EDITORIALE

Învaţă să cânţi

Frate şi soră este minumat să cânţi, dar mai minunat este să trăeşti cântarea. Noi facem multe promisiuni prin cântare, dar Dumnezeu să ne ajute să împlinim promisiunile.

Frate, soră ştii să cânţi la un instrument, folosestel pentru slava Domnului orice instrument ar fi. Dacă nu stii să cânţi la instrument învaţă, dacă zici că nu ai voce cântă şi o vei căpăta, vă spun din propria experienţă, eu nu aveam voce aşa ca şi ceilalţi pentru că nu am cântat, dar când am început să cânt Dumnezeu mi-a dat voce şi mi-am scăldat ochi în lacrimi.

E minunat să poţi cânta spre slava Dumnezeului nemuritor, stăpân a tot ce ne înconjoară, atot ce vedem şi nu vedem. Să nu uitaţi un lucru în ceruri sus vom cănta lui Dumnezeu cu toţi şi o, ce frumos va fi. Cântarea plăcuta lui Dumnezeu este cântarea cântată din inimă şi dintr-o inimă curată nu una plină de mândrie, iar dacă ai voce nu te lăuda cu ea, laudăte cu Cristos şi laudăl cu darul ce ţia dat ca nu cumva să ţi-l ea şi să nu mai ai cu ce te lăuda.  Scriptura ne spune că Dumnezeu coboară în mijlocul laudelor Sale. Să-l lăudăm pe Dumnezeu din toată inima să mai coboare iarăşi între noi ca şi pe vremea lui Ilie, să mai aprindă focul sfânt în cât mai multe inimi, să mai coboare Duhul Sfânt ca-n ziua cincizecimii. Amin

„Învâţaţi-vă şi sfătuiţivă uni pe alţii cu psalmi, cu cântări de laudă şi cu cântări duhovniceşti, cântând lui Dumnezeu cu mulţumire în inima voastră” Coloseni 3;16”.

Editorial scris de Margea  Florin© www.crestintotal.ro
Citeste mai multe editoriale de Florin, Te astept in fiecare Miercuri

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Turism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Turism ’’

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Dragi frati sant un frate dintr-o biserica din cluj si as dori daca se poate sa primesc prin donatie o orga sa invat sa cant.Am avut una imprumutata de la cineva dar mi-a cerut-o inapoi.Cine ar putea sa ma ajute,Domnul sa va binecuvanteze.

  2. si eu as dorii o orga pentru a canta la biserica insa situatia financiara nu imi permite…daca se poate face o donatie,domnul va va ajuta mult mai mult!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: