ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Nu lasa sa treaca vremea

Vremea sau timpul nostru este trecător, mult mai trecător decât ne imaginăm, ce sunt 70-80 de ani? Sunt aproape o nimica, un abur care adie puţin apoi dispare. Problema este că aici în această viaţă efemeră ne-o pregătim pe cea eternă. În această viaţă atât de trecătoare n-ai vrea iubite frate, soră, prietene să trăieşti pentru Cel ce te-a creat? N-ai vrea să se bucure Creatorul de lucrarea mâinilor Lui? Ascultând cântarea „Nu lăsa să treacă vremea trece însăşi viaţă ta, se apropie şi clipa socoteală când vei da”, mi-am dat seama căt de trecători suntem. Aş vrea să vă pun o întrebare pe care prea puţini şi-o pun, eşti pregătit să dai socoteală pentru tot ce ai făcut? Poţi sta în faţa celui care îţi va zice eu te-am vrut dar tu n-ai vrut? Nu aş vrea să jignesc pe nimeni, dar te-ai gândit vreodată că nu eşti pe calea dreaptă? Ştii tu care este calea dreaptă? L-ai primit cu bucurie pe Isus sau doar te numeşti creştin?

Mulţimea religiilor lumii acestea ne cheamă veniţi aici la noi e mântuirea, dar oare ce a vestit Isus? Mântuirea prin religie nu ci mântuirea care se primeşte prin credinţă. Astăzi dacă nu aparţii de un cult nu te bagă nimeni în seamă asta a vestit Isus? Dacă vine cinevă mai slab îmbrăcat la biserica sau un om care il caută pe Dumnezeu dar este cunoscut ca păcătos nare nici o şansă este scos afară, în mod special la bisericile de la oraş la cele la ţară are o şansă, oare asta a vestit Isus? Fraţilor haideţi să lăsăm mareţia că nu suntem decât un fir de praf, haideţi să facem voia lui Dumnezeu, haideţi să nu mai dormim în biserică, haideţi să mergem Duminica să vestim pe Dumnezeu în: spitale, birturi, chiar şi celor desfrânate, haideţi să ridicăm pe cei sărmani din drum să-i ducem în casa noastră să-i îngrijim să îi spălam şi să nu uităm să le vorbim de Isus. Aş vrea să judecaţi singuri care este religia adevărată? şi dacă îmi daţi dreptate în ce am scris să nu uitaţi că cei „bolnavi au trebuinţă de doctor” şi Dumnezeu se bucură de un singur păcătos care are nevoie de pocăinţa decăt de 99 de neprihăniţi care nu au nevoie de pocăinţă.

Dumnezeu să ne ajute să ţinem calea dreaptă!!!

Editorial scris de Margea  Florin© www.crestintotal.roCiteste mai multe editoriale de Florin, Te astept in fiecare Miercuri

Banner sbro.ro/

Banner http://www.kerigma.ro/01.05.2010 Banner http://www.liferomania.ro15.03.2011 Banner complex-turistic-puiu.ro/31.12.2010

Related Articles

2 Comments

  1. Ai dreptate frate Florin in tot ceea ce scrii.Altfel spus cred ca vrei sa te referi la evanghelizarea personala de la om la om care-ti da satisfactia ca ai umblat cu Domnul in ziua respectiva si ai implinit Cuvantul cu fapta nu numai cu vorba,dar astfel de experiente normale pentru orice crestin adevarat cred eu, au fost inlocuite cu evanghelizari organizate pompoase prin care dupa cum se exprima un frate”oamenilor li se prezinta un Iisus Hristos mare ca pe o Panorama dar nu-i lasa sa se apropie de EL”Este adevarat ca Domnul raspunde la rugaciunea comuna si se intorc oameni la Dumnezeu dar dupa aceea cand se confrunta cu starea bisericii respective pleaca fie la ortodocsi dupa ce au fost treziti putin fie in alta biserica daca o gasesc sau au educatie mass media,internet asta in cazul in care biserica respectiva nu a fost in stare sa-i asimileze.Din cate mi-am dat seama din blogurile de pe internet o trezire in stadiul de pionierat o reprezinta „miscarea strajerilor”pe care o recomand sa fie mediatizata si sprijinita.Altceva mai bun pentru biserica penticostala nu avem pentru ca pastorii de la oras in loc sa „troneze”fiecare pe”feuda lui”nu se unesc sa slujeasca Domnului la altar in rugaciune in fiecare zi,nu vor sa munceasca,sa transpire in rugaciune si prefera poate ca vreo afacere si plimbarile pe la alte biserici.In Bucuresti exista o biserica cu preoti-pastori dedicati si inteligenti de alte natii care au inteles ca trebuie sa posteasca si sa se roage zilnic de 3 si 4 ori pe zi pentru nevoile reale ale oamenilor.Nu stiu daca voi apuca sa vad si eu o trezire in randul pastorilor sa faca ce trebuie,sa-si schimbe comportamentul pentru ca Domnul sa-i binecuvanteze,sa-i echipeze cu”armele neprihanirii care sunt puternice”ca sa vedem si noi lucrarile Lui, nu lucrarile lor.Ceea ce scrii tu despre vizite la bolnavi etc se pare ca vorbesti de niste vremuri apuse care s-au practicat candva in biserica.Referitor la datul afara din biserica nu stiu daca ti-o spun in fata dar poate ca prin ostilitatea lor iti dau de inteles.Eu am constatat si altceva:cer de la amvon ceea ce au nevoie pentru nu stiu ce misiune,le dai,iti spun un”multumesc”asa ca printre dinti si mai ca nu-ti spun in fata „da-ne ce avem nevoie si pleaca nu avem nevoie de tine,stim noi ce”viziune”avem si ce avem de facut.”Eu cred ca nu-si dau seama de ce fel de „duh”sunt calauziti:asta-i duh de”tupeu porcesc”Domnul sa te binecuvanteze!Nu stiu insa cati citesc acest blog cu aceste articole purtatoare de mesaje si cati le transmit mai departe in bisericile lor.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: