ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Anii tineretii: Pierduti sau castigati?

Eclesiastul 12:1 Dar adu-ti aminte de Facatorul tau în zilele tineretei tale, pâna nu vin zilele cele rele si pâna nu se apropie anii, când vei zice: „Nu gasesc nici o placere în ei”    Ma doare sufletul si plânge inima în mine când vad atâtia tineri în jurul meu care alerga din rau spre mai rau si se multumesc cu placerile de-o clipa a pacatului. Multi dintre tinerii crestini cred ca Dumnezeu  iarta la nesfârsit si îi va tolera multa vreme în pacatele lor si ca El nu va scoate la iveala cele doua fete a trairii lor.
Dragi tineri, nu va înselati singuri. Biblia spune clar, ceea ce veti semana acum, accea veti culege mai târziu. Sunt timpurile din urma si în toate bisericile Duhul Sfânt striga: „trezire, veghere, post, rugaciune si pocainta…”    Cum asteptam noi pe Domnul, într-o stare de caldicei? Pocaiti de duminica, iar peste saptamâna fiii întunericului? Dumnezeu ne vede si ne cunoaste chiar daca ne ascundem de pastor sau de familie.

Este atât de frumoasa tineretea traita cu Isus si când El traieste în noi zi de zi nu e pace sau bucurie mai mare. Nu irositi timpul pe placerile din lume! Ce mai mare placere este sa-L cunoasteti pe Domnul si sa faceti din El culmea bucuriei voastre! Traiti frumos, ca în timpul zilei si astfel veti avea parte de toate bucuriile Lui.
Stati treji si vegheati. Fiti tineri responsabili, cautând sa aveti mereu candela plina si gata de plecare spre ceruri. Lumea si pofta…trec repede, dar Dumnezeu ramâne în veac.
Cum vreti sa fie anii tineretii voastre? Ani pierduti pentru vecie? Sau ani câstigati si traiti la maxim pentru Dumnezeu?

Trimite si altora linkul acestui articol:

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

--

Crestin Total recomanda :

www.portileraiului.roKerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

 1. Dumnezeul pacii si al dragostei sa binecuvinteze totii tinerii depretutindeni
  indiferent de religie ,cu multa intelepciune si multa putere de sus si cu o gandire curata ca fiecare sa stea si sa cumpaneasca bine cum asi traieste tineretea, sunt niste anii pierdutii sau castigati pentru eternitate.Eclesiastru11;9Bucura-te tinere in tineretea ta ,fii cu inima vesela cat esti tinar,umbla pe caile alese de inima ta si placute ochilor tai;dar sa stii ca pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecata .10Goneste orice necaz din inima ta si departeaza raul din trupul tau;caci tineretea si zorile vietii sint trecatoare. In Psalmul 119 este atit de minunat ce nise spune:1,Ferice de cei fara prihana in calea lor ,cari umbla intotdeauna dupa Legea Domnului.2Ferice de ceice pazesc poruncile Lui ,cari-Lcauta din toata inima lor ,3cari nu savirsesc nicio nelegiuire ,si umbla in caile LUI.Iar in versetul 9 este adresata o intrbare:Cum asi va tinea tinarul curata carare ?si aici gasim si raspunsul:Indreptindu-se dupa Cuvintul Tau.Domnul sa cerceteze totii tinerii si fiecare sa poata sa spuna si sa inplineasca :10 Te caut din toata inima mea ;nu ma las sa ma abat dela poruncile Tale .11String Cuvintul Tau in inima mea,ca sa nu pacatuiesc inpotriva Ta.12 Binecuvintat sa fii Tu, Doamne.Invata-ma orinduirile Tale.In Isaia 40 ;29-31 Dumnezeu le arata o mare promisiune;El ,,Dumnezeu,,da tarie celui obosit ,si mareste puterea celui ce cade in lesin.Flacaii obosesc si ostenesc ,chiar tineri se clatina ; dar ceice se incred in Domnul asi inoiesc puterea ,ei sboara ca vulturii;alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.Iar pentru surioara Florina si fratele Florin ma rog ca Dumnezeu s-ai binecuvinteze cu multa pace in inimile lor si sai lege in lantul dragostei LUI ,si in preuna si la bine si la greu sa fie nedespartiti de EL.Sa va asculte Domnul in ziua necazului,sa va ocroteasca Numele Dumnezeului lui Iacov, sa-va trimita ajutor din lacasul Sau cel Sfint ,si sa va sprigineasca din Sion .Sa-Si aducaaminte de toate darurile voastre de mincare ,si sa primeasca arderile voastre de tot.Sa va dea ce va doreste inima ,si sa inplineasca toate planurile voastre. Amin

 2. Frumos spus si obiectiv. Tine-o tot asa si rasplata ta va fi mare. De incurajari pline de dragoste au tineri nevoie dar si cei batrani, nu uitati, toti formam marea familie reunita sub crucea Domnului Isus.

 3. Amin amin sora mea Flori…Dumnezeu sa va raspalteasca toata osteneala de a scrie aici si de sustinere in rugaciunea!! Am avut un timp deosebit la logodna noastra si am simtit prezenta lui Dumnezeu peste vietile noastre!! Atat eu cat si Florin va transmitem binecuvantari ceresti si pamantesti din partea lui Isus!!!

 4. ionnoi

  Domnul sa va binecuvinteze!!!! Asa e cu totii formam o mare familie….familia Domnului Isus si trebuie sa invatam sa traim viata aceasta castigand-o pentru cer!!!!

  ANII ACESTIA SA FIE UN CASTIG PENTRU VIATA VIITOARE!!!

 5. sunt un tanar din cr si ma-ti miscat de ce ati publicat pe net va rog sa ma ajutati spritual sa stiu ca ani meii nu mai se duc ptr lumea asta si placcerile lor

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: