EDITORIALE

Ne-a făcut dumnezei…

Te-am lăsat să-mi irosești visele, crezând că va veni o vreme în care ploaia nu a udat doar un pământ gol… Erai atât de mic și totuși aveai așa de multa strălucire. Se împleteau în tine frumusețe, credință și-o năzuință nouă. Erai atât de mic, dar eu vedeam miracole! Inima mi-a plăsmuit tandrețe și te-am culcușit la sânul meu, adăpostind vise îndrăznețe, fapte nesperate, dar care clocoteau în mine, văzându-te.

Erai atât de mic; dar mie mi-a fost permis să-ți văd măreția! Și am crezut ceea ce lumea încă nu putea ține…

rugaciuneÎn fiecare zi vizitam pământul gol, imploram soarele, și dacă nu ploua, te udam cu lacrimi. În așteptare, îmi mângâiam suspinele numărând promisiuni. Am numărat nopți și dimineți așteptând cu sufletul la gură acel moment unic în care trebuia să ieși din coconul siguranței tale, speram să văd lumina străpungând întunericul din jur…

Aș fi vrut să fac eu lucrurile să se întâmple, să forțez mana destinului, să deschid bobocul de floare, să ajut puiul să spargă coaja oului, să ajut dispersia luminii să se frângă în curcubee, să grăbesc venirea dimineții…Dar Suveranitatea mi-a oprit mâna! – Nu ținea de mine și nici de destin, ci de acceptarea acestuia… Atunci am realizat că oricât de mic ai fi, te-a inzestrat cu puterea de a înfaptui, ca pe Sine. O putere neșlefuită, neîmblânzită încă în tine: puterea de a discerne și de a alege. Noi, singuri, ne înfăftuim visele! Asta era măreția ta; și a mea – puterea de a decide, de a alege…

Ne-a făcut mici dumnezei, crezând în noi, plantând dumnezeirea Lui în pământul din care ne-a modelat, riscând să Se irosească pe Sine…asta-i iubire! A împărțit cu noi nemurirea, lăsându-ne moștenitori de drept- asta-i iubire! El a crezut, a așteptat, a privit un pământ gol, i-a poruncit soarelui, a scânteiat întunericul, a colorat curcubee și ne-a udat cu ploile inimii Lui. Dar ca să dai naștere viselor Lui, depinde de alegere.

Avem șansa să fim ca El… să facem binele, să aducem la viață, să acceptăm frumusețea unor lumi noi, să fim imaginea Lui reflectată intr-o sferă umană – ne-a făcut dumnezei.

Ne-a lăsat să-I irosim visele, crezând că va veni o vreme, în care ploaia nu a udat un pământ gol.

Și am crezut că am făcut totul pentru tine, dar de fapt, El a făcut TOTUL!

Publicat de Luminita Ciuciumis la jurnalulinimii.blogspot.ro

anigif-400x110

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: