EDITORIALE

Caci toti au pacatuit si sint lipsiti de slava lui Dumnezeu

Faptul ca toti suntem pacatosi, e de la sine inteles. Problema pe care trebuie sa ne-o punem este, oare sintem noi constiinti ca aceasta o sa ne atraga moartea vesnica?

    Desigur poate veti spune ca nu trebuie sa ne facem probleme pentru ca Domnul Isus a murit tocmai pentru aceasta, dar oare nu mai este nimic acum care sa ne desparta de slava lui Dumnezeu?

As vrea sa ne uitam totusi la cateva lucruri care ar putea sa ne desparta de Slava Sa.

   1.Trairea cu buna stiinta in pacat

           Intr-adevar Isus a murit pentru toate pacatele noastre,dar sa nu uitam ca pacatul este cel care pune o bariera intre noi si Dumnezeu. Dar Isus ne iubeste si s-a dat singur ca pret de rascumparare pentru noi, dar nu ca sa continuam sa traim in pacat, ci sa ne dea putere sa renuntam la el. Spune Domnul, vreau eu oare moartea pacatosului, sau mai degraba sa se intoarca de pe caile sale rele? Asadar, Dumnezeu a pregatit o cale prin care toti cei pacatosi sa poate sa fie spalati in single mielului lui Dumnezeu, acceptand jertfa Sa si renuntand la o viata traita in pacat. Poate ca veti spune ca e usor sa alegem, toti vrem o viata vesnica alaturi de Dumnezeu, dar intrebarea este, atunci de ce sa nu renuntam la pacat pentru a putea intra in Harul lui Dumnezeu? De cele mai multe ori gasim tot felul de ambalaje in care impachetam pacatul din viata noastra. Dar, spune Domnul, nu va inselati ce seamana omul,aceea va secera.Asadar, trairea de buna voie in pacat o sa ne desparta de slava lui Dumnezeu

--

            2.Neacceptarea Domnului Isus in viata noastra

          Nu este dat alt nume sub soare in care sa avem mintuire, decat numele Isus Cristos. Da, El a purtat toate poverile noastre si chiar mai mult a primit pedeapsa in locul nostru. Nu este Mantuire fara acceptarea lui Isus in viata noastra. Nimeni nu vine la Tatal decat prin mine, si Dumnezeu ne spune despre El ,,Acesta este fiul Meu, de El sa ascultati. Asadar neacceptarea Domnului Isus in viata noastra ne poate desparti de slava lui Dumnezeu.

           3.Daca nu ne nastem din nou

         Nicodim vrea sa intre in imparatia lui D-zeu si-l in treaba pe isus cum sa faca asta?Si Isus ii raspunde ca daca vrea in imparatia lui,trebuie sa se nasca din nou din apa si din Duh. Asadar, botezul este un lucru vital pe care trebuie sa-l facem cu toti, pentru ca de el tine intrarea in imparatia Lui. Totodata aceasta trebuie sa fie insotit de o pocainta adevarata, prin schimbarea mintii si a faptelor noastre. Nasterea din nou reprezinta si unirea noastra cu Isus, dar sa nu uitam ca Tatal , Fiul si Duhul sunt tot una, deci ori primim tot ori nimic. Asadar, nenasterea din nou este un lucru care ne va desparti de toata slava lui Dumnezeu.

            Desigur ca mai sunt si alte lucruri care ne pot desparti de slava lui Dumnezeu. Eu am aratat aceste trei si va indemn si pe voi sa identificati si alte lucruri care ne pot desparti de Dumnezeu. Ginditi-va la citeva si spuneti-le, impreuna putem sa ne ajutam sa ne ferim de aceste lucruri care ne pot adduce moarte si sa incepem sa punem mai multa valoare pe cele care ne asigura prezenta in Imparatia Domnului. Haideti, ca impreuna, sa nu lasam nimic sa ne desparta de Slava lui Dumnezeu. Haideti sa ne vedem cu toti, acolo, la masa cu Mielul lui Dumnezeu. Impreuna chiar putem reusi. Domnul sa ne intareasca pe toti in alegerile noastre. Amin

scris de: Marin Şomai

In fiecare joi un articol scris de: Marin Şomai

CITESTE MAI MULTE ARTICOLE DE MARIN SOMAI(CLICK AICI)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Unul din cei mai buni prieteni ai mei vrea sa fie satanist, urmand a face dedicarea fata de Satan. Am aflat mai multe despre satanism din acest raport al SRI: http://www.antena3.ro/pdf/document_SRI.pdf . Prietenul meu provine din familie de credinciosi, atat mama cat si tatal lui fiind evanghelici. El a fost de asemenea credincios, in adolescenta rugandu-se si sase ore pe zi, dar de un an a parasit credinta, ca si tatal lui, care a facut-o cu mult timp in urma. El avea un an si jumatate la divortul parintilor. Mama lui s-a recasatorit de doi ani cu un barbat vaduv, tot evanghelic, a carui sotie fusese prietena cu o vrajitoare. Fiica lui cea mare este impotriva casatoriei si a facut vraji ca sa-i desparta. In casa au inceput sa apara fenomene oculte: zgomote si schimbari ale pozitiei obiectelor, fenomene recunoscute de mai multi membri ai familiei. Acum prietenul meu s-a decis sa devina satanist spiritual. Tin foarte mult la el si nu vreau sa-l parasesc, de aceea nu astept un raspuns simplist de genul: sa nu mai ai de-a face cu el. Intre noi este o diferenta de 23 ani, el avand 19 ani iar eu 42. De aceea va intreb: daca fiul dv. ar fi satanist, i-ati permite sa stea la dv, cateva saptamani de mai multe ori pe an? Ati ramane apropiat de el? In ce ar consta relatia dv. cu el? Va rog sa-mi raspundeti la adresa de e-mail: victor_802006@yahoo.com.

  2. Da, toti am pacatuit si am fost lipsiti de slava lui Dumnezeu ,cand eram in nestintaFapt.ap.17:30 dar odata venita cunostinta adevarului si pacatuim cu voia nu mai este nici o salvare Evrei 6:4-6,totusi sangele lui Isus Hristos ne mai poate curati cat mai e har Evrei9:14-15,dar trebuie sa ne sfintim in adevar prin cuvantul Domnului,nu prin faptul ca mergem la biserica sau facem fapte bune si altele ,adevarata pocainta atrage dupa sine si adevaratul botez cel in Numele Domnului Isus Hristos,El este singurul Dumnezeu adevarat 1Ioan 5:17-20,multi crestini care au fost botezati in trinitate dupa ce au facut(SA-U BOTEZAT IN NOUL LEGAMANT CEL DE LA RUSALII AL DUHULUI SFANT)adica legamantul cu Domnul Isus Hristos au devenit liberi si slobozi de orice pacat,caci ei au crezut si s-au botezat in Numele Lui,nu exista salvare decat in Numele Domnului Isus Hristos,multi si azi se boteaza in Numele celui care crede,degeaba zici ca tu crezi in Numele Lui si te botezi in trinitate,nu va mirati ca bisericile sunt asa cum sunt reci si formale lipsite de slava lui Dumnezeu,ca iti vine sa fugi din ele cand ii auzi si vezi,tocmai ca nu accepta botezul adevarat cel in numele Domnului Isus Hristos,vreti Duhul Sfant de la Rusalii dar nu vreti sa faceti botezul de la Rusalii,Fapte.ap.:2,38-40Nu ma mira nimic ca bisericile nu mai au marturii vii ale Duhului Sfant,pentru ca ei cred ,dar cu fapta(botezul)l-au tagaduit,asta s-a intamplat si se intampla si acum.Dumnezeu se manie pe toti care nu vor sa il marturiseasca si sa se boteze in Numele Dumnezeului adevarat.O spun din proprie experienta cu Dumnezeu,a carui Nume ii port,de la botez,ca nu este salvare si viata vesnica decat traind,crezand si botezandu-ne in Numele Domnului Isus Hristos,1 Ioan 5:10-13la judecata sa nu ziceti ca nu ati stiut caci Biblia ne spune sa credem in Cel ce l-a trimesIoan12:44-4514:16-17,26 ,adica Duhul Sfant,cel care ne calauzeste acum,aceasta este fagaduinta Domnului Isus Hristos Fiul lui Dumnezeu,Dumnezeul adevarat.Acest botez e o taina pe care numai Mireasa originala a cuvantului o poate primi si accepta,dar cum spune sfanta Biblie, si graul si neghina cresc impreuna dar cand v-a veni secerisul se vor cunoaste adevarati crestini si cei falsi , Mireasa originala nu mai este in biserici sau in culte si religii si daca mai e o samanta pe acolo o v-a scoate Domnul si pe ea afara cat de curand,este promisiunea lui Dumnezeu pentru Mireasa Lui din timpul din urma.Apoc18:4.Amin
    Domnul fie cu voi .

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: