la El un om care a ingenunchiat inaintea Lui si L-a intrebat: -Bunule Invatator,  ce sa fac ca sa mostenesc viata vesnica?”-Pentru ce ma numesti bun? ”i-a zis Isus. Nimeni nu este bun decat unul singur: Dumnezeu. Cunosti poruncile: ,,Sa nu preacurvesti; sa nu ucizi; sa nu furi; sa nu faci o marturisire mincinoasa; sa nu inseli; sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta. ,,El I-a raspuns: ,,Invatatorule, toate acestea lucruri le-am pazit cu grija din tineretea mea. Isus  I-a zis: -Iti lipseste un lucru: du-te de vinde tot ce ai, da la saraci, si vei avea o comoara in cer. Mahnit de aceste cuvinte omul a plecat intristat de tot: caci avea multe avutii.

e tanarul bogat nu bogatia l-a despartit de Dumnezeu, ci atitudinea inimii.Prioritatea numarul unu in inima lui nu era Dumnezeu, ci avutiile. Desi observam ca el era un exemplu prin comportamentul sau, pazea poruncile inca din tineretea lui nu implinea prima si cea mai mare porunca: ,,Sa-L iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot cugetul tau, si cu toata puterea ta. ,,Atunci cand Il primesti pe Domnul Isus in inima ti se schimba ordinea prioritatilor. Eu personal in anul 1989 am avut de ales intre un loc de munca in cadrul Ministerului de Interne si Dumnezeu.

Aveam de ales sa ma realizez din punct de vedere profesional si financiar, sau sa Il slujesc pe Dumnezeu. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa aleg cea mai mare comoara. Si Dumnezeu m-a rasplatit din plin pe toate planurile ,, A Ta este,Doamne ,marirea, puterea si maretia, vesnicia si slava, caci tot ce este in cer si pe pamant este al Tau; a Ta Doamne este domnia caci Tu Te inalti  ca un stapan mai presus de orice. De la Tine vine bogatia si slava Tu stapanesti peste tot, in Mana Ta este taria si puterea. Totul vine de la Tine, si din Mana Ta primim tot ce-Ti aducem!
Scris de Stoica Emanuela

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27168 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 trackback / pingback

  1. Evanghelici în Top 100 WP (28.05.2011) « Romania Evanghelica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: