Reclame
ULTIMELE STIRI

Interviu – Vasile Oprea (Rugul Aprins)


In acest interviu vei afla cum s-a pocait si cum s-a apucat de cantat dar si cum a aparut melodia Rugul Aprins si numele formatiei „Rugul Aprins”.
Dar vei afla si lucruri din familia lui cum si-a cunoscut sotia si ca in acesta luna tatal lui s-a botezat, vezi care e sursa bucuriei lui sau de ce nu e trist Vasile Oprea. Vizionare placuta.

Interviu luat de Tudor Petan

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/

Articole recente: Israel News

Despre ADMIN (19366 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

25 de comentarii la Interviu – Vasile Oprea (Rugul Aprins)

 1. OMOTA TATIANA // 15 ianuarie 2011 la 10:33 //

  De vreo doi ani de zile ma CERCETEAZA DUMNEZEU prin cantare, (si NU prin orice cantare)
  – sunt cercetata si indemnata la rugaciune prin cantarile pecetluite cu „Flacara DUHULUI SFANT”,
  FLACARA care o au cantarile grupului”Fratii de la Toflea”
  (acum prin acest interviu, l-am cunoscut pe Fratele VASILE),
  – DUMNEZEU sa-l BINECUVINTEZE,si pe Sotia,+ copiii,
  (+ familiile lor) cu BIRUINTA in Totul si in Toate;
  – NU poate sa cante asa, decat CEL care a pimit acest
  dar/talant de la DUMNEZEU.
  – Cu „marturia VIETII lui”, am inca odata motivul sa ma BUCUR prin CREDINTA si totodata sa-i multumesc DOMNULUI
  ISUS si lui DUMNEZEU-TATAL,care Prin Puterea DUHULUI Sau Cel SFANT, face si astazi MINUNI; DECI !!! aceasta este inca O MINUNE, / SLAVA DOMNULUI ISUS /
  Catalogat de mine: VASILE OPREA = Un OM a Lui DUMNEZEU;
  („o mladita – roditoare, in Via LUI)

 2. HORATIU-LUCIAN // 15 ianuarie 2011 la 15:31 //

  Astăzi, nu doresc să judec, dar priviţi în lumea religioasă. Totul este orientat spre Roma. Există o singură biserică, ceata răscumpărată prin sângele Mielului, este Biserica celor întâi născuţi. Ea ascultă Cuvântul descoperit al lui Dumnezeu şi face deosebirea între Hristos şi Antihrist, în învăţătură şi-n practică. Aceştia sunt cu ochii deschişi şi unşi. Restul se vor duce pe drumul spre Roma, dar noi mergem pe drumul nostru înapoi, spre Ierusalim, spre creştinismul primar, la învăţătura apostolilor şi profeţilor, unde Isus Hristos Însuşi este piatra din capul unghiului.

 3. jeni preda // 14 mai 2011 la 23:46 //

  ce se-ntampla la toflea e un fenomen supranatural.se vede ca acolo lucreaza puterea duhului sfant.am vazut marturia lui bumbac, a lui celalalt onita,a lui vasile oprea si de-atunci nu mai am liniste.as fi dispusa sa vand tot ce am si sa-mi cumpar o casuta cat de mica acolo la toflea pentru a merge cu oamenii acestia minunati la adunarea lor.mare e puterea lui D umnezeu .VA IUBESC PE TOTI DE LA TOFLEA.FITI BINECUVANTATI!

 4. jeni preda // 15 mai 2011 la 1:17 //

  TOT ACUM AM VAZUT PREDICA PASTORULUI BUMBAC IN BISERICA ELIM.DEJA VAD CA DOMNUL MA CERCETEAZA.E CLAR CA NU VORBESTE OMUL ACESTA CI DUHUL LUI DUMNEZEU.AICI SE VEDE DE LA O POSTA CA ACEST PASTOR A FOST SCHIMBAT DIN TEMELII DE ACEEA ARE PUTERE IN VORBIRE..PASTORE!va rog rugati-va si pentru mine si familia mea sa ne-ajute Dumnezeu sa ne pocaim si noi .nu mai imi doresc nimic decat sa-l am pe DOMNUL ISUS.VA IUBESC PE TOATA MULTIMEA ACEEA DE POCAITI CARE V-ATI BOTEZAT LA TOFLEA

 5. cum as putea avea numarul de telefon al fratelui vasile oprea sau adresa de email?? as vrea sa-l invit la biserica noastra

 6. Flory Pătru // 1 iunie 2011 la 15:52 //

  Oana…trimite un mail la crestintotal@yahoo.com (In atentia mea: Flory)cu ID tau de mess si te voi contacta sa iti las nr de tel a lu Vasile!!

  Pace!!!

 7. alinutza // 16 iunie 2011 la 17:04 //

  as dori si eu un nr de tel al fratelui vasile oprea.va rog mult.va multumesc.

 8. Flory Margea // 16 iunie 2011 la 22:39 //

  Alinutza…trimite un e-mail pe crestintotal@yahoo.com in atentia mea: Flory si iti voi trimite nr de tel a lu Vasile Oprea!!! Astept mail-ul!!!

 9. ce raspuns? – v-as putea lasa!!!; ca m-am blocat la cele spuse de „Horatiu Lucian”. Adica ?!?, acest „loc” – este destinat OMULUI / Frate VASILE OPREA, care dupa cuvantul DOMNULUI,”Credinta fara fapte-i moarta”, din faptele lui VASILE OPREA se deduce si /+ demonstreaza ca este: „Un OM a Lui DUMNEZEU”; iar, Horatiu vobeste despre Religii si faptele altora, de care n-am inteles, Cine? ar fi raspunzator in acesta discutie. As vrea, sa pot discuta, cu Horatiu – Lucian.
  Din Suflet doresc ca DUMNEZEU sa reverse peste VOi, peste VASILE OPREA cu grupul,si familiilor/apartinatorilor vostri, in aceste vremuri „Re Le”, Ploaia tuturor Binefacerilor LUi, Tot ceea ce meritati si ceea ce Va doriti, alaturi de puterea necesara pentru a merge mai departe, pana la capat. cu DUMNEZEU – TATAL, prin Fiul Sau – DOMNUL ISUS HRISTOS si prin Puterea DUHULUI SAU CEL SFANT.

 10. CERNAT HORATIU-LUCIAN // 20 septembrie 2011 la 13:35 //

  oricand ,,emailul meu este horatiu_25@yahoo.es

 11. Ce mult mi-as dori ca fratele Vasile Oprea sa fie prezent la noi in biserica( evanghelica din Breaza-jud Prahova) la binecuvantarea copilasului pe care il asteptam in cateva zile 🙂 Domnul face si minuni , trebuie doar sa ne rugam si sa credem in EL .
  AMIN

 12. CERNAT HORATIU-LUCIAN // 29 septembrie 2011 la 0:10 //

  voi in loc sa aveti dorinta sa fie prezent Isus Hristos ,DOMNUL Domnilor, voi asteptati altceva….asta spune ce samanta este in inima voastra !apoi va plangeti de ce vi se intampla atatea….sincer ,nu va mai inteleg!

 13. DUMNEZEU sa BINECUVINTEZE, familia OPREA si evenimentele traite pentru DUMNEZEU – DOMNUL si in Numele Lui; de aceasta familie si „in” aceasta familie.
  DUMNEZEU, TATAL Nostru ne da si „bucurii” pamantesti.
  [as vrea sa-i zic la LUCI, sa Nu cercetam, ca sa NU fim judecati ] …….si,
  ca sa implnim „Cuvantul DOMNULUI”:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, „plangeti cu cei ce plang, bucurati-va cu cei ce se bucura”
  Haideti…. sa ne bucuram.
  Alese BINECUVANTATI pentut familia „OPREA” si cei de-acolo, pt. HORATIU-Luci si familiei Lui, si pt. ToTi „oamenii” lui DUMNEZEU (atentie! „ai lui DUMNEZEU” – NU a unei religii ) alaturi de Cuvantul din Psalmul 140, si zic cum zicea David: DUMNEZEU sa aiba : „Mila si Grija”,
  de TOTI – cei care, ……….. si DUMNEZEU, TATAL NOSTRU – sa va fereasca, de „oamenii asupritori” si de „mainile celui Rau”.

 14. Stiam si sunt convins ca Domnul Isus este prezent acolo , pentru ca noi ne rugam pentru lucrul acesta , dar avand in vedere ca este un fel de evanghelizare aceasta binecuvantare a copilului si ne rugam sa vina cat mai multi prieteni si cunostinte , de aceea ne-am fi dorim sa vina Vasile Oprea .

  Pace.

 15. Multumesc ca prin cantarile tale m-ai inspirat si am ajuns sa-L cunosc mai bine pe Dumnezeu , pe 20 februarie 2011 m-am predat Domnului si acum cum spuneai si tu in predica ta mi-am gasit pacea si vreau sa-L urmez pana la capat .
  Cu ajutorul Domnului am creeat un forum crestin:www.crestin.forumgratuit.ro cu foarte melodii crestine printre care si melodiile voastre .
  Domnul te binecuvanteze.
  AMIN

 16. ISUS SA FIE BINECUVANTAT CA DA PUTERE DE SLUJIRE FRATILOR DE PRETUTINDENI ,SA NE RUGAM CA EL SA FIE PREZENT IN VIETILE NOASTRE .

 17. Multumesc bunului Dumnezeu ca ne mai da o zi , si inca o zi ,si asta pentru a ne pocai, haideti acum ,sa l primi in sulfetele noastre ….sa nu fie prea tarziu……poate maine nu vom mai avea ocazia ……
  Am citit marturia spusa de Vasile si este un copil a lui Dumneazeu …efortul lui a fost rugaciunea si asta nu a constat un pret mare …oare ce ne costa sa ne rugam mai mult ……..hai sa ne cercetam si sa luam decizia lui Vasile .

  Amin

 18. CERNAT HORATIU-LUCIAN // 4 aprilie 2012 la 11:46 //

  shalom…sa luam decizia lui Vasile? fiecare trebuie sa aibe o traire si o exprienta reala cu Dumnezeu …dar astazi se zice cu buzele si tot asa se si uita si fiecare crede ca este crestin si tot drumul sau personal isi urmeaza ….si vb de Vasile inca mai incape pocainta caci tot in aceasi oala care se afla categoria „multi chemati”…deaceea mesajul avertizator suna cat si pentru Vasile cat si ptr mine cat si ptr intrega lume :„Ieşiţi din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiţi părtaşi la păcatele ei, şi să nu fiţi loviţi cu urgiile ei!” si „Pocăiţi-vă” , le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh.Căci făgăduinţa aceasta este pentru voi, pentru copiii voştri, şi pentru toţi cei ce sunt departe acum, în oricât de mare număr îi va chema Domnul, Dumnezeul nostru.”

 19. cristina // 21 aprilie 2012 la 17:43 //

  DOMNUL MA SALVAT CRED IN ISUS CA MANTUITOR SI DOMN SI MA ROG CA DOMNUL SA MA AJUTE SA BIRUI I INCERCARI STIU CA DUMNEZEU E CU MINE E IN CASA MEA IN CURAND IMPREUNA CU SOTUL MEU VOM FACE BOTEZUL PRIN CREDINTA DOMNUL A MURIT PT NOI NOI AM MURIT FATA DE LUME SI TRAIM PT DOMNUL SI SPRE SLAVA DOMNULUI ISUS IN HAINE ALBE NE VOM IMBRACA SI O VESNICIE II VOM CANTA SI II VOM ADUCE LAUDA DOMNULUI ISUS AMIN

 20. Rodica Marin // 20 iunie 2012 la 22:47 //

  pace, as vrea si eu sa stiu cum pot face rost de ID-ul lui Vasile Oprea?

 21. Rodica Marin // 2 august 2012 la 10:02 //

  pace sunt tot eu sa fiti binecuvantati

 22. id?ar fi tare sa se afle…foarte interesanta martuir ,Dl sa il ajute pe fratele Vasile sa cante cat mai mult….

 23. Domnul sa fie cu voi..Amin

 24. Vreau si eu nr de telefon a lui Vasile oprea as vrea sa l invit la nunta mea sa cânte dk pote dk cineva ar putea sa ma ajute .multumesc

 25. Adresa mea andrea.ciurar@ yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: