ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Mi-e inima arsa de atatea lucruri …

Mi-e inima arsa de atatea lucruri ce ne obosesc fara rost, mi-e sufletul intristat de asta lume, din lacomie pentru bani  ne-am subjugat semenii si om pe om, sefi pe subalterni.

Daca suntem mai bogati decat acum 10 ani va spun ca astazi suntem mai rai si mai negrii in suflet decat acum 10 ani, castigam mai mult cu pretul pierderii sufletului, ne alearga altii cand acceptam lupta lumii. Desi ne permitem lucruri frumoase avem parte de mai multa amaraciune decat acum 15 ani. Cine sau ce sa fie de vina pentru viata gri?

Iosif a salvat poporul evreu in Egipt, dupa 450 ani lacrimile si strigatele copiilor lui Dumnezeu au ajuns pana la cer, atunci Domnul a folosit pedepse groaznice impotriva celor ce au apasat poporul ales. Noi, crestinii, suntem alesi pentru cer, o impartie aleasa de preoti sfinti. Eu cred ca lacrimile noastre nu vor ramane fara raspuns inaintea unui Dumnezeu atotputernic. Prunc fiind Ismael a plans si Dumnezeu din ceruri a auzit scancetele unui bebelus, cu atat mai mult Tata aude suspinele noastre.

Astazi mi-au secat lacrimile si i-am cerut lui Dumnezeu sa ma scoata din Egipt, i-am spus ca eu sunt un copil rascumparat prin sangele sfant al Lui Isus Hristos, ca port in mine o inima mantuita pe crucea Golgotei, ca sunt orfanul Lui si nu al lumii, ca numai EL poate sa-mi mangaie inima. As vrea ca si Avraam  sa las vila din Ur  pentru cortul din Mambre, sa merg prin fagaduinta impreuna cu Dumnezeu. Nu sufar pentru crucea lui Hristos in lume ci pentru subjugarea omului de catre om, cea mai noua forma de sclavie contemporana cu noi.

Cand am intrat in biserica m-a intampinat un credincios  batran bolnav  cu o reteta in mana soptindu-mi ca nu are bani pentru medicamente. E singurul lucru frumos pe care l-am putut face astazi pentru Cristosul din fratele meu, sa achit pretul.

--

De n-as fi avut un serviciu bine platit nu as fi putut face aceasta fapta. Intreb de ce suferim cand Egiptul pune sarcini prea mari peste noi? De  ce sa  nu lucreze si amaraciunea spre binele nostru (Romani 8.28)?

As vrea sa plec spre Patria de sus unde ma asteapta Isus, dar voia Lui e intai lucrare aici pe pamant. Isus a lasat jos pe pamant o biserica insotita de puterea Duhului Sfant in mijlocul lupilor si al demonilor cu un singur scop: salvarea altor suflete in drumul prin pustiu spre Canaanul ceresc.

scris de Vasile Iancu

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: