EDITORIALE

Roda Volintiru: CE AI ACUMULAT PANA ACUM? – Am simtit durerea si spaima celor care sunt bolnavi de acest virus

CE AI ACUMULAT PANA ACUM?

Azi noapte nu am putut dormi pana la 4 dimineata. Am simtit durerea si spaima celor care sunt bolnavi de acest virus si altii care vor fi poate infectati de el in curand.
Am inceput sa ma rog, caci Acum ma rog diferit pentru ei, ca una care am trecut pe acolo.
As vrea sa le dau din pacea mea si din tot ceea ce Domnul mi-a dat, dar nu poti, pentru ca FIECARE TREBUIE SA AIBA RESURSELE LOR PERSONALE, care le-a acumulat in atatia ani de mers la biserica…
Atunci am ajuns la o concluzie; Traim vremea in care ramai tare, te lupti sau cazi, DEPINDE
CAT AI ACUMULAT PANA ACUM in inima ta; CREDINTA, CUNOSTINTA, DRAGOSTE, PACE, INCREDERE in DUMNEZEU.
Eu nu pot sa-ti dau tie acum din ceea ce am acumulat eu cu greu ani de zile de post-rugaciune, suferinte, necazuri, lupte de tot felul, plus CUVANTUL VIU EXPERIMENTAT in vremurile de incercare, etc. Nici tu nu-mi poti da mie din ceea ce tu ai acumulat, si ai experimentat pana acum.
Ma duce Domnul cu gandul la fecioarele neantelepte. Toate erau fecioare, toate il asteptau pe Mire, dar unele nu au ACUMULAT CUVANT, EXPERIENTE cu Dumnezeu, NU ERAU UMPLUTE de DUHUL Domnului, aveau doar teorie (candele goale)DESPRE Cuvant, Duhul Sfant, iubire, pace, etc.
Ce vreau sa spun cu toate acestea?
ACUM, in situatii atat de critice, iese la iveala TIMPUL INVESTIT CU DUMNEZEU
SAU TIMPUL PIERDUT…ca am trait doar in fire, in lume, in forme si traditii, in neiertare , barfa si judecata. De aceea inima multora e goala, si NU ARE CU CE SA SE LUPTE.
In acelasi timp, ACUM vedem rasplata staruintei, a timpului petrecut cu Domnul, a smereniei, a rabdarii si tacerii cand am fost loviti pe nedrept.
ABSOLUT TOTUL ce am facut pentru Dumnezeu este RASPLATIT de El si intr-o vreme ca aceasta SUNTEM TARI, NECLINTITI PE STANCA CREDINTEI A RELATIEI PERSONALE CU ISUS.
Pentru mine, viata e la fel, nu ma sperie nimic, ci il laud pe Dumnezeu pentru frumusetea incercarilor, pentru Bunatatea si Credinciosia Lui, care este Minunata.
De aceea, inca mai este HAR, inca mai ne da Domnul putin timp, ca sa ACUMULAM in inima noastra CREDINTA, PACE, DRAGOSTE, INCREDERE in EL.
Cat timp stai conectat la SURSA de Putere, care-i RELATIA TA INTIMA CU Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant, te incarci spiritual si luminezi mereu.
Avand zilnic acest Timp cu El, paharul tau va fi mereu PLIN DE DA PESTE EL.
Bucurati-va de aceasta vreme pe care Domnul ne-a dat-o ca sa ACUMULAM VALORILE SPIRITUALE in viata noastra.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: