ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Stop promotie fara reducere!

PROVERBE 7: 27 Casa ei este drumul spre Locuinţa morţilor, drumul care coboară spre locaşurile morţii.
 Reduceri, promoţii, oferte vedem la tot pasul scris pe vitrinele magazinelor, în pieţe şi pe panourile publicitare. În spatele acestor reclame stă de fapt preţul psihologic care are ca scop atragerea clienţilor, creşterea vânzărilor dar ca şi consecinţă nemulţumirea acelor  “momţi” . Aţi văzut voi vreodată reduceri la produsele de sezon? Eu nu. Poate credeţi că vă voi ţine o lecţie de economie sau psihologie … Ei nu, gândul meu este să fac o paralelă cu ceea ce urmează să vă spun.
    În fiecare zi în jurul nostru suntem “agăţaţi” cu oferte exorbitante din partea diavolului. Femei frumoase, bărbaţi arătoşi, cluburi, cafenele, restaurante, care ne îmbie la tot pasul. Şi ştiţi când vine diavolul cu oferta?  Când suntem cei mai vulnerabili, poate puţin depresivi sau dezamăgiţi. La aceste oferte diavolul adaugă preţul lui psihologic:  “lasă că nu te vede nimeni” , “uite, toţi fac la fel” , „mâine te poţi pocăi şi Domnul te iartă” , “nu e nimic greşit în asta…” , “nu mergi în iad numai pentru asta…” şi “reclamele”  pot continua la nesfârşit.  
La aceste “promoţii” poţi să fi înşelat amarnic sau poţi merge mai departe spunând şi tu:  “Când gânduri negre se frământă cu grămada înlăuntrul meu, mângâierile Tale îmi înviorează sufletul” Psalmul 94:19.
Cum poţi să ai parte de mângâierile Domnului? Doar având părtăşie cu El şi o relaţie zilnică bazată pe Cuvântul Lui, o minte, o inimă transformată şi o viaţă sfinţită în sângele de pe Golgota. Drumul spre iad este întotdeauna plin de oferte care-ţi garantează că “nimic nu e pacat”. Drumul spre cer este calea despre care autorul cântării spune asa:  “Calea îngustă e greu de urmat, plăceri, deşertăciune pe ea nu-s, nu-i împodobită da-I dreaptă, şi e bună că duce în sus… Drept la cer conduce, a lupta este bine pe ea…”
    Calea spre iad nu cere luptă, nu îţi pune piedici, e largă totul este ieftin şi la promoţie. Drumul spre Isus e stropit cu sânge, cu vieţi martirizate, cu spini, calea e îngustă, dreapta şi lei răgesc din toate părţile.
Diferenţa între aceste două căi este că diavolul vine cu oferte zi de zi dar la sfârşit de drum nu îţi promite nimic. Dumnezeu îţi oferă totul GRATIS iar la sfârşit îţi promite VIAŢA VEŞNICĂ.
    Tu ce alegi? Să plăteşti un preţ prea mare pentru promoţiile diavolului sau VIAŢA VEŞNICĂ pentru DARUL lui Dumnezeu: “căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.” 1Petru 1:18-19.
ASTĂZĂ, OFERTA ZILEI: “ALEGE VIAŢA ŞI VEI TRĂI O VEŞNICIE CU ISUS ÎN PATRIA DE SUS”   Amin.

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

Crestin Total recomanda :

www.portileraiului.roKerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Intotdeauna la o reclama este si o contra/anti reclama. Pentru oferta noastra a Domnului Isus am gasit o antioferta pe facebook. Nu am intrat acolo si nu am intentia dar se zice ca surioare de ale noastre apar indecent imbracate si nu ori de care ci fice de pastori, sotii de pastori, Este” antitruda” noastra de a arata calea cea adevarata. Stupoare, nu?
    Dumnezeu sa-ti dea har tie Flori si tuturor tinerilor cae ne fac cinste si sa tineti calea curata trasand carari drepte cu picioarele voastre gandindu-va ca in viitor copii vostri vor pasi pe ele.
    Cu dragoste a ta sora
    Valeria

  2. Nota 10 pentru articol sora Flori, daca as fi o persoana paracioasa as da si nume de crestini si crestine care se dau mari pocaiti mantuiti si viata lor este una la fel cu cei mai rai oameni din lume se destrabaleaza in cluburi,mall-uri ,stranduri ,orase mari, beau, fumeazaplimba cu avionul ,masini de lux ,cum uni se plimba cu bicicleta pana la colt de strada si cate si mai cate si sunt platiti de biserici de pocaiti,uitati-va la cine dati bani si unde se duc milele voastre la fitoase si fitosi de smecheri ,asa zisi pocaiti si cand ii vedem in biserici nu mai contenim sa ii binecuvantam si sa le spunem. Amin la vorbele lor si mai ridica si degetul catre crestinii din biserici, caci ei sunt mantuiti .Strigator la cer ,aveti grija de cine va este mila.Am avut un vis odata cu un tanar cunoscut in lumea crestina foarte faimos, care a venit la usa biserici sa ceara ajutor si mila, plangea fatarnic si cand a intrat in biserica a adus cu el inca vreo 5 tineri care au furat de la crestini si a vrut sa ne batjocoreasca in biserica si noroc ca a mai fost o usa pe unde am fugit cativa, restul au ramas si am auzit tipete mari si gemete de durere si ei radeau .E ca pilda cand a venit diavolul si vazut casa curata a mai adus cu el inca 7 duhuri rele care iau facut mai rai ca inainte.Deci grija mare, ispita sunt chiar cei pe care noi ii ajutam si ii credem crestini si ne inspira mila, fetele cu fuste scurte si cochete si baieti cei cu bani ,vedete mari si lideri de tineret si cum zici si tu,chiar si copii de pastori..Doamne ai mila de noi si izbaveste-ne de cel rau.Amin

  3. Nicio promotie nu este obligatorie,noi putem hotari ce este bun si ce nu.,ce are valoare si ce nu.Nici Dumnezeu nu ne obliga sa acceptam oferta Sa.Fiecare este liber sa aleaga ceea ce i-si doreste.Doamne dane intelepciune.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: