ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Care este cea mai buna Religie?

  • Religia care satisface cele mai înalte cerinţe ale lui Dumnezeu de intrare în Împărăţia Lui veşnică.
  • Religia care satisface dorinţele profunde ale sufletelor noastre şi care ne aduce pacea conştiinţelor noastre vinovate.
  • Religia care stabileşte legătura noastră cu Dumnezeu, ruptă din pricina păcătoşenie noastre înnăscute.
  • Religia care ne izbăveşte din puterea păcatului şi ne iartă de toate păcatele pe care le-am săvârşit.
  • Religia care schimbă caracterul omului şi îl sfinţeşte.
  • Religia care îţi dă speranţă în ceasul morţii.
  • Religia care te salvează de la plata inevitabilă a păcatului.

EXISTĂ O ASEMENEA RELIGIE? MESAJUL CRĂCIUNULUI NE SPUNE CĂ, DA!

“ASTĂZI ÎN CETATEA LUI DAVID, VI S-A NĂSCUT UN MÂNTUITOR, CARE ESTE HRISTOS, DOMNUL” (Luca 2:11)
ACEASTA ESTE RELIGIA DE CARE ORICE OM ARE NEVOIE! OMUL PĂCĂTOS ARE NEVOIE DE UN MÂNTUITOR!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

  1. Ce este Religia?! Din DEX.
    1.RELÍGIE, religii, s. f. 1. Sistem de credințe (dogme) și de practici (rituri) privind sentimentul divinității și care îi unește, în aceeași comunitate spirituală și morală, pe toți cei care aderă la acest sistem; totalitatea instituțiilor și organizațiilor corespunzătoare; confesiune, credință. ♦ Fig. Crez, cult. 2. Disciplină predată în școală, având ca scop educarea și instruirea elevilor în spiritul religiei .
    . 2.-RELÍGIE ~i f. Credință în existența unei forțe supranaturale (care implică un ansamblu de acte rituale) și adorarea ei.
    RELIGIA ESTE UN SISTEM DE DOGME ,CATE BORDEIE ATATEA OBICEIURI.

  2. Cea mai buna religie este aceea care-ti da siguranta mantuirii in inima ta si nimeni si nimic nu te poate convinge sa dai inapoi.Este relatia ta personala cu Dumnezeu prin Isus Hristos.Tu esti un om nou.Nascut din Dumnezeu.Traiesti in ascultare de Cuvantul lui Dumnezeu.Daca un om nu se naste din nou,nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu.De aceea noi trebuie sa crestem in neprihanire,sa ne asemanam tot mai mult cu Domnul Isus.

  3. eu zic ca religia penticostala e mai apropiata de adevar ca noi nu ne rugam la icoane etc.Ca avem un Dumnezeu gelos daca cititi si voi BIBLIA din cand in cand ca nu-i facuta degeaba

  4. eu zic ca religia penticostala e mai apropiata de adevar ca noi nu ne rugam la icoane etc.Ca avem un Dumnezeu gelos daca cititi si voi BIBLIA din cand in cand ca nu-i facuta degeaba (deschidetiva ochi sa nu-i lasam orbiti de satan ) daca aveti curaj uitativa ca e necesar e spre binele vostru http://www.youtube.com/watch?v=h5Nh2fSi4KE DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!!!

  5. Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc neleguirea părinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc, şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele. (stiti ce vreau sa zic!)

  6. Nici o religie NU ESTE RELIGIA ADEVARATA!! Religiile sunt defapt niste doctrine facute de oameni cu scopul de a dezbina. Biblia ne spune care este religia adevarata: SA CERCETAM PE ORFAN SI PE VADUVA IN NECAZUL LOR SI SA NE PASTRAM NEINTINATI DE LUME!!! Si mai presus de toate sa iubim pe Domnul Dumnezeul nostru cu tot sufletul nostru, cu toata puterea noastra si cu tot cugetul, iar pe aproapele nostru ca pe noi insine!!!

    Daca vom face aceste lucrui foarte simple, vom avea parte de viata vesnica!!! DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE CERCETEZE VIETILE SI INIMILE CA SA NU TRAIM IN ZADAR, IAR IN URMA NOASTRA SA SE VADA CA HRISTOS TRAIESTE CU ADEVARAT IN NOI!!!! Fiti binecuvantati!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura