ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Multumirea

Duminica aceasta ce-a trecut la noi la biserica a fost Ziua Roadelor. Si ma gandeam ca sarbatorim asta in fiecare an dar de cate ori inima noastra e una multumitoare pentru orice? Predica de duminica seara mi-a acaparat atentia in mod deosebit. Am sa va prezint si voua cateva afirmati care mie mi-au atras atentia.

  1. Multumirea se invata: Nu te nasti cu ea, tinzi de mic la nemultumire. Poate ma vei intreba cum ajungi sa o inveti. Ei bine, raspunsu e mai simplu decat crezi, prin exersare, la fel ca oricare alt lucru. Asa reusesti sa inveti cum e cu multumirea si inima multumitoare.
  2. Invata sa te uiti la Datator decat la Dar! Decat sa te uiti imediat la ce ai primit, gandeste-te la persoana de la cine primesti, ce simte pentru tine. Ar trebui sa multumim pentru fiecar e lucru in parte, il v-a face asa de multumit pe cel care iti da, va vedea ca ii apreciezi gestul.
  3. Invata sa iti recapitulezi binecuvantarile, mai ales pe cele nemateriale! Poti sa alegi sa fi nemultumit ca n-ai pantofi sau sa fi multumitor pentru picioare. Nu te compara cu nimeni atunci cand vine vorba de binecuvantari sau daruri, ci priveste la standardele lui Dumnezeu.
  4. Gandeste-te mai des la cer! Pamantul este patria noastra momentana. Daca te gandesti la cer, parca suferintele si incercarile trec mult mai usor.

In sfarsit as vrea sa va pun o intrebare la care as vrea sa va raspundeti si daca nu e raspuns satisacator fa ceva ca sa fie bine. Intrebarea mea e urmatoarea : Cat rugaciuni de multumire aduci Domnului? Dar cate rugaciuni de cerere? A sti sa tragi linia si sa fi multumitor pentru ceea ce ai e mare har! Gandeste-te ai o gramada de motive ca sa zambesti si sa multumesti lui Dumnezeu. Gandeste-te doar cat te-a iubit…si ca zi de zi e langa tine, pentru ca altfel cine stie pe unde am fi… Multumeste-I, nu lasa o zi sa treaca fara sa multumesti!

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

Crestin Total recomanda :

www.portileraiului.roKerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Este foarte adevarat, noi nu multumim indeajuns si pentru toate lucrurile asa cum ne cere Cuvantul. Ni se pare ca toate ni se datoreaza si asta pentru ca nu iubim. Atunci cand avem dragoste pentru datator suntem atat de grijuli cu darul si nu stim cum sa facem sa ne aratam recunostinta. Pana la urma dragostea este cea mai mare dintre toate.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: